Pages:
Author

Topic: Laptop mu Masaüstü mü ? - page 11. (Read 1869 times)

newbie
Activity: 61
Merit: 0
October 30, 2017, 05:12:34 PM
Ağır işlem gücü gerektirmicek uygulamalar kullanmıcak isen laptop almanı tavsiye ederim.Dilediğin zaman harici başka bir ekran bağlayarak masaüstü gibi de kullanabilirsin.Ama ne alıcaksan al(masaüstü/laptop) herşeyden önce bir SSD al ve SSD siz cihaz kullanma , Windows işletim sistemi kullanıyorsanda UEFI Kurulum+SSD ile yaklaşık 4-5 saniye de bilgisayarın açılır.
Laptop alıcaksan işlemcilerin sonunda genelde U-M-H-HQ ifadeleri bulunur.Günlük kullanımda U işlemci işini fazlasıyla görecektir ve U işlemci kullanımı bataryayıda doğrudan etkiler.U işlemciler yaklaşık 15W enerji harcarken diğer işlemciler ortalama 45W enerji harcar.

Tabiki tüm bu yazdıklarım İntel işlemciler için geçerli Smiley
member
Activity: 140
Merit: 10
October 30, 2017, 02:36:55 PM
Taşınabilir olmasından dolayı laptop. Ama uzun surelı kullanımlarında masa başında laptopunu kullanmanı öneririm.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
October 30, 2017, 02:22:15 PM
Ben olsam ben de laptop alırdım. Hayat kalitesi açısından laptop çok daha kullanışlı. Saatlerce vakit geçirmem gerek diyorsan masaüstü bilgisayarın başında uzun süre hareketsiz kalmak sağlık açısından da iyi olmaz, laptopta kafana göre yer falan değiştirebilirsin en azından
member
Activity: 96
October 30, 2017, 02:16:16 PM
 Her yönüyle daha pratik ve ihtiyaçlara karşılık verdiği için kesinlikle dizüstü almanızı öneririm.
member
Activity: 72
October 30, 2017, 01:20:26 PM
bütçene bağlı olmakla birlikte iş için kullanacaksan notebooklar uygun ama bütçe olarak elbette yoracaktır. genelde eve bir adet düzgün monitör yaptıktan sonra gezici olarak işlerini halledip akşamları dönüşte monitöre ya da led tv ye bağlayıp film dizi keyfi yapanlarda çoğunlukta. ben masaüstü tercih ediyorum. mobil işleri telefon ile halledebiliyorsan daha az masraflı oturaklı bir pc de yapılabilir.
member
Activity: 69
"Highest ROI crypto infrastructure"
October 30, 2017, 12:55:55 PM
Paran varsa laptop al, cok kaliteli laptoplar var artık msi falan alabilirsin 20-25 bine bile laptop satıyor adamlar, monster da alabilirsinn fakat ben msi ı oneririmi, masaustunde de cok güzel bir bilgisayar ayarlayabilirsin cok daha ucuza ama işte amacı dısına cıkıo o zaman eve bağlı kalmak zorundasın
member
Activity: 84
October 29, 2017, 02:11:46 PM
Masaüstünün devri bitti artık. Çoğu kişi laptop kullanıyor. Taşınabilir olması iyi özellik çünkü iş yapan insanlar için. O yüzden bence sende laptop almalısın.
member
Activity: 182
October 29, 2017, 06:27:59 AM
Kullanma amacina gore degisir,gamer isen masaustu yok basit islerimi halledeyim diyorsun laptop
member
Activity: 268
Merit: 12
October 29, 2017, 05:29:53 AM
laptopu dışarıda işin olacaksa al yoksa kesinlikle masaüstü düşün. zaten akıllı telefonlar coğu işi görüyor bence beklentini karşılayacak bir pc toplarsan kafan rahat olur
member
Activity: 84
October 29, 2017, 05:24:01 AM
Laptop almanı öneririm. Artık masaüstü bilgisayarlar kalmadı. Aynı özelliklere sahip laptoplar var. Onu alıp rahat edersiniz.
newbie
Activity: 28
October 29, 2017, 05:12:11 AM
Kesinlikle masaüstü hem kullanış açısından daha sağlam dayanıklı performans olarak tabikide herzaman laptoptan 1 tık üstte olucak laptop biraz pratik fakat dayanık değil hassas bir ürün üstelik laptopa vericeğin parayla masaüstünde 2 katı daha iyi özellikli bi masaüstü alabilirsin  Smiley
member
Activity: 336
October 29, 2017, 04:02:56 AM
İşlevsel olarak laptop . Cuñku zamana ve mekana göre sana arkadaşlık eder. Ama ergomik olarak masaüstü. Çünkü laptop oynarken şekilden şekile giriyorum ben Cheesy
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
October 29, 2017, 02:34:01 AM
Arkadaşlar çok fazla zamanını bilgisayarda harcayan biriyim fakat artık çalışmam gerekiyor ve çalışacağım yer il dışında da olabilir yaşadığım ilde de yeni bir bilgisayar alacağım oyun film ve gerekirse iş için de kullanabilmem gerekir. Sizce laptop alıp yanımda mı taşıyım ? yoksa sağlam bir masaüstü yapıp eve geldiğimde krallar gibi mi kullanayım ? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler arkadaşlar..

Kesinlikle laptop almalısın ve her özellikte ve kalitede laptoplar piyasada mevcut. Laptop isteğiniz zaman istediğiniz mekanda kullanılabilir fakat masaüstü bilgisayarlar kullanılamaz. Bence laptop en iyi seçim olur.
newbie
Activity: 37
October 29, 2017, 01:32:25 AM
Laptop al taşıması kolay hiç olmassa, masa üstü bilgisayardan daha çok özellik koymasa başladılar nasılsa
jr. member
Activity: 56
October 28, 2017, 10:04:27 PM
Arkadaşlar çok fazla zamanını bilgisayarda harcayan biriyim fakat artık çalışmam gerekiyor ve çalışacağım yer il dışında da olabilir yaşadığım ilde de yeni bir bilgisayar alacağım oyun film ve gerekirse iş için de kullanabilmem gerekir. Sizce laptop alıp yanımda mı taşıyım ? yoksa sağlam bir masaüstü yapıp eve geldiğimde krallar gibi mi kullanayım ? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler arkadaşlar..

Dostum sık seyahat eden birisi isen bu bağlamda masaüstünü seçeneklere koyman bile saçma Smiley ,Paraya kıyıp sağlam bir laptop işini görecektir  . Benim sana tavsiyem kasası sağlam bir laptop alman çok önemlli herşeyden önce . Çünkü illaki kaldır , indir , yanında taşı oraya buraya koy aç kapat derken illaki hasar görüyor .Laptoplar zaten hassas . Bu açıdan ben asusu pek önermiyorum tecrübelerime binayen . Kolay gelsin
newbie
Activity: 56
October 28, 2017, 07:15:28 PM
vericeğimiz cevap birazda kullanım amacına bağlı eğer sağlam dayanıklı ve yüksek performanslı olsun diyorsan kesinlikle masaüstü
laptopa vericeğin paranın yarısı ile aynı özelliklerde bir masaüstü alabilirsin ha yok benim performansla işim yok film müzik vs. gibisinden diyorsan laptop daha kullanışlı olur
member
Activity: 70
October 28, 2017, 06:12:19 PM
Eğer özellikleri son derece yüksek olan bir laptop olursan inan bana masaüstünden daha rahat olacaksın. Hem işe götürebileceksin , hem de istediğin yerde istediğine girebilecek oynunu oynayabileceksin.
member
Activity: 70
October 28, 2017, 05:41:59 PM
Laptop daha fazla işini görüceğini düşünüyorum. Taşınabilir olması zaten avantaj. Masa üstü sabit olduğu için amca evde girebilirsin. Gakat diz üstü olunca daha iyi oluyor. Seninle beraber herher egeliyor. Sıkılınca çıkart oyun oyna , işini yap. Daha kullanışlı ben laptop öneriyorum.
full member
Activity: 378
Merit: 102
October 28, 2017, 03:06:25 PM
Masaustu devrı cogu ınsan ıcın kapandı, yok ılle de evde kullanıyorum dersen masaüstü de olabılır de suankı devırde hep aynı yerde kullanmak pek mumkun degıl.
newbie
Activity: 23
October 28, 2017, 03:05:07 PM
Laptop mu masa üstü mü ? derken hangi amaçla kullanılacağına göre değişir bu;egerki ofis ortamında kullanımı olacaksa masa üstü daha iyidir;egerki gezgin bir insansanız laptop daha iyi olacaktır.
Pages:
Jump to: