Pages:
Author

Topic: Küçük miktarlarla al-sat yaparak miktar yükseltmek - page 4. (Read 718 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Şuanki piyasa durumunda Trade yaparken dikkatli olmak gerekiyor.Piyasa şuanda yükseliyor gibi duruyor ama yarın birden düşebilir bu yüzden günlük al sat yapmak lazım.
member
Activity: 742
Merit: 19
kademeli al-sat en iyisi.Sattın baktın fiyat çıkıyor bir daha satacaksın.Sonra aynı şekilde alıma kademeli geçeceksin ve ekrandan uzaklaşacaksın.Panik yapmadığın sürece ekranı takip edebilirsin.Btc gün içinde dalgalanıyor bolca buda al-sat imkanı veriyor.Binance bence şu an hacim olarak en iyi fırsatı sunuyor.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Tabiki yapabilirsin ama şu var pek çok başıma geldi, yavaş yavaş biriktiriyorsun sonra bir çöküyor bitcoin terste kalıyorsun tüm karını bitiriyor onun için en iyi yöntem parça parça alıp parça parça satmak, bu şekilde ne zirveyi kaçırsınız ne düşüşü, uzun vadede kazanırsınız.
hero member
Activity: 728
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Komisyonları karşıladıktan sonra miktarın önemi yok yeter ki arada ki yüzdelik değişim fazla olsun. Yapılabilir sadece alış satış komisyonlarınızı ve aldığınız sattığınız fiyatları iyi hesaplayın
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Burada senin sorduğun gibi komisyon oranları büyük rol oynuyor.Komisyon olayını netlestirebildin mi olay sadece terste kalma olasılığına kalıyor.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Teoride bu yolla çok para kazanabilirsin. Ama gerçekte tamamen sana bağlı.

Eğer fiyat düştüğünde bekleyebilecek, yükseldiğinde ona takılı kalmayıp başka coinlerle yeniden çıkış arayabilirsen neden olmasın. Ama mutlaka terste kalacaksın. İşte o zaman ki hareketlerin kazanabilirmisin yoksa sayıyı azaltırmısın onu belirler.

teşekkürler peki al-sat yaparken ki kârı borsalar etkileyebilir mi ? örnek veriyorum bugün paribu'dan satışa koyduğum coin'i 5 dakikada satarken binance'de 1 dakikada sattım bu gibi durumlar borsanın hacmiyle mi ilgili ?
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Teoride bu yolla çok para kazanabilirsin. Ama gerçekte tamamen sana bağlı.

Eğer fiyat düştüğünde bekleyebilecek, yükseldiğinde ona takılı kalmayıp başka coinlerle yeniden çıkış arayabilirsen neden olmasın. Ama mutlaka terste kalacaksın. İşte o zaman ki hareketlerin kazanabilirmisin yoksa sayıyı azaltırmısın onu belirler.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
örnek veriyorum elimde 1500 adet xrp var 1.60'dan aldım ve 1.64'den satış emri verdim böylelikle elimdeki xrp miktarı 1500 iken 1537 oldu (bu miktar değişebilir tabii ama genellikle küçük olacak).bu tarz günlük al-sat yapmak mümkün mü? çünkü al-sat yaparken ki komisyon oranlarını hesaba katmadım.işlem yaparken nasıl bi komisyon kesileceğine dair bilgim yok.böyle yaparak olası bir boğa trendini kaçırma ihtimalide mevcut ama en azından miktar büyültmek için güzel bi yöntem fakat eğer o fark al-sat yaparken erimiyorsa.bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum örneğin paribu ya da binance arasında al-sat yaparken ki komisyon oranı farkı nedir.
Pages:
Jump to: