Pages:
Author

Topic: Küçük Bir Meblağ ile Büyük Kazanç: Günlük Al-Sat'a Son Verin! - page 4. (Read 1007 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
Günlük al sat o parayı unutmuş kısa vadede kullanmaya niyeti olmayan insanlar için mantıklı yarın o parayı çekme ihtimaliniz varsa sakın bulaşmayın derim ben de.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Herkese göre değişir bu iş bu piyasada. Benim günlük al sat yaparak çok iyi paralar kazanan tanıdıklarım var gayet mutlular. Ben ise şuan uzun vadede yatırım yapma taraftarıyım. Günlük al sat işi zahmetli geliyor çünkü insanın çok boş vakti olması lazım. Bol miktarda zaman lazım en önemlisi bu yani.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Gunluk al sata her zamana karsiyimdir alin elinizde min 1 hafta bekletin derim eger bir anda yuklesirse vs ozman bsy diyemem gunluk al sata
full member
Activity: 350
Merit: 105
Bi ara pazar alanında 21 litecoin diye başlık atmıştım 1 ay önce 5500 tl ye 21.... ltc   almıştım 290 oluncada sattıydım 800 tl kar yaptık ya Smiley Fakir zihniyeti işte yapcak bir şey yok. İnsanların 1600 tl ile gecindiği bu ülkede 800 tl güzel para ama kaçan 20000 tlye her gün ağlıyorum oda ayrı konu tabi Smiley
full member
Activity: 266
Merit: 242
Al satı artık sezebılıyorum hareketler cok rutın 3 ay ızlersenız hemen hemen butun planı cozebılıyorsunuz 16 bın sevıyesınde dınlenen btc nın hafta sonuna dogru 17 ve 20 ye dogru gıdecegını tahmın edıyordum ama altlardan cıkmadım bır turlu, al sat yapmayı becerıyoruz
full member
Activity: 742
Merit: 112
steallar 0.08$'dan takip etmiştim iki kat yaptı ve çok kısa sürede. hani biraz daha yükselecek olsa ve 1 doları kırsa önü oldukça açık bile olabilir. sabır gerekli. Alıp saklamak lazım hatta her gün fiyatlamasına bile bakmamak gerekli. Alıp en az 6 ay unutacaksın ve tüm paranla değil daha küçük pasta dilimleri halinde dağıtacaksın. O türde bir arkadaş foruma konu açmış gün gün ne kadar yüzde bazında artış-düşüş olduğunu yazıyor.
full member
Activity: 196
Günlük al sat hangi coinle yapılacağı bence çok önemli bunun yanında, grafik okuma diye tabir ettiğimiz birşey var ben beceremiyorum beceren arkadaşlar yapsın bu işi zarar etmeleri bence zor grafik okuma önemli.
member
Activity: 336
Merit: 10
Benim dijital para dünyasındaki analizlerim, araştırmalarım sonucunda öğrendiğim ilk şeyler biri bu. Günlük al-sat gerçekten riskli, umut kırıcı, var olan cesaretini düşürücü. Diğer yandan mevcutta işin varsa etkileniyor, sürekli gözün coin'de oluyor. Ben orta vade ve uzun vadeciyim.
member
Merit: 19
Tabi ki de herkez fikrini söyliyebilir bu forum onun için var zaten kızmayalım birbirimize.Bol kazançlar.
member
Arkadaşlar kusura bakmayın ama al-satta güzel para var.Sabırlı ve temkinli olduğun sürece kazandırıyor.Yeri geliyor günde %20-30 kazandırıyor.Taş attın da kolun mu yoruldu.Herkez bildiği gibi oynasın bu oyunu.Bol kazançlar.
member
Activity: 490
Günlük al-sat yapmak için kişinin kendisine belirli kurallar belirlemesi gerek bence.
Mesela ben kendimi tanıdığımdan uzun vadede kazandırmayacak coinlerle al-sat yapmıyorum. Çünkü düştüğünde umutsuzluğa yada heyecana kapılacağım bir coinden anında çıkarım böyle yapmazsam Smiley birkaç kere bu kurallar dahilinde kurtulunca insan kendinide geliştiriyor Smiley
full member
Activity: 224
Trade işi her daim riskli ama azla yetindiğiniz sürece güzel kazançlar birikebiliyor.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
yine bütün kızlar toplanmış ağlıyor

usdt-ethereum-btc

parayı bu üçüne bölün

aralarında koşarak yapın tradei

2btc sermayeyi yukarıdaki üçlüye bölüp bilgisayarın başına saksı koyayım estirir

bunun dışında her allahın günü birbirinden farklı coinleri takip ederek trade yapmaya çalışıyosanız zaten allah vurmuş size amk

kimsede de 'ben beceremiyorum' yok ha

ico seçemeyen 'icolar bitti' diye geziyor

trade yapamayan 'trade yapmayın' diye geziyor. la insan 'niye olmuyor' der , yollar arar , üstüne gider

höt deyince aha göt diyo bizimkiler , sıfır mücadele

'hıağğ olmuyoğğğrrr' olmasın zaten sizde. bu kafayla para yapsanız insanlığa zarar mk
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Günlük al sat yapmak çok zahmetli bir iş, ayrıca bir süre sonra insanın sinirlerini yıpratıyor ve hatalı işlem yapma olasılığını arttırıyor bence.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Her gün alacam satacam ara vermeden bunu yapacağım diyen topladıklarının önemli bir kısmını bir hamlede geri vermek durumunda kalabiliyor, bazen 1-2 ay trade yapmadığım oluyor sadece izliyorum ve param katlanıyor, koinde olmayıp pozisyonsuz kaldığım süreler de var. Fırsat kaçırmayayım derken çok yanıltıcı işler yapılıyor.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
uzun zamandır gördüğüm güzel tavsiyelerden günlük al sat yapmak az kazanç veriyor ama sabretmeyi sevmeyenler için başka bir yol yok sanırım.
full member
Activity: 219
Merit: 109
Çok tecrübeli değilim ancak şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla btc nin stabil olduğu zamanlarda günlük al sat güzel karlar getirebiliyor.
Piyasa dalgalı, btc günde belki 5-6 defa in çık yapıyor. 1-2 btc işlem hacmiyle günde 1 defa tuttursanız bile 500-1000 dolar gibi karlar yapılabiliyor.
Ama tabi dikkatli olmak lazım. Anlık bir haber gelir, terste kalırsın üzücü olur. Botların gazına gelmemek lazım.
Aynı şekilde en az 3-5 aylık tecrübe lazım. Tepkileri, in çıkları öğrenmelisiniz. Yoksa bir an düşüyor diye panikleyebiliyorsunuz.
Ve sabır da müthiş önemli birşey. Bunu aşırı derecede sabırsız bir insan olarak söylüyorum. Eğer sabırsızsanız ve kazanmak istiyorsunuz, bu özelliğinizi baskılamanız gerekir. Sabırsızlık her zaman kaybettiriyor. Waren amca boş yere dememiş borsa sabırsızların parasını sabırlılara aktarmanın bir aracıdır diye.

member
Activity: 1264
Merit: 43
Al-sat yapılacak olan coinin en fazla nereye kadar (usd bazında) düşeceğini ve normal seyrinde hangi konumda olacağını bir süre gözlemledikten sonra tahmin edebiliyorsanız ki bu da diğerlerine nazaran daha stabil bir coin gerektirir; o zaman o coinde oynayabilirsiniz.
member
Activity: 228
Bence en mantıklısı btc-eth arasındaki al sat.. birde tuttuğunuz favori coinlerinizi btc ile al sat yaptığınızda her iki taraf için de üzülmezsiniz. btc de kazandırır, düşükten alıp yüksekten satabildiğiniz diğer coininizde..
birde çok aç gözlü olmamak gerekiyor, keşke bekleseydim daha yüksekten satardım v.s. diyeceğimize bence yaptığımız kâr ile tatmin olabilmeliyiz.
Zaten coinlerin ne zaman çıkıp ne zaman yükseleceğini kimse bilemez ne kadar grafik analizi yapılsada.. Sadece güncel haber kaynaklı dalgalanmalar olabiliyor fakat max noktası ve min noktasını nokta atışı tespit etmek gerçekten çok zor. Bu yüzden zarar etmediğimiz sürece kâr kârdır  Cool
member
Günlük al-sat en güzel yatırım şeklidir bana göre.Yatırım diyorum bunun günlüğü haftalığı aylığı farketmez doğru zamanda doğru giriş ve çıkış yapabiliyorsanız güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
Pages:
Jump to: