Pages:
Author

Topic: Kurban Bayramınız mübarek olsun. Bu bayram ne keseceniz bakim :) - page 2. (Read 195 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 536
Kurbani bu bayramda es gectik, hepimiz de yorgunluk soz konusu malum oldukca ugrastirici bir is, biz isi kasaplara vermeyi de uygun bulmuyoruz sevap pointlerimizin dustugunu dusunuyoruz, ayrica haddinden fazla sicak hava kosullari bizi buna itti.
Ancak kurban keseceklere allah kabul etsin, tecrubeli olanlar zaten dikkatli olur da acemiler iki kat dikkat etsinler.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Herkese şimdiden iyi bayramlar.
Kurban kesme geleneği olanlar eline koluna dikkat etsin, kasaplardan yardım almakta çekinilecek bir şey yok. Bayram tatili için de yola çıkacaksanız trafiğe ekstra dikkat edin, bugün bile yollar ne hale gelmişti. Sağlıkla şu bayramı ve kalabalığını da atlatırız umarım Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 154
Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar. Ailenizle saglikli huzurlu bir bayram gecirmenizi dilerim . Her kurbanda izliyoruz elini kolunu kesenleri umarim bu bayram hasarsiz gecer.
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
allah nasip ederse bir adet küçük baş aldık inşallah onu keseceğiz. ibadette niyet önemlidir aslında. kesmek isteyip kesemeyenlere de allah sevabını kazandırsın inşallah. şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim.
legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
https://www.youtube.com/watch?v=w6ZDQLyfz3U&ab_channel=D%C3%BC%C4%9F%C3%BCnDernek  Grin

Bu bayram inşallah dediğiniz gibi virüs noktasında hüsran ile sonuçlanmazda o korkulur günlerimiz geri gelmez. Örneğin dün pazardı ve buralar baya hareketliydi benim bile inanasım gelmemişti pazar olduğuna bünyeye nasıl işlediyse sokağa çıkma yasağı artık.

Hocam başlığı görünce bu replik aklıma gelmişti bir baktım sizde paylaşmışsınız Smiley

İnsanlara aşılama ve vaka sayıların düşmüş olması bir güven getirmiş gibi duruyor dediğiniz gibi normal tokalaşma sarılma tabi maske olmadan... Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

Bu senede daha önceki senelerde olduğu gibi manzaralar hiç değişmeyecek kendini kesenler yaralayanlar kurbanlığı kaçıranlar ve kesim işini beceremeyenler. Kurban kesiminde bile bu işin ehli olmayanların kesim yapması yasaklanması lazım. Yine bilindik manzaralar ile karşılaşacağız hiç ders almıyoruz çünkü.

Başladı bile hocam bu manzaralar haberlerde gördüm kurban pazarlığında dayının biri elini kırmış Cheesy Ulan sanki ülkeler arası antlaşma yapıyonuz altı üstü 100-200 oynayacak neyin pazarlığı bu Cheesy
hero member
Activity: 1470
Merit: 931
https://www.youtube.com/watch?v=w6ZDQLyfz3U&ab_channel=D%C3%BC%C4%9F%C3%BCnDernek  Grin

Bu bayram inşallah dediğiniz gibi virüs noktasında hüsran ile sonuçlanmazda o korkulur günlerimiz geri gelmez. Örneğin dün pazardı ve buralar baya hareketliydi benim bile inanasım gelmemişti pazar olduğuna bünyeye nasıl işlediyse sokağa çıkma yasağı artık.

Hocam başlığı görünce bu replik aklıma gelmişti bir baktım sizde paylaşmışsınız Smiley

İnsanlara aşılama ve vaka sayıların düşmüş olması bir güven getirmiş gibi duruyor dediğiniz gibi normal tokalaşma sarılma tabi maske olmadan... Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

Bu senede daha önceki senelerde olduğu gibi manzaralar hiç değişmeyecek kendini kesenler yaralayanlar kurbanlığı kaçıranlar ve kesim işini beceremeyenler. Kurban kesiminde bile bu işin ehli olmayanların kesim yapması yasaklanması lazım. Yine bilindik manzaralar ile karşılaşacağız hiç ders almıyoruz çünkü.
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
Herkesin Kurban Bayramını kutlarım. Gelen ğünlerin kendilerine ve ailelerine sağlık ve esenlik getirsin.
copper member
Activity: 644
Merit: 269
İslam aleminin kurban bayramını kutlarım. Bu bayram ne keseceksiniz sorusunu bu yıl boş bırakıyorum. Kesebilecek durumda olan arkadaşların hayırları kabul olsun, bu sene biz boş geçiyoruz. Maske mesafe olmadan seneye kurban bayramına varmamız nasip olur inşallah.
legendary
Activity: 1372
Merit: 1000

full member
Activity: 182
Merit: 140
Değerli Bitcoin Talk forum alemi i, Öncelikle kurban Bayramınızı kutluyorum. Bu bayram memleketimiz doldu taştı. Malum İstanbul'dan gelenler de çok oldu. Ancak ne maske var ne de mesafe var. Bir de tokalaşmak için yumruk tokuşturmak yerine normal tokalaşma ve sarılıp öpmeler başladı. Allah sonumuzu hayretsin. İnşallah bayram sonu vakalar iki katına çıkmaz. Trafik kazalarından dert yanıyorduk şimdi ise virüs yakacak gibi.

Bu bayramı da atlatırsak bize daha da bişey olmaz düşüncesi içindeyim.

Tekrardan herkesin bayramı mubarek olsun.
Pages:
Jump to: