Pages:
Author

Topic: KUCOIN IEO Katılım Rehberi - page 2. (Read 429 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
June 12, 2019, 03:54:35 AM
Ben bir halt olacağını sanmıyorum. Çünkü bu borsa çok saçma bir şekilde listelenen coinin trade yarışmasını yapıyor.  Fiyat bu yüzden düşüyor. İeo coinini de böyle olacaksa bulaşmayın
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
June 12, 2019, 02:28:17 AM
kesinlikle onlar da bir iki projeyi göklere çıkarıp yatırımcı çekme yollarına başvuracaktır. hadi ben de yapıyorum diyerek kenara çekilmezler.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
June 12, 2019, 02:27:12 AM
Kucoin piyasaya hızlı giren bir borsaydı ama o popülaritesi nedense aynı hızla yükselmedi, bunda binance'ın inanılmaz yükselişinin de payı var sanırım. Aslına bakarsanız binancetan daha fazla güvendiğim bir borsa, şu ana kadar hiç sorun yaşamadım, müşteri hizmetleri de gayet iyi ve yardımcı oluyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
June 12, 2019, 02:20:48 AM
Biraz daha zamanı var gibi duruyor bu ieo'ların.Sonuçta binance değil herkes.Kcs bu ieo'yı düzgün gerçekleştirirse biraz ilgi odağı olabilir.Piyasanın da düzeşmesine az kaldı gibi görünüyor.Herşey çok güzel olacak.
member
Activity: 532
Merit: 22
June 12, 2019, 01:37:05 AM
Kucoin in yerinde olsam kcs tutma şartı koyardım. Binance bu şekilde bnb yi uçurdu resmen. Ayrıca borsanın yerinde olsam ilk çıkarttığı ieo yu ciddi yerlere getirirdim ki millet bir sonraki ieo ya girmek için koştursun.

Edit: en altta belirtmişsiniz zaten. Kcs ile katılım var diye. Mantıklı olmuş.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
June 12, 2019, 01:34:16 AM
piyasaya çıkıp ilk kucoin e giren tokenlerin nasıl bi anda dump yediğini düşününce buradan çıkacak ieo ların eksi kaç loss yazacağını tahmin edemiyorum Cheesy

Benim amacım IEO'lara girip kazanmak ya da kaybetmenize aracı olmad değil, amacım sadece alternatif borsalara ait IEO'lara katılım için hangi yolları izleyeceğimize ilişkin bilgi verebilmek. Ona bakarsan teknik olarak Binance da çok riskli ve kaybettirebilir. Bu işlerde garanti yoktur. Zaten yazımda YTD diye belirttim.
member
Activity: 476
Merit: 12
June 12, 2019, 01:10:44 AM
piyasaya çıkıp ilk kucoin e giren tokenlerin nasıl bi anda dump yediğini düşününce buradan çıkacak ieo ların eksi kaç loss yazacağını tahmin edemiyorum Cheesy
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
June 11, 2019, 05:06:32 PM
Herkese Merhaba.. Borsaların yaptığı IEO'lar şu an çok revaçta. Bunun en güzel örneğini Binance IEO'ları ile gördük. Ancak alternatif borsaların IEO katılım rehberlerine de yer vermek istiyorum. İkinci borsa IEO katılım rehberimiz KUCOIN IEO katılım rehberi olacak. Bu tarz IEO katılımlarının riskli yatırımlar olduğunu ve bu başlıkta yazılan yazıların YATIRIM TAVSİYESİ OLMADIĞINI özellikle belirtmek isterim. Herkese bol kazançlar dilerim..

1- Önce Kucoin resmi web sayfasına girip Kayıt olun.. Eğer hesabınız varsa Giriş yapın  Grin

2- Kayıt işlemlerini tamamladıktan ve ya KuCoin hesabınıza giriş yaptıktan sonra, menü çubuğundaki “Spotlight” bölümüne tıklayın.

3- Tıklayınca, üyeliğinize ait özellikler ve profil bilgilerinizin olduğu bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada IEO'ya giriş için gerekli ön şartlara ve sizin bu şartları tamamlama durumunuzu gösteren bir takım bilgilerle de karşılaşacaksınız.

Hesabınıza KYC Tanımlayın       ---       Ticaret Şifresi Oluşturun      ---              Ülkenizi Seçin  Grin          ---            Sözleşmeyi İmzalayın

4-

Son olarak belirtmek gerekir ki, Kucoin IEO'ları çekilişle yapılır.
Yukarıdaki belirtilen 4 maddelik önkoşul IEO ya katılım için değil Bilet kazanabilmek için ön koşuldur.
Ön koşulları sağladıktan sonra 500 KCS'yi yaklaşık 30 gün hodl larsanız yada KCS lock yaparsanız çekiliş bileti kazanma hakkınız olur.
(Bilgilendirme için @ziya1453'e teşekkür ederim.)

Bilet kazananlar, KuCoin Spotlight IEO'ya katılmaya hak kazanır. KuCoin bir sonraki projeyi duyurduğunda, Spotlight sayfasında geri sayım başlar.[/size]

Bu tarz IEO katılımları büyük risk içerir ve bu başlıkta yazılan yazılar kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.. Herkese bol kazançlar.

Pages:
Jump to: