Pages:
Author

Topic: Kyc verilebilecek en güvenilir borsa bok atmak yerine destekleyin. - page 2. (Read 376 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278

3 farkli sirkette calisip sadece evraklari doldurup kimlik fotokopisi vererek banka hesabi actirdim ve halen kullaniyorum. Bankaya gitmedim.Banka beni gormedi. Bddk o 3 bankayi zikmedi.

Sen yazılan yazıyı nerenle okuyup bu yorumu yaptın? okuyana göre değişir tabii ki

Kendin diyorsun 3 farkli sirkette calisip sadece evraklari doldurup kimlik fotokopisi vererek banka hesabi actirdim (YANİ SEN KENDİN İŞLEMİ YAPMIŞSIN) ve halen kullaniyorum. Bankaya gitmedim.( ANDROMEDA GALAKSİSİNE YOLLADIN SANIRIM BELGELERİ) Banka beni gormedi. Bddk o 3 bankayi zikmedi.

Yani hesabı kendin açtırdın dimi. Grin Başkası  gidip açtırmadı herhalde…

Yani senin çalıştığın şirketin muhasebede çalışan elemanı  senin kimliği alıp gidip senin adına hesabı açmadı sanırım.Yada senin yerine bankada imza atmadı hesabı açarken anlatılmaya çalışılan odur anlayana. Shocked

Biri senin adına hesap açsada seni borçlandırsa  banka sana icra için gelmez sanıyorsun herhalde borçlu sensin. Grin Grin
ayakta uyuma borcun var icra yakında gelir bu kafa ile. Grin Grin

Canim yas 12 falan herhalde hayatinda hiç banka hesabi artırmadın anlaşılan. Bankada mülakat falan yapmıyorlar sadece formu doldurup kimlik fotokopisi verip çıkıyorsun o kadar yani.

Açik ve net yazdim sana anlaman icin universite egitimi falan almana gerek yok ben kendim gidip bizzat bankadan hesap actirmadan 3 farkli banka hesabi kullandım diyorum anladinmi ?
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Hiçbirimiz sanırım iyi bir maddi gelir beklemediği yere risk alıp da KYC formu göndermez.
Bu bahsettiğiniz borsa kendince bir teşvik primi sunmuş ama talep görmeyecektir.
member
Activity: 179
Merit: 11
Bence böyle tuzaklara düşmemek lazım tasarıma falan bakmayın arkadaşlar göz boyama diye buna diyorlar işte kyc çok önemli bir şey diye düşünüyorum.

sizce tuzak mı bu ? btctürkte işlem yapmak için kyc zorunlu diye biliyorum.eğer bu piyasadaysanız eninde sonunda kyc yaptıracaksınız.

Yav BTCTurk dediğin borsa yıllardır bu piyasada olan milyonlarca TL'lik hacmi olan binlerce müşterinin kullandığı bir borsa yani belli bir güven kazanmış BTCTurk şu ana kadar kimsenin parasının ne üstüne yatmış nede bu kimlik bilgileriyle bir sorun yaşayan bir müşterisi olmuş ve şu anda Türkiye'de yeni borsalara ihtiyaç yok bu son zamanlarda açılan borsalarda da bu yüzden kimse işlem yapmıyor bu borsada da aklı başında olan kimse zaten işlem yapmaz

binance yokken bittrex at koşturuyordu.Cheesy hep birlikte göreceğiz

Bittrex kendi kendini bitirdi son zamanlarda müşterilerine bir ton sorun çıkardı bazı onaylı hesapların çekim limitlerini sıfırlayıp tekrar hesap onayı istedi ve hesap onayı için gönderilen belgeler bazen aylarca onay için bekletirdi bunun dışında da Bittrex'ten kaynaklanan sorunlar yüzünden çoğu kullanıcısı zarar etti bundan dolayı çoğu kullanıcı Binance geçiş yaptı yani burada BTCTUrk ve Paribu gibi TR piyasasını elinde tutan borsalarda kullanıcılarına bu tarz sıkıntılar yaşatmadığı sürece kimse bu tarz borsalara geçiş yapmaz
member
Activity: 630
Stock

3 farkli sirkette calisip sadece evraklari doldurup kimlik fotokopisi vererek banka hesabi actirdim ve halen kullaniyorum. Bankaya gitmedim.Banka beni gormedi. Bddk o 3 bankayi zikmedi.

Sen yazılan yazıyı nerenle okuyup bu yorumu yaptın? okuyana göre değişir tabii ki

Kendin diyorsun 3 farkli sirkette calisip sadece evraklari doldurup kimlik fotokopisi vererek banka hesabi actirdim (YANİ SEN KENDİN İŞLEMİ YAPMIŞSIN) ve halen kullaniyorum. Bankaya gitmedim.( ANDROMEDA GALAKSİSİNE YOLLADIN SANIRIM BELGELERİ) Banka beni gormedi. Bddk o 3 bankayi zikmedi.

Yani hesabı kendin açtırdın dimi. Grin Başkası  gidip açtırmadı herhalde…

Yani senin çalıştığın şirketin muhasebede çalışan elemanı  senin kimliği alıp gidip senin adına hesabı açmadı sanırım.Yada senin yerine bankada imza atmadı hesabı açarken anlatılmaya çalışılan odur anlayana. Shocked

Biri senin adına hesap açsada seni borçlandırsa  banka sana icra için gelmez sanıyorsun herhalde borçlu sensin. Grin Grin
ayakta uyuma borcun var icra yakında gelir bu kafa ile. Grin Grin
member
Activity: 448
Merit: 14
Bence böyle tuzaklara düşmemek lazım tasarıma falan bakmayın arkadaşlar göz boyama diye buna diyorlar işte kyc çok önemli bir şey diye düşünüyorum.

sizce tuzak mı bu ? btctürkte işlem yapmak için kyc zorunlu diye biliyorum.eğer bu piyasadaysanız eninde sonunda kyc yaptıracaksınız.

Yav BTCTurk dediğin borsa yıllardır bu piyasada olan milyonlarca TL'lik hacmi olan binlerce müşterinin kullandığı bir borsa yani belli bir güven kazanmış BTCTurk şu ana kadar kimsenin parasının ne üstüne yatmış nede bu kimlik bilgileriyle bir sorun yaşayan bir müşterisi olmuş ve şu anda Türkiye'de yeni borsalara ihtiyaç yok bu son zamanlarda açılan borsalarda da bu yüzden kimse işlem yapmıyor bu borsada da aklı başında olan kimse zaten işlem yapmaz

binance yokken bittrex at koşturuyordu.Cheesy hep birlikte göreceğiz
member
Activity: 179
Merit: 11

member
Activity: 1106
Merit: 25
Ben üye oldum ama kyc yükleme konusunda tereddütlerim var. Sonuçta daha borsa kendisini kanıtlamadi. Şu da bir gerçek ki borsa işinde kyc olmazsa olmaz. Her borsa mutlaka kyc ister
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
O kadarda değil yani.
Sen git bankada hesap aç bakalım başkası kimlikle.oalcak iş değil.Banka adamı görmeden hesap açacak yani...
BDDK o bankayı ziker kardeş... Grin
şikayet çok olursa bankacılığını askıya alırlar.

member
Activity: 532
Hocam sende sitenin ortakları gibi başlık acmissin. İnsanlar üye olur olmaz kyc verir vermez. Eleştirmekeri gayet normal. Sonuçta kendisini ispatlamış bir borsa değil. Vereceği tokenin ederi de hikaye masal
full member
Activity: 616
Merit: 118
sunucuları tr de olan bir firmaya asla kimlik bilgimi paylaşmam edevlet en büyük örneği zamanında çalmadılar mı bilgilerimizi şimdi nasıl saklayacaklar Cheesy

Kusura  bakmayın
member

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
full member
Activity: 602
Merit: 118
Arkadaşlar istanbul teknik üniversitesi teknokentte yapılan bir borsa açılmış yorumlara bakıyorum.
Resmen adamları direk dolandırıcı diye yaftalamışsınız.
Adamların yeri yurdu belli  ve üniversiteye bağlı bi yerde yapılan bir girişim bu.Bence dünya çapında yankı uyandırabilir.

inceleyin ve bence bok atmak yerine desteklemeye bakın.
http://www.ariteknokent.com.tr/tr/firmalar/bitexen

Referanssız link.
https://www.bitexen.com

referans isteyenler özel mesaj atsınlar.Sonuçta iyi insanlar hala vardır.

Dostum, sırf 100 token verecek diye üye olunmaz. Zaten 100 tokenin cazibesi yok. Zamanla borsa kendisi ispatlayinca üye de olunur kyc de yapılır şuan için ben erken olduğu kanaatindeyim.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Dikkatimi çeken bir şey var. Borsaların büyük çoğunluğunun tasarımları birbirine çok benziyor. Sanki bunu başka br yerde gördüm hissi uyandırıyor. Wix gibi internet sitesi yapmaya yarayan benzer bir platform mu kullanıyor bu yeni borsalar anlamış değilim? Eğer öyleyse çok sakat bir durum ortaya çıkar. Sadece Bitexen için değil genel konuşmak istedim.
member
Activity: 630
Stock
O kadarda değil yani.
Sen git bankada hesap aç bakalım başkası kimlikle.oalcak iş değil.Banka adamı görmeden hesap açacak yani...
BDDK o bankayı ziker kardeş... Grin
şikayet çok olursa bankacılığını askıya alırlar.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Arkadaşlar istanbul teknik üniversitesi teknokentte yapılan bir borsa açılmış yorumlara bakıyorum.
Adamların yeri yurdu belli  ve üniversiteye bağlı bi yerde yapılan bir girişim bu.Bence dünya çapında yankı uyandırabilir.

Referanssız link.

Sen bana kimlik bilgileri gönder önlü arkalı birde resmin cıksın bu borsa 10tl mi veriyor ben sana 50tl veriyorum al herkesin içinde yazıyorum.

mesela yolladım diyelim ne yapacaksın bilgilerimle ciddi soruyorum.

üstüne gider hat alırım başlarım dolandırıcılıga. Yasaklı internet sitesi açar basına bela olurum bunlar en basiti. Sahte yer gösterme ile banka hesabı açmaya kadar gider.
member
Adamların yeri yurdu belli  ve üniversiteye bağlı bi yerde yapılan bir girişim bu.Bence dünya çapında yankı uyandırabilir.

Referanssız link.

Sen bana kimlik bilgileri gönder önlü arkalı birde resmin cıksın bu borsa 10tl mi veriyor ben sana 50tl veriyorum al herkesin içinde yazıyorum.

mesela yolladım diyelim ne yapacaksın bilgilerimle ciddi soruyorum.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2

Referanssız link.

member

Referanssız link.

Pages:
Jump to: