Pages:
Author

Topic: kucoin kyc zorunluluğu - page 3. (Read 540 times)

member
Activity: 714
Merit: 82
May 11, 2018, 10:38:02 AM
bence şimdiden kyc yapın yada başka borsaya paranızı çekin.

kyc şartı değişir ve kyc onayı için haftalarca bekleyebilirsiniz. isminizde türkçe karakter vs varsa bir türlü onaylamazlar beklersiniz.

full member
Activity: 434
Merit: 109
May 11, 2018, 10:26:19 AM
KuCoin'in açıklaması aşağıda. Herhangi bir KYC yapma zorunluluğu yok. KYC yapmayanlar için günlük 2 BTC'lik çekim limiti olacakmış.

https://news.kucoin.com/en/kucoin-new-kyc-system-went-live-today/
full member
Activity: 504
Merit: 103
May 11, 2018, 10:13:24 AM
Kucoinden biraz daha uzak durabilirsiniz coine bağlı tabi ama büyük borsa opsiyonunuz varsa onu tercih etseniz daha mantıklı olur.
newbie
Activity: 191
Merit: 0
May 11, 2018, 09:52:06 AM
Ben de çektim cüzdana.
Binance yerine kucoine  yatırım yaptım , kucoinden aldığım binance a veya büyük bir borsaya  girer diye ama binance a değil yerin dibine girdi resmen ama kendimi alıkoyamıyordum kyc olayı bahanem oldu.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
May 11, 2018, 09:38:26 AM
Bilgilendirme için teşekkürler mobil uygulamayıda pek iyi kullanamıyordum sıkıntı olmadan çekmekte yarar var
member
Activity: 448
Merit: 10
May 11, 2018, 09:37:40 AM
Kucoin mevcut durumunu iyleştirmeden insanların kendisini kullanmasını baltalamak istiyor anlaşılan. Herhalde bazı mevzuatlara uyum sağlamak için yapıyor ama yaptığı herşey insanların işini kolaylaştırmak yerine hep zora sokmak. Bakınız Binance eet onun da şartları var ama devamlı bir geliştirme telaşı içinde.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
May 11, 2018, 09:32:09 AM
kyc yok diye aldanmayin, ayni durumu bittrex de yapti. umursamadik kullanmaya devam ettik. once onaysiz hesaplarda withdraw limiti dusurdu gunluk 0.2 btc falandi galiba. neyse dedik sktr et bu da yeter zaten fazla cekim yapmiyoruz. sonra bir anda 0 layinca hesap onaylatmak icin tutustu ortalik kyc incelemeleri 3 haftaya kadar sarkti.
eger kullanacaksaniz kyc onaylatin. kucoin de hafife alinacak bir borsa degil.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
May 11, 2018, 08:26:09 AM
kyc gelirse borsa çöp olur sahsen ben tüm yatırımımı çektim ordan.
full member
Activity: 434
Merit: 109
May 11, 2018, 08:19:47 AM
KuCoin, piyasaya hızlı bir giriş yapmıştı ancak nedense istikrarı sağlayamadı ve günden güne hacmi azalan bir borsa oldu. Belki de ayı piyasası KuCoin'in yıldızının parlamasını engelledi. Eğer KYC'yi tüm kullanıcılara zorunlu tutarlarsa şahsen ben de hacminin daha da düşeceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 191
Merit: 0
May 11, 2018, 08:14:31 AM
Düzeltme: aşağıdaki yazıyı detaylı açıklama gelmeden yazdım daha sonrasında  2 btc üzeri çekim yapılmadıkça kyc zorunluluğu yok açıklaması geldi.

Bilginize.

Kucoin kyc yi zorunlu yapacağını duyurdu ama limit var mı yok mu hakkında bir şey bulamadım.

Şu an kyc'siz withdraw yapılabiliyor , borsadaki coinleri çekip gidişata göre kullanmaya devam etmek daha mı mantıklı acaba?

Çok fazla yatırımım yok kucoini de seviyorum aslında ama  her ne kadar sevsem de volume düşük ve coinler genelde bir ileri iki geri  durumunda.Redditdeki tepkilere de bakınca kyc ile volume daha da düşecek gibi görünüyor.
Pages:
Jump to: