Pages:
Author

Topic: Kullanıcılarını kripto para ile ödüllendiren ilk sosyal medya! WhatsAround - page 2. (Read 610 times)

member
Activity: 448
Merit: 15
mithril de benzer bir proje değil mi? o da fotograf, video, yazı vs paylaşımlarını beğeni karşılığında token veriyordu. coinmarketcap sıralamasında yer aldığı için ilk bunu yazdım. buna benzer bir sürü proje var ayrıca. steemit de aynı şekilde sosyal medya projesi. yani "ilk sosyal medya" derken tam olarak ne demek istediniz? insanlar yanıltıcı bilgi vermeyelim lütfen. yanlış anladıysam da beni bilgilendirin lütfen.

https://coinmarketcap.com/tr/currencies/mithril/

not: abi tokenin adı shitcoin gibi yapmayın ya Grin

Koyu bir yüzüklerin efendisi ve silmarillion başta olmak üzere orta dünya külliyatı hayranı olan bana gayet güzel bir proje ismi geldi.

Mithril bir çeşit Tolkien'in kurgusal olarak ismini verdiği maden. Bilbo Baggins tarafından Frodo'ya Ayrıkvadi'de verdiği zırhın ana maddesi. Hatta Bu zırh Moria madenlerindeyken Frodo'yu troll'ün kullandığı mızraktan korumuştu, cüce Gimli'de zırhı gördüğünde ''Mithril'' diye şaşırmıştı.

Neyse, ''Mithril'' i görünce yazasım geldi Cheesy
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Walla siteleri güzel görünüyor ve biraz instagramdan kopya çekseler de (logo dahil) Smiley Eğer appleri hazır ve stabil çalışıyorsa birşeyler başarabilirler diye düşünüyorum daha önce Bellacoin bunu yapmaya çalıştı ama hala beceremedi Smiley
full member
Activity: 784
Merit: 120
Deneyen ve sonuç alan var mı? Merak ettim şimdi Smiley Deneyen varsa ve ödeme alan varsa yazsın buraya da görelim arkadaşlar.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Yaaa komik komik hareketler. Sırf ref kasmak için yapılan birşey.

Video ya baktım binance için bu ref girilmesi lazım diyor ilk önce buradan bir bomba zaten. Ardından Binance üzerinden deposit yaparken niye 1 Ethereum gelen hesabını üstünü kapatıyor? Acaba kendi başka hesabından geldiği belli olmasın için mi? Gelen Adres 1 sn için açık görünüyor.

Valla merak ettim şimdi adresi manuel gireceğim bakalım ne çıkacak Smiley
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Arkadaşlar haftalık olmasa bile aylık alanlar olduğunu youtubeden bakabilirsiniz. Ne kadar çok beğeni o kadar çok Shotcoin demek. Bu yüzden sürekli olarak arkadaş eklemeniz lazım. Buyrun size youtubeden bir video. Ben de yeni deniyorum. Amacım herkes kazanırken benim de kazanmam sizinde kazanmanız.

ÖDEME KANITLI VİDEO: https://www.youtube.com/watch?v=LGumudDf0w4
Öncelikle reften üye oldum fakat 5 dolar vermedi. Hocam uygulamayı ilk kullananlar çekmiş olabilir fakat uygulamayı indirirken para çekmeye yakın olanların banlandığına dair bir çok yorum var pek kolayada benzemiyo zaten.

Üye olduktan sonra profiliniz tamamlamanız gerekiyor. Telefon, isim soyisim, profil fotosu ve cinsiyet gibi. Bir de bana da 5 dolar vermedi ancak profili tamamlayınca 13 Shotcoin veriyor.
member
Activity: 490
Merit: 10
Arkadaşlar haftalık olmasa bile aylık alanlar olduğunu youtubeden bakabilirsiniz. Ne kadar çok beğeni o kadar çok Shotcoin demek. Bu yüzden sürekli olarak arkadaş eklemeniz lazım. Buyrun size youtubeden bir video. Ben de yeni deniyorum. Amacım herkes kazanırken benim de kazanmam sizinde kazanmanız.

Öncelikle reften üye oldum fakat 5 dolar vermedi. Hocam uygulamayı ilk kullananlar çekmiş olabilir fakat uygulamayı indirirken para çekmeye yakın olanların banlandığına dair bir çok yorum var pek kolayada benzemiyo zaten.
member
Activity: 714
Merit: 82
bence traş bir şeye benziyor. o domainle olmaz bu iş.

bence ilerde tutacak sosyal medya şuan icosu biten ''kuende''

akım çıkarma üzerine geliştiriyorlar.

---
bende dogecoinle çalışan bir sosyal medya yapmak istiyorum. Smiley  bu iş en iyi dogecoinle olur.
caps-meme ağırlık ödüllendirici bir platform tutar bence. Smiley
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
projenin mantığı gayet güzel fakat bana hitap etmiyor. ben sosyal medya kullanmayan, fotoğraf çektirmeyen birisiyim bana uymuyor.
member
Activity: 328
Merit: 11
hocam projeyi inceleyeceğim lakin forum üzerinde refli link paylaşmak yasak bilgine. sıkıntı çıkabilir başına o yüzden tavsiyem refli linki kaldırmandan yana.
jr. member
Activity: 420

full member
Activity: 1386
Merit: 116
Bunu ben yaklaşık 20 gün önce mahalleden bir arkadaşımdan duymuştum. 2400 shot coin yapman gerektiğini söyledi. Bunun içinde paylaştığın resimlerden puan alıyorsun demişti.Konuyu görünce sordum kendisine o kadar puanı yapamadığı için bıraktığını söyledi.
jr. member
Activity: 308
Güzel fikir aslında madem ürün kullanıcının kendisi, ürün başına para veriyolarsa doğrudan bunu desteklerim. Facebookta bedavya paylaşıyosunuzn gelin burda parasıyla paylaşın hehahe Cheesy
member
Activity: 518
Merit: 10
Sosyal medya projeleri çok çıkıyor. Ama pek iş yapan olmuyor ya proje durduruluyor ya uzatılıyor. Umarım bu tutarda insanlar para kazanır.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Proje güzel büyükten küçüğe herkes sosyal medya kullanıyor. Hem sosyal medyayı kullanıp hemde para kazanmayı kim istemez ki.

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Öyle haftada 1 eth kazanabileceksek işimizi gücümüzü bırakalım bununla uğraşalım, ayda 4 eth 600 dolar ediyor şu şartlarda, ülkemizde asgari ücret 1600TL. Kısaca imkansız !
member
Activity: 378
Merit: 14
Bu tarz uygulamalar hatta bu tarz projeler çok ciddi bir kazancı olmadan para dağıtıyormuş gibi geliyor bana belki de yanılıyorumudr.Not: Bunu henüz incelemedim

Bende buna katılıyorum. Tamamen reklamı bedavaya getirmeye çalışmak gibi. İşallah ben yanılırım ve uğraşanlar kazanır.
member
Activity: 224
Merit: 12
Bu tarz uygulamalar hatta bu tarz projeler çok ciddi bir kazancı olmadan para dağıtıyormuş gibi geliyor bana belki de yanılıyorumudr.Not: Bunu henüz incelemedim
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Uygulama ıcerısınde kaliteli içerik yerine flood içerik dolu buda tamamen insanların para hırsını gösteriyor.Şahsen beğenmiyorum bir çok kaliteli sosyal medya projesi arasında bunu insanın gözü bile görmez.Bir haftada " 1 ETH kazanıyorsun " gibi laflara aldanmayın hepsi birer hikayeden ibaret.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Sosyal medya kullanımı insanların alışkanlıklarının en zor kırılabileceği durumlardan birisi, bunun bireysel ve sektörel bir çok sebebi var. Geniş kitlelere ulaşmak öyle token dağıtacağını vb iddia etmekle olacak bir şey de değil, benzer bir çok proje ortaokul ödevi boyutunda kaldı ve pratikte çöp oldu gitti. Twitter, Facebook, Instagram (özellikle) gibi uygulamalara rekabet parayla da yapılabilir bir şey değil, karşındaki zaten merkez bankası olmuş adeta. O nedenle 3-5 hafta konuşulur ve biter.
Gerçi bunlar konuyu açanın umurunda değil, amacı ref kasmak da, yeri gelmişken yazdım.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
mithril de benzer bir proje değil mi? o da fotograf, video, yazı vs paylaşımlarını beğeni karşılığında token veriyordu. coinmarketcap sıralamasında yer aldığı için ilk bunu yazdım. buna benzer bir sürü proje var ayrıca. steemit de aynı şekilde sosyal medya projesi. yani "ilk sosyal medya" derken tam olarak ne demek istediniz? insanlar yanıltıcı bilgi vermeyelim lütfen. yanlış anladıysam da beni bilgilendirin lütfen.

https://coinmarketcap.com/tr/currencies/mithril/

not: abi tokenin adı shitcoin gibi yapmayın ya Grin

Pages:
Jump to: