Pages:
Author

Topic: Kurban Bayramında Boğa Beklerken Ayılara Yem Olmak - page 2. (Read 480 times)

newbie
Activity: 51
Merit: 0
ARkadaşlar herkes 3 5 ne verebilirse bağış yapsın. hepimizin adına bu bayramda boğa keseyim. Malum boğanın geleceği, yok göz korkutmuş oluruz. gelmediğin her ay bir arkadaşını kesecez felan diye mesaj yollarız.  Grin
jr. member
Activity: 89
Merit: 1
Boğa sezonunun gelişi yakın diye düşünüyorum. hatta şu anda bile bi boğa sezonu başlangıcındayız altlar hareketlenmiş durumda alış satış seviyelerini iyi belirlerseniz kar etmemeniz içten degil
jr. member
Activity: 481
Yaz aylarında genellikle yatırımcılar karını alıp çıkarlar ve ekim-kasım dönemini beklerler. Kışın başlamasıyla biraz daha hareketleniyor piyasa. Piyasada gerçekten sabırlı olan kazanıyor, bu hep böyle olmuştur ve olacaktır da.
newbie
Activity: 98
Sona ermez ama kısa sürede düzelmesini bekleyemeyiz. ETF başvuruları sonuçlansın önümüzü ona göre göreceğiz. Şimdilik kimse bişey söyleyemez
member
Activity: 560
Merit: 11
Her şey güllük, gülistanlık olsa herkes kazanırdı. Biri 1000 dolar kripto da kayıp ettiyse diğeri en az onun kadar kazandı demektir. O diğerleri genelde ağırlıklı balinalar oluyor. Çünkü küçük, küçük kar kırpanlara türlü, türlü tuzaklar kurmasını iyi biliyorlar.
newbie
Activity: 112
Psikolojisi sağlam olan kazanacak diye kendimizi avutuyoruz ama umarım yanılıp elimizdekinde de olmayız. Boğayı bekliyoruz 6 aydır daha bekleyeceğiz gibi duruyor.
newbie
Activity: 64
Biz ne de güzel ekim kasımda boğalar bineriz diyorduk.
member
Activity: 406
Merit: 12
Artık herkesin boğaya olan inancı git gide azalıyor. Kendimizi resmen boğa gelmeyecek diye şartladık. Bu da psikolojik açıdan kötü yönde etkilenmemize sebep oluyor. İnsanın parasının gözünün önünde erimesi hoş bir şey değil sonuçta. Yıl sonu gelmeden boğa gelse çok iyi olacak. Bekleyelim bakalım.
newbie
Activity: 168
Kurban bayramını geçtim ben bu sene boğanın geleceğini pek sanmıyorum. En güzeli hiç uğraşmayacaksın atıp cüzdana bekleyeceksin yükselince bir şekilde haberin olur zaten.
jr. member
Activity: 420
Yükseliş yılın son dönemlerine doğru olacaktır. Bu zaman dilimin boğa geldi diyenlere aldırış etmemek gerek bence.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Biz bu gidişle bırak kurban bayramını sene sonunda 20 bin üzerini görmek bile hayal. Sec komiseri bitcoin ve etf işlemleri açısından sorun görmediğini açıklıyor. Bu demek değil ki hemen ertesi ay işlemler başlasın. Belki kendi içlerinde bazı pürüzler var ve bunları önlemek için bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor.
jr. member
Activity: 224
Aylardır bekliyoruz nisanda gelecek mayısta gelecek haziran yaz ayı yükseliş başlıyor derken neredeyse yaz sonuna geldik. Sonuç yine hüsran kimsenin umudu kalmadı herkes için hayırlısı olsun bu vakitten sonra bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
jr. member
Activity: 182
Kurban bayramı da geçse pek ralli başlayacak gibi değil. Yani ayda bir karar değiştirir oldum. Çünkü piyasadaki haberlerde oynaklık var. Sec mesela hemen borsa işlemleri başlamayacağı yönünde haberler gelmeye başladı. Verileri o güne göre tekrar yorumlama, kısa vadeli kararlarda biraz değişiklik. bunlara da odaklanmalı.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
newbie
Activity: 168
valla bizim hatamız bence yeterince düştü artık ralli başlasın konusunda aceleci davranıyoruz. Birincisi parayı biz yönetmiyoruz. Balina efendiler de sırf tether basarak bir yere kadar müdahale ediyor. Al işte sec ile beklenti oluştu bas 200 milyon tether gittiği 2000 dolar yukarısı. peki niye durdu, geri geliyor. bunları sorgulamalı.
member
Activity: 100
Merit: 10
full member
Activity: 238
Merit: 100
Ben dahil bir çok kişi sabırla boğayı bekliyor ama maalesef bir türlü gelmedi o günler kısa vadede al sat yaparak kazanç sağlansa da biraz uğraş gerektiriyor
jr. member
Activity: 630
Bence en buyuk gosterge islem hacmi. Eger islem hacmi bitcoin duserken fazla degilse pek korkmaya gerek yok. Ayni sekilde artislarda islem hacmi yeterince yuksek degilse boga geldi diyemeyiz. Bu nedenle piyasanin gelecegi icin tahmininizi islem hacmine gore yapin. Umarim ilerleyen gunlerde cokca artar.
newbie
Activity: 112
Benim düşüncem btc hala ayı zamanında ve ayı zamanından çıkması zor olacak gibi tabiki yinede btc ye olan güvenimizi yitirmemiz gerek sürekli çıkarken iyide sürekli düşüş olunca neden kötü olsun bu borsa herşey olabilir ve hiç bişeyin garantisi yok....
member
Activity: 546
Merit: 10
Kurban bayramı ile bitcoinin alakası? :-) ayılara yem olmamak için basit bir kural önereyim. Piyasada ne zaman alıcı baskısı varsa o zaman piyasaya dahil olun. Her gün güncel haberleri okuyun. Ve teknik analiz anlamında kritik noktaları doğru işaretleyerek, bu fiyatlara göre kuralları tekrar genişletin.
Pages:
Jump to: