Pages:
Author

Topic: Kullandığınız power markaları nelerdir? - page 2. (Read 405 times)

newbie
Activity: 36
Merit: 0
Corsair HX1000'lerden çok memnunum.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
Aslında bu kadar konu içerisinde kullanılan powerların ömürleri hakkında ve dayanıklıkları hakkında herhangi bir konu yok bece açayım dedim

kendi içimizde ülkemizde hangi powerları almalıyız sizce ?

corsair.
evga

psu sistemin en önemli parçasıdır.
ucuza alıp pahalıya mal etmeyin. mümkünse tek parça alın. gold altı almayın.
newbie
Activity: 129
elimde ne kadar eski power war ise onu kullanıyorum
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
8 adet FSP Hydro 750w 80+ Bronze kullanıyorum 9 aydır.
sr. member
Activity: 449
Merit: 250
Frisby, Aerocool, Gamemax gibi düşük segmentli PSU'lar kullandım bir arıza veya başka sorun yaşamadım. Ancak her ne kadar 80+ yazsa da gerçek değerlerde ve verim açısından bakıldığında çok da iyi olmadığını gördüm.

2 tane Corsair HX1000 ve 1 tane Corsair CS750M aldım, verimleri çok daha iyi. Şu anlık bir sorun yaşamadım, umarım da yaşamam.
member
Activity: 295
Merit: 10
Corsair problemsiz şimdilik benim açımdan. Sessizliğine ise paha biçilmez herhalde Smiley Orta karar bir psu için gayet güzel.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bende de 4 tane corsair var 750 ve 650 wattlık. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Power supply lar oldukça sessiz.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
corsair 750 lik almistim ilk rigimde hala tas gibi calisiyor bir gun olsun sikinti cikartmadi.
1000 lik moduler versiyonundan da almistim pcie port cikislarindan biri erimisti. sanirim bi baglanti hatasi yapmistim ilk kurulumda, servisi sorunsuz birebir degisimini yapmisti.
psu alirken global bir marka almak servis anlaminda en az sikintiya sebebiyet veriyor.
corsair olur evga olur bunlar saglam ureticiler. zaten kendi sitelerinde de 5 yil 10 yil global garanti var derler.
newbie
Activity: 73
December 31, 2017, 01:38:17 PM
CoolerMaster 80Plus ne olsa alınır  Grin
member
Activity: 177
Merit: 10
December 31, 2017, 01:10:40 PM
Aslında bu kadar konu içerisinde kullanılan powerların ömürleri hakkında ve dayanıklıkları hakkında herhangi bir konu yok bece açayım dedim

kendi içimizde ülkemizde hangi powerları almalıyız sizce ?
Pages:
Jump to: