Pages:
Author

Topic: kuraklık en çok neyi etkiler 2018 yılında bizi neler bekliyor. - page 2. (Read 230 times)

member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
Gidişat kötü kış olmuyor doğru düzgün kuraklıkla karşılaşmamız muhtemeldir tarım riske girer bu gidişle
member
Activity: 322
Merit: 14
tarım yoktu zaten bu hava şartlarıyla yıllar önceki tarımı daha çok arayacağız.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
Verimli toprak,her geçen gün azalıyor ve kimyasal atıklar artıyor.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Her şeyi etkiler. Sadece hububat değil, meyve ağaçlarınıda olumsuz etkileyecektir. Özellikle İlkbahar a doğru kışın kayması durumu var. Ağaçlar çiçek açtıklarında oluşacak don tüm meyve ağaçlarını bitirecektir. Son 3-4 yıldır bu oluyor..

en önemlisi o zaten. mevsimlerin kayması yüzünden tam çiçeklenme dönemindeki soğuklardan etkileniyorlar. verim kalmıyor. üstüne zamanında yağması gereken yağmur geç yağdığı için tarımda faydadan çok zarar getiriyor.

Küresel ısınma dedikleri şey gerçekten usul usul dünyayı etkilemeye başlayacak gibi görünüyor. Kuraklık en çok su ihtiyacımızı karşılayamazsak bizleri etkiler

bizim ülkemiz de hem yarı kurak olduğu için hem de tarım devrimini gerçekleştiremeyip kaliteli bir tarım politikamız olmadığı için daha çok muhtaç olacağız.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Küresel ısınma dedikleri şey gerçekten usul usul dünyayı etkilemeye başlayacak gibi görünüyor. Kuraklık en çok su ihtiyacımızı karşılayamazsak bizleri etkiler
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Her şeyi etkiler. Sadece hububat değil, meyve ağaçlarınıda olumsuz etkileyecektir. Özellikle İlkbahar a doğru kışın kayması durumu var. Ağaçlar çiçek açtıklarında oluşacak don tüm meyve ağaçlarını bitirecektir. Son 3-4 yıldır bu oluyor..
newbie
Activity: 85
Gidişat hayra alamet değil gerçektende.
newbie
Activity: 238
Normallerin çok üstünde sıcaklık var ki kari geçtim yağmur bile yağmadı doğru düzgün . Çiftçiler kara kara düşünmekte ki önümüzdeki yıl için tarım sektöründe büyük bir çöküş olacağıni düşünüyorum . Toprak kuru kaldı ki buğday kuru kaldı yazin üretimi için şu yok . Onu bunu geçtim içecek suyumuz bile zora girecek .
jr. member
Activity: 42
Merit: 10
Ben buğdayla başlıyorum.dünya daki durum nedir?
Pages:
Jump to: