Herkese selam arkadaşlar, bugün uzun vadeli yatırımlarımı şekillendirirken içime birden bir para kaybetme isteği doğdu ve birkaç shitcoin satın almak istedim. Burada karşılaştığım en büyük sıkıntı borsaların yüksek trade masrafı, minimum alım limitleri ve her transferden aldıkları fee idi. İnternette biraz araştırma yaptım ve
"Fast and simple way to exchange Ethereum tokens" mottosu ile anında shitcoin alıp paranızı kumar masasında kaybetmenizi sağlayacak bir swap hizmeti
-kyberswap- buldum. 23 dakika içerisinde 52 farklı alternatif kripto para satın aldım, satın aldığım her kripto para için slow modda ~0.15-0.25 dolar transfer ücreti ödedim (1gwei). Bu satın aldığım shitcoinlerin bazılarının başka borsalarda bir fiyatı olmadığını öğrendim
(RAE, BAM, MYB). Bu shitcoinleri de kyberswap üzerinden aldığım fiyatın %1 altına tekrar swap yaparak totalde 48 farklı kripto paraya 10ar dolar yatırım yapmış oldum. Bu sepeti uzun vadeli tutmayı düşünüyorum, her ne kadar para kazandıracağını düşünmesem de. Siz de bu tür ufak yatırım sepetleri yapmak istiyorsanız Kyberswap'ın internet sitesine giriş yaptıktan sonra desteklenen walletler ile swap işlemini çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ben işlemlerimin tamamını
-metamask- uygulaması üzerinden yaptım. Bu sepetin güncel durumunu merak ediyorsanız
lachry.eth adresinden kontrol edebilirsiniz
(ETH, DAI ve USDC'yi görmezden gelin).
EKO, CND, POLY, BTU, DAT, AST, ENJ, DGX, ST, WABI, GNO, RDN, RLC, ABYSS, KNC, REN, BLZ, OMG, PAY, SNT, ELF, ENG, EDO, REQ, APPC, LINK, LRC, REP, LEND, MCO, BNT, MANA, SPN, MLN, POWR, ZRX, DTA, MKR, ABT, BAT, GEN, SNX, CDT, QKC, ETHOS, CVC, POE, UPP.
Metamask, Ledger, Trezor, Keystore, Private key -tavsiye edilmez- destekli.