Pages:
Author

Topic: Kısa Vadeli Kazanç mı, yoksa Uzun Vadeli mi - page 2. (Read 2379 times)

full member
Activity: 163
Merit: 100
Ben 1 yıldan uzun süredir bu işin içindeyim fakat gala al-sat kısmına geçemedim, ne o kadar vaktim var ne de piyasaya iyi derecede hakim oldugumu düşünmüyorum. Yeni başlayanlar için tabiki uzun vade daha mantıklı
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Her ikisi fakat acemi trader için kısa vadeli kazanç çok riskli bu piyasa normal piyasaya benzemiyor.
Panik satışı denilen bir şey var 1 aylık birikiminizi 5 dakika süreyle kaybedebilirsiniz Smiley En iyisi beklemek beklemek beklemek.
Bu piyasanın altın kuralı sabır..
Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.Satarken karını alıp çıkmak.Ve beklemek düştüğünde tekrar almak.Panik haline kapııldığında yüksekden girip düşüşe geçtiğinde daha çok düşmeden satayım derken sermaye kuşa dönmüş olabilir.Sabır ve uygun anı kollamak.Düşük iken girmek yükseldiğinde satmak ve sabır üçü altın kural.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Her ikisi fakat acemi trader için kısa vadeli kazanç çok riskli bu piyasa normal piyasaya benzemiyor.
Panik satışı denilen bir şey var 1 aylık birikiminizi 5 dakika süreyle kaybedebilirsiniz Smiley En iyisi beklemek beklemek beklemek.
Bu piyasanın altın kuralı sabır..
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Kısa vadeli işlemler uzuna göre çok daha detaylı araştırma ve analiz gerektirir. Grafik analizi, proje takibi updateler hacim değişiklikleri vs bunların hepsine yoğunlaşabiliyorsanız, projenin coin dağılımı, bot hareketlerini takip edebiliyorsanız veya birileri takip edip size tuyo veriyorsa kısa vadede kazanç mümkün. Bunun harici kısa vade için pozisyon alanlar kumar oynuyordur
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Doğru analiz ve haberleri takip edebiliyorsanız ; giriş ve çıkış noktalarını doğru olarak seçebiliyorsanız kısa vade iyidir. Bilemiyorsanız tabiki uzun vade her zaman kazandırır.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
yatırım tercihleriniz başarılıysa, uzun vadeli yatırımla daha fazla kazanırsınız normalde. örneğin LTC 4 dolardan 30 dolara geldi. belkide bu sene sonunda 100 dolar olacak. eminim kısa vadeli bir çok yatırımcı daha 10 dolar olmadan satıp büyük bir fırsatı kaçırdı, çünkü sonrasında fiyat yükseldiği için tekrar giriş yapamadılar.

ama şu anki piyasada altcoin fiyatları şişmiş gibi geliyor bana. o yüzden altcoin fiyatları iyice dalgalanmaya başladı. altcoin alım satımı konusunda tecrübe sahibiyseniz, şu anki ortamda kısa vadeli alım satımlar daha fazla kazandıracaktır gibi geliyor bana. değilseniz uzun vadeden şaşmayın derim.

sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Bu herkesin kendi psikolojik yapısına (sabırlı/sabırsız, evhamlı/soğuk kanlı, takıntılı/esnek, hayalci-duygusal/gerçekci vs. insani zaaflarından ne kadar arınmış olması durumu) ve trading bilgisi, yeteneği, tecrübesine göre değişir. Sistem / kasa bilgisi ve yönetimi ve onları disiplinli bir şekilde uygulamayı başarmak kaç babayiğidin işi olabilir. Eğer bir kişi sürekli istikrarlı bir şekilde genel toplamda kazançlı olarak kısa vadeli kazancı başarabiliyor ise o kişinin trading konusunda insanların %5-10 luk kısmına giren üstün yetenekli olduğuna inanırım.

Uzun vade ise sağlam projeleri çöplerden ayırmak doğru seçim ve nasip. O vadenin uzunluğu da ölçülebilir değil tabi bilmem kaç ay veya bilmem kaç yıl. Piyasanın geleceği, değişecek dengeler kesin bilinmez malum ama öngörü yeteneği başarıyı artıracak faktör olur.

Bana göre uzun vade candır.

Sevdiğim bir söz vardır. "Hangi yolu seçtiğiniz önemli değil. O yolda yürümeyi başarabiliyorsanız o yol sizin için doğrudur"
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Küçük yatırımcı için uzun vade daha mantıklı
10BTC gibi ortalama bir sermaye için al sat da yapılabilir uzun vade de, %1 bile kazansan 10BTC ile 0.1BTC yapar ki bu günlük/haftalık tatmin edici bir miktar.
100+ BTC içinse kısa vade daha mantıklı
Kendi fikirlerim ve yatırım düşüncelerimdir, tavsiye değildir Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Merhaba Arkadaşlar,

Kafama takılan bir soruyu sizlere danışmak istiyorum. Coin borsası hızlı iniş, çıkışlar gösteriyor. Sizce kazanmak için kısa vadeli mi bakmak lazım, yoksa uzun vadeli mi?

Kendi örneğimi vermek istiyorum.

WAVES alım satımında geçen hafta 6300-6800 satoshi grafigi arasında gitti geldi. düşükten alıp, yüksekten satmada 0.1 btc ile kazanç 0.025 btc (toplam 3 günlük) gün içinde iki üç sefer alım yapıp, satıldı. bugün WAVES baktıgımızda 7600 civarlarında.

düşünceleriniz nelerdir? kısa vadeli kazançlar mı yoksa uzun vadeli mi, yoksa ortaya karışık bir şeyler mi yapmak lazım.
Pages:
Jump to: