3 farkli sirkette calisip sadece evraklari doldurup kimlik fotokopisi vererek banka hesabi actirdim ve halen kullaniyorum. Bankaya gitmedim.Banka beni gormedi. Bddk o 3 bankayi zikmedi.
Sen yazılan yazıyı nerenle okuyup bu yorumu yaptın? okuyana göre değişir tabii ki
Kendin diyorsun 3 farkli sirkette calisip sadece evraklari doldurup kimlik fotokopisi vererek banka hesabi actirdim (YANİ SEN KENDİN İŞLEMİ YAPMIŞSIN) ve halen kullaniyorum. Bankaya gitmedim.( ANDROMEDA GALAKSİSİNE YOLLADIN SANIRIM BELGELERİ) Banka beni gormedi. Bddk o 3 bankayi zikmedi.
Yani hesabı kendin açtırdın dimi. Başkası gidip açtırmadı herhalde…
Yani senin çalıştığın şirketin muhasebede çalışan elemanı senin kimliği alıp gidip senin adına hesabı açmadı sanırım.Yada senin yerine bankada imza atmadı hesabı açarken anlatılmaya çalışılan odur anlayana.
Biri senin adına hesap açsada seni borçlandırsa banka sana icra için gelmez sanıyorsun herhalde borçlu sensin.
ayakta uyuma borcun var icra yakında gelir bu kafa ile.
Canim yas 12 falan herhalde hayatinda hiç banka hesabi artırmadın anlaşılan. Bankada mülakat falan yapmıyorlar sadece formu doldurup kimlik fotokopisi verip çıkıyorsun o kadar yani.
Açik ve net yazdim sana anlaman icin universite egitimi falan almana gerek yok ben kendim gidip bizzat bankadan hesap actirmadan 3 farkli banka hesabi kullandım diyorum anladinmi ?