Pages:
Author

Topic: Kuşadasına yerleşmek. - page 2. (Read 331 times)

newbie
Activity: 32
Merit: 0
July 19, 2018, 05:16:37 AM
Turizm yeri sonuçta turist çekiyor hem yerli hem yabancı festivaller etkinlikler oluyor adam gibi peşinde koşarsan güzel işler yapılabilir bence.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
July 05, 2018, 07:41:23 AM
Kuşadası her zaman gözde bir mekan bence oranın takipleri artar asla azalmaz. Tabi yapacapın iş de önemli orada bulunan kitleye hitap edecek bir iş olmalı ve En önemlisi devamlılığı olmalı
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 05, 2018, 12:56:19 AM
kusadasında kısın pek kalan olmuyor diye biliyorum. tekne turu icin en elverişli yerler antalyanın ilceleri. kusadası fazla beton kadınalr denizi kısmı en yogun yerleşimin oldugu yerler ama dediğim gibi kısın bombos kalıyor diye biliyorum. butik otel nerde acsan dolar interneti duzgun kullanman ve gelen musteriyi temizlik konusunda memnun etmen halinde
newbie
Activity: 56
July 05, 2018, 12:34:36 AM
Kesinlikle ev fiyatları çok uygun, kışları yerli yaşam da mümkün bunun yanı sıra yazları yine oldukça hareketli biter, sonuçta deniz kenarı ☺️ Butik otel mantıkli bir girişim olabilir
full member
Activity: 742
Merit: 140
July 04, 2018, 10:30:51 PM
@ysnbakara

Aslında bende genelde deniz ve tatil için Çeşmeye gidiyorum yıllardır fakat iş yerleşmeye gelince Kuşadası kadar kalabalık ve kışın da yaşanabilir gelişmiş bir tatil beldesi yok gibi. Bir de ev fiyatları çok uygun. Antalyayı araştıracağım.

@malilale

Yatırım planı butik otel açmak. Ayrıca gezi teknesi planları da var ileride ama bütçe yok onun için şimdilik.
newbie
Activity: 70
July 02, 2018, 06:04:03 PM
Yatırım planını merak ettim nasıl bir şey planlıyorsun ?
newbie
Activity: 26
July 02, 2018, 04:42:36 PM
Ruslar varken iyi bi yatırım olabilirdi ama şuan biraz durgun sanki artık dışardan turistte  yok falza yerli turistler dersende kadınlar denizinin olduğu bölge biraz dha mantıklı olabilir
newbie
Activity: 70
July 02, 2018, 02:30:11 PM
Bende daha çok Bodrum, Didim, Antalya taraflarını değerlendirmelisin. Kuşadası sezonu yerli ile açar yerli ile kapatır. Ve sabit geleni gideni vardır yeniliğe açık değil mekanlar bile yıllardır sabit.. bende izmirliyim arkadaşlarla bile tatile giderken adaya gitmiyoruz yıllardır sen düşün..
full member
Activity: 742
Merit: 140
June 30, 2018, 02:01:54 PM
Arkadaşlar İzmirde yaşıyorum ve Kuşadasına yerleşmeyi planlıyorum.

İleride turizm sektörü için planlarım var.

Hangi semtler veya hangi mahalleler iyidir ? Kadınlar denizi mahallesinden ev bakıyorum doğru mu yapıyorum ?

Orada yaşayan tavsiye verebilecek olan var mı ?
Pages:
Jump to: