Pages:
Author

Topic: Kucoin'de Oyster Peal (PRL) bulundurana Oyster Shell Airdrop'u 1 PRL: 1 SHL - page 2. (Read 372 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Makaleye bakmadım.  Mew de duran prl için de geliyormu shl. Teşekkürler
member
Activity: 742
Merit: 19
Dün yüzde 10 gibi bir artış sağlamış.Bugün de artışı sürüyor Prl'nin.Güzel bir airdrop yapmışlar.PRL'de sağlam bir coin.5 gün gibi bir süre var.Tahminimce artış devam edecek gibi gözüküyor.
newbie
Activity: 82
Merit: 0
Oyster kaliteli proje. Airdroptan bağımsız olarak zaten şuan alım seviyelerinde. 13 Nisan'a kadar btc izin verirse yavaş yavaş artacaktır. Airdrop sonunda prl büyük bir dump yemeyecek bence. Ay sonu da mainnet var zaten. Bitcoinin hareketine göre ay sonuna kadar ciddi yükseliş yapabilir. Uzun vaade de ise zaten kazandıracak bir proje.
member
Activity: 392
Merit: 10
Kucoin şu sıralar sıkıntılı bi borsa giren coin dump oluyor bu ayı piyasasında hala bu borsaya girmeye çalışıyolar anlamadım onuda
member
Activity: 560
Merit: 12
Kucoin hemen listelemezse fırsat kaçabilir ilk gün gelir gelmez büyük ihtimal pump yer. Anında verecek bir yer varsa orada tutun derim
full member
Activity: 672
Merit: 110
mew cuzdanınıza cekın oprl lerı . shl lıler pıyasaya gırdıgı zaman cekıp atarsınız hangı borsaya gırerse ılk bas bu kadar basıt .kucoın hemen lıstelemse bıle ıdex - forkdelta hemen lısteler zaten
member
Activity: 406
Merit: 10
Kucoin SHL verecek ama bu listeleyecek anlamına gelmez.Biz aynı sıkıntıyı NXT ignis verdiği zaman da yaşadık.Borsa bazen 3 ay sonra listeler yada erc20 destekli yada farklı bir cüzdana çekebilirsiniz diyerek duyuru yayınlar.Bu borsanın inisiyatifine kalmış.Aslında bu tür forklar prl'nin fiyatını arttırması lazımdı.Piyasanın kötü olmasından dolayı pek fazla bir artış olmadı.NXT 3x yapmıştı.Ben şahsen 3x yapınca çıkmıştım.İgnis'i beklemedim.PRL'de artmadığı için uygun gördüm değerlendirmek istedim.Boğa sezonunda ikisi de iyi kazandırabilir.Tamamen ekibe bağlı, çalışmalarına projeye bağlı.Birde piyasanın düzelmesi lazım Altcoinlerin değerlenmesi için.Risk almadan kazanılmıyor.Kaybetmeyi de göze almak gerekir kazanmak için.Piyasanın hali ortada.Artık nereden ne çıkartabiliriz diyerek uğraşıyoruz.Nasib'ten öteye gidilmez.
listelemeyeceklerse, 12 nisanda shl-i nereye gönderecekler peki? onu anlıyamıyorum ben.

Kucoindeki cüzdanında görünür, çekmek istersen withdraw yapabilirsin. Genelde bu mantıkta oluyor.
newbie
Activity: 154
Kucoin SHL verecek ama bu listeleyecek anlamına gelmez.Biz aynı sıkıntıyı NXT ignis verdiği zaman da yaşadık.Borsa bazen 3 ay sonra listeler yada erc20 destekli yada farklı bir cüzdana çekebilirsiniz diyerek duyuru yayınlar.Bu borsanın inisiyatifine kalmış.Aslında bu tür forklar prl'nin fiyatını arttırması lazımdı.Piyasanın kötü olmasından dolayı pek fazla bir artış olmadı.NXT 3x yapmıştı.Ben şahsen 3x yapınca çıkmıştım.İgnis'i beklemedim.PRL'de artmadığı için uygun gördüm değerlendirmek istedim.Boğa sezonunda ikisi de iyi kazandırabilir.Tamamen ekibe bağlı, çalışmalarına projeye bağlı.Birde piyasanın düzelmesi lazım Altcoinlerin değerlenmesi için.Risk almadan kazanılmıyor.Kaybetmeyi de göze almak gerekir kazanmak için.Piyasanın hali ortada.Artık nereden ne çıkartabiliriz diyerek uğraşıyoruz.Nasib'ten öteye gidilmez.
listelemeyeceklerse, 12 nisanda shl-i nereye gönderecekler peki? onu anlıyamıyorum ben.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
newbie
13 nisan da kucoin de kaç tane prl varsa o kadar shl verilecek.6 gün var.Kucoin ile anlaşmalarını yapmışlar.Ayrıca SHL için Kucoin de listelemek için görüştüklerini belirtmişler.Muhtemelen listeleyecekler.Piyasa bu halde iken değerlendirilebilir.Fiyat olarak dün yüksekti bugün biraz düşmüş.Alım olarak iyi bir seviye de.Kucoin de duran coinlerim vardı onları bugün Prl ile değiştirdim.Şu anda bir beklentim yok coinlerden.Durduğu yerde hiç olmazsa airdrop dan gelenler ile değerlendirmek istedim.Sonuçta bu piyasa da risk yüksek.Bilgi mahiyetinde paylaştım.Araştırmanızı yapıp değerlendirmek isteyen arkadaşlar PRL'nin grafiklerini projesini inceleyip araştırabilirler.YTD.
vallaha kafam allak-bullak oldu. ytd olmadığını anladım, tamamen kendi kararım. prl almak istiyorum. diyorsunuz ki, kucoinde prl i olana shl verilecek. demek listeleyecekleri için shl vericekler. listelemeseler shl i kucoine nasıl göndere bilirler?
sr. member
13 nisan da kucoin de kaç tane prl varsa o kadar shl verilecek.6 gün var.Kucoin ile anlaşmalarını yapmışlar.Ayrıca SHL için Kucoin de listelemek için görüştüklerini belirtmişler.Muhtemelen listeleyecekler.Piyasa bu halde iken değerlendirilebilir.Fiyat olarak dün yüksekti bugün biraz düşmüş.Alım olarak iyi bir seviye de.Kucoin de duran coinlerim vardı onları bugün Prl ile değiştirdim.Şu anda bir beklentim yok coinlerden.Durduğu yerde hiç olmazsa airdrop dan gelenler ile değerlendirmek istedim.Sonuçta bu piyasa da risk yüksek.Bilgi mahiyetinde paylaştım.Araştırmanızı yapıp değerlendirmek isteyen arkadaşlar PRL'nin grafiklerini projesini inceleyip araştırabilirler.YTD.
newbie
pardon hocam, ben şimdi kucoinden PRL alırsam, 16 nisanda shl-ler kucoin hesabımda görünecek mi? yani aslında sormak istediğim, bunu geldiği anda sata bilecek miyim?
sr. member
KuCoin'de Oyster Peal (PRL) jetonları bulunan tüm KuCoin kullanıcılarına KuCoin'in Oyster Shell jetonu (SHL) airdrop'u destekleyeceğini duyurdular.

Duyurusu:

"Airdrop oranı: SHL jetonu, KuCoin üzerindeki mevcut PRL tutucular için 1 PRL: 1 SHL oranında havalandırılacaktır.
(örn., KuCoin cüzdanında 100 PRL varsa 100 SHL'yi havaya uçuracaksınız).

Blockchain'in fotoğrafını 13 Nisan'da (blok yüksekliği 5.436.000) alacağız ve sonraki haftalarda Oyster Shell'i (SHL) KuCoin'deki tüm Oyster Pearl (PRL) kullanıcılarına dağıtacağız."

detaylı bilgiyi Kucoin'de bulabilirsiniz.
Pages:
Jump to: