Pages:
Author

Topic: Kıyamet Bugündür - page 4. (Read 640 times)

full member
Activity: 490
Merit: 100
March 30, 2018, 02:47:20 AM
Toparlanma çok uzun sürebilir evet 50 bin tl zararda büyük geçmiş olsun burada ki çoğu kişide zararda zaten bu noktadan sonra piyasanın toparlanması lazım orta vadede kazanmak için yoksa çok uzun sürebilir.

member
Activity: 756
Merit: 16
March 30, 2018, 12:57:51 AM
Panik yapmaya gerek yok. Daha kısa bir süre önce 17 k bandından düştü BTC bakıldığında yine 7-8k civarında bir meblağ olmuştu. Sonrasında tekrardan yavaş yavaş yükseldi. Elbette borsada bazı zamanlar bu durumlar yaşanıyor. Şimdi sadece biraz sabır etmek ve beklemek lazım. Panik yaparsanız baştan kayıp edersiniz
member
Activity: 252
Merit: 11
March 30, 2018, 12:33:17 AM
x5 x3 yaptım diyen insan için bu düşüş bence normal ayrıca çocuğu lunaparka götür nedir hocam Smiley şahsım adına konuşuyorum çocuğum raahat etsin diye buraya yatırım yaptım. çünkü 8 saat kendini paralayarak kazandığımız para ancak masraflara yetiyo ve günü kurtarıyo. geriye dönüp baktığımda hiç bişey yapmadım çabalamadım deyip pişman olmak yerine bu riske giriyorum.
member
Activity: 630
Merit: 37
March 30, 2018, 12:14:59 AM
sabah uyandım bir baktım 6900 ve 6700 den verdiğim alış emirleri gerçekleşmiş nasıl sevindim anlatamam : d
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
March 29, 2018, 07:12:31 PM
Gidin 1-2 hafta kafa dinleyin interneti kapatın. Coinmarkete 1 aydır girmiyorum neredeyse. Gördükçe psikolojim bozuluyor.
full member
Activity: 268
Merit: 109
March 29, 2018, 06:41:49 PM
ben anlamadım ki bi ileri iki geri gidiyoruz aralık ayında yaptıgımız karların hepsi eridi kaç bmw parası elalemin cebine girdi neyse yaza artık
full member
Activity: 686
Merit: 101
March 29, 2018, 06:25:39 PM
Bu iş sabır işi gerçekten sağlam psikoloji gerektiriyor. Borçla harçla girmemek lazım bu işlere. Hele ki acil ihtiyac duyulan para ile asla girmemek lazım. Bu günler de geçer.
newbie
Activity: 41
Merit: 0
March 29, 2018, 06:13:01 PM
bu düşüşün bir sebebi var mı ne güzel 10k seviyelerini görmüştü yine 7000 lere düştü
member
Activity: 742
Merit: 19
March 29, 2018, 06:00:48 PM
istikrarlı oynaklığın olmadığı piyasa da para kazanamazsın.O zaman dolar alıp bekleyeceksin yada altın.Bu piyasanın özelliği bir günde paranı 3'e de katlayabilirsin tam tersi indirebilirsinde.Ne kadar emek bilgi takip o kadar kazanç getirisi olur.Bu tür şeylere bizler alıştık.Bu durumu nasıl avantaja çevirmeli onu bilmeliyiz.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
March 29, 2018, 05:54:00 PM
Arkadaşlar malesef bu piyasa sınırlı sayıda balinanın elinde benim düşüncem bu, yeni katılımcıları ve sabırsızları silkelemekten başka bir halt olduğu yok. Oynaklık çok fazla ama istikrarlı daha az oynaklığın olduğu bir piyasaya geçebiliriz.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 29, 2018, 05:35:43 PM
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
March 29, 2018, 05:22:46 PM
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 29, 2018, 05:16:03 PM
Bakin sizi sadece birkac birsey soylemek istiyorum.  Farzedelim ki suanda toplam bitcoin yatirimcisi 100 kisi. Bunun yaridan fazlasi diyelim ki 50 kisi 2017 son ceyreginde girmis,  hangi piyasaya girdigini isin teknoloji boyutunu veya ekonomi piyasasini bilmeyen sadece cok kazandiracakmis duyumlariyla giren kisilerdir.  Geriye kalan kisilerden en az 20 kisisi son 1 yil icinde girmis fakat en azindan hatirlayanlar bilirler Eylul ayinin baslarinda gerceklesen Çin olayini yasamis ve kısmen daha bilincli yatırımcıdır.  Geriye kalan 30 kisi ise Kripto paralarin cekirdek kadrosudur.  Ve bu kisiler bu piyasanin herseye gebe oldugunu bilmekle birlikte neden ve nasil tekrar toparlanacaginida bilirler.  Bundan dolayi asla panik yapmazlar ve aldiklari kararlarin arkasinda dururlar.  Gectigimiz 3-4 ay icersinde ilk basta saydigim son ceyrek giren kisiler ve yaklasik bir yil once giren kisiler,  zarar pahasinada olsa ellerindekini satip piyasadan cekildiler.  Ve cekilmekteler.  Geriye kimler kaliyor peki yavas yavas cekirdek kadro.  Peki cekirdek kadro diye tabir ettigim bu yatirimci grubu fiyat bir noktaya geldiginde sabit kalmasini saglayacaklar,  cunku bu isin dogasinda tek bir kisi bile deger verdigi surece o hala degerlidir.  

Sonuc olarak anlatmak istedigimi tecrubeli arkadaslar anlayacaktir soylemek istedigim seyi ama yeni katilan arkadaslar icin şunu çok açık ve net soyleyebilirim.  Bir noktaya kadar dusecek sonra yavas yavas yukselmeye baslayacak,  daha sonra yukseldigini goren yeni katilimcilar girecek yukselme ivmelenerek devam edecek,  sonra yine ciddi bir dusus yasanacak sonra tekrar ve tekrar bu yasanacak. Ama ilk cikis noktasindan asagiya hicbir zaman dusmeyecektir. Nedeni ise her yukseliste alim yapanlarin tamami panik satisi yapmaz bazilari elinde tutar,  ve her ivmeli yukseliste bu satmayipta elinde tutan sayisi artar. Size soyleyecegim en degerli sey sabirdir.

Size sadece bir gercek soyleyebilirim,  kripto paralar asla bitmeyecektir degeri sifir olmayacaktir.  Arkasinda bir teknoloji ve topluluk vardir.  

Saygilar.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
March 29, 2018, 04:49:18 PM
Asya 6k bandını görmüş durumda artık iyice işkillendim bitcoin büyük bir projeydide milletten paramı topladılar gibisinden suan ortalama zararım 50 bin tldir. Ama benim tuzum kuru yani ben oparayı zaten gözden cıkartıp girmiştim bana dokunmuyor lakin gördüğüm kadarıyla borcla maasıyla bile giren var. Çoluk cocugunuzun rıskını böyle seylerde harcayacagınıza onu bir lunaparka götürün orada harcayın sonra ah vah demeyin. Benim seslendiğim kitle bu kitle. Lakinparası gitse bile üzülmeyecek kitleyebirsey diyemem bu borsa kurt borsasıdır kanun düşeni yemek sahsen akbaba gibi bekliyorum düşenin üstüne atlayacaz. Btc umarım 5k bandını görmez görürse 2 yıl bize para yok bu sektörden.

Senin derdin ne birader? Birkac mesajina baktimda hic olumlu bise yazmamissin agzini hayra götünü bayra ac kaderin iyi olsun.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
March 29, 2018, 04:47:36 PM
Asya 6k bandını görmüş durumda artık iyice işkillendim bitcoin büyük bir projeydide milletten paramı topladılar gibisinden suan ortalama zararım 50 bin tldir. Ama benim tuzum kuru yani ben oparayı zaten gözden cıkartıp girmiştim bana dokunmuyor lakin gördüğüm kadarıyla borcla maasıyla bile giren var. Çoluk cocugunuzun rıskını böyle seylerde harcayacagınıza onu bir lunaparka götürün orada harcayın sonra ah vah demeyin. Benim seslendiğim kitle bu kitle. Lakinparası gitse bile üzülmeyecek kitleyebirsey diyemem bu borsa kurt borsasıdır kanun düşeni yemek sahsen akbaba gibi bekliyorum düşenin üstüne atlayacaz. Btc umarım 5k bandını görmez görürse 2 yıl bize para yok bu sektörden.

umarım 5 binleri hatta 3 binleri görür alttan toplarız : d

Dediğim gibi tuzu kuru olanların sorunu yok 1000$ da olsun ama giden kesin bir daha asla geri dönmeyecek kimi çagırıp hacim yaptıracan balinaylamı oynayacagız. Benim tek korkum kitleyi kaybedip bir daha eski hacimlere ulasamamız. Artık biz bize trade yaparız kim kimi götürürse Smiley
derler sadece . Bir arkadaş yazmıştı bunu "  kumar masasında kaybedecek bellidir eğer belli değilse kaybedecek olan sensindir " diye .
member
Activity: 140
Merit: 10
March 29, 2018, 04:36:48 PM
500 milyar dolarlık karın ( piyasa market cap düşme farkı ) çoğunluğunu kimlerin paylaştığını anlamak lazım önce buradan hareketle pazarı anlarız.
member
Activity: 490
Merit: 16
March 29, 2018, 04:33:29 PM
bende katılıyorum ya herro ya merro kısmına geldik 2018 in en düşük seviyelerinden birinde marketcap. kaçan kaçana sektörden anlamadım gitti arkadaş 2 3 ay önce 800 milyar dolarlık hacim nasıl olurda 2 3 ayda 269 milyar dolara düşebilir aklım almıyor bakalım neler olacak
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
March 29, 2018, 04:30:40 PM
Ettiğin kardan mı yoksa sermayeden mi -50bin TL'desin hocam. Bir kaç tanıdığım ettiği kar üzerinden zarar etti şu dönemde, köşelerine çekildiler sadece izliyorlar. Bir söz var; Sen plan  yaparken tanrı yukarıdan güler, diye. Yine de kıyametin kopmasına daha çok var 10bin-15bin$ bandından veya 19k$ döneminde girmeyen kimse kısa dönem haricinde zarar etmemiştir. Bekleyelim sadece Smiley

sermayeden hocam aldıgım günün ertesi coinler düşmeye basladı sans diyelim o günder beri hiç bir zaman cıkmadı bende satmadım yani ya oldugum yerde sayarım yada bir villada kahvemi yudumlarım ortası yok.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
March 29, 2018, 04:26:01 PM

umarım 5 binleri hatta 3 binleri görür alttan toplarız : d
Bu kafayı değiştir bence. Sen Btc 1000 $ gördüğünde masada 3 balina 1’de sen kalırsın. Küçük yatırımcı falan kalmaz senin anlayacağın.Ve o masada o zaman kimin kaybedeceğini de söylememe gerek yok heralde
full member
Activity: 366
Merit: 101
March 29, 2018, 04:23:09 PM
Ettiğin kardan mı yoksa sermayeden mi -50bin TL'desin hocam. Bir kaç tanıdığım ettiği kar üzerinden zarar etti şu dönemde, köşelerine çekildiler sadece izliyorlar. Bir söz var; Sen plan  yaparken tanrı yukarıdan güler, diye. Yine de kıyametin kopmasına daha çok var 10bin-15bin$ bandından veya 19k$ döneminde girmeyen kimse kısa dönem haricinde zarar etmemiştir. Bekleyelim sadece Smiley
Pages:
Jump to: