Pages:
Author

Topic: Ledger cüzdanım kendiliğinden sıfırlanmış - page 2. (Read 528 times)

sr. member
Activity: 505
Merit: 252
Konu dışı olacak ama ledgerin verdiği 24 kelimeyi sıfırlanmış ledgere girince tekrar eski wallet geliyor dimi cihaza. Tek merak ettiğim konu ve cevabını bulamadım hala. Mesela sıfırlanmadı üstüne su döküldü veya çalındı. Başka ledgere girsek geri yüklenir mi ?
 Denemeden de bilemiyorum çevremde kullanan yok cahilliğime verin lütfen

Ledger Nano S cüzdanına 24 kelime ve pin kodunu girdikten sonra cüzdanına sıkıntısız bir şekilde erişebilirsin benim ledger kendiliğinden sıfırlandıktan sonra 24 kelime ve pin kodunu girip sıkıntısız bir şekilde cüzdana erişebildim
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Konu dışı olacak ama ledgerin verdiği 24 kelimeyi sıfırlanmış ledgere girince tekrar eski wallet geliyor dimi cihaza. Tek merak ettiğim konu ve cevabını bulamadım hala. Mesela sıfırlanmadı üstüne su döküldü veya çalındı. Başka ledgere girsek geri yüklenir mi ?

24 kelimenin mantığı o zaten, sıfırlanan ledgera yasa başka ledgera girince, eski coinlerinizi ulaşmanızı sağlıyor.

Bu arada ben güncellerken baya zorlandım, ama sonunda hallettim, benimki sıfırlanmadı
full member
Activity: 350
Merit: 100
by gün forumda konuşuluyordu bu  durum, 15 yaşında bir çocuk ledgeri hackledi keyleri aldı diye, ben anlamıyorum zaten, hani bu ledger hacklenmezdi çok güvenliydi falandı filandı, ben hep diyorum ki paper wallet a her şey olur ama hacklenemez, çünkü dijital değil
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Benimde Ledger'im vardı ve güncelleme yapmamıştım umarım sıfırlanmamıştır.. Bir güncellemenin bu şekilde zorunlu kılınması hiç iyi bir şey değil.. Yani zorunlu tutacaksan ille withdrawalları kapat belki ben seedlerime ulaşamıyorum ve 24 kelimeye sahip değilim o zaman ne olacak?
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Birisi kurcalamış ve şifreyi 3 kere yanlış girmiş olabilir mi? Şu ana kadar bilinen ledger nano s'i hedef almış bir virüs yok.

Evde ben tek yaşamadığım için başka biri şifreyi yanlış girip cihazı sıfırlamış olabilir fakat çok düşük bir ihtimal yapacaklarını zannetmiyorum birkaç gün önce 1.4.1 güncellemesini yüklemiştim acaba bu güncellemeden kaynaklı olabilir mi ? 1.4.1 Güncellenmesini yükleyip bu tarz bir şey başına gelen var mı?
Güncellemeden kaynaklı aynen. Bazı cihazlarda sıfırlanma olabiliyor ama bazılarında olmuyor. Benim cihaz sıfırlanmamıştı mesela.
sr. member
Önerebileceğiniz güvenilir başka donanım cüzdan var mı?
full member
Activity: 1358
Merit: 193
10 dolarlık donanıma 120 dolara yakın para ödüyoruz yinede bir güncellemeyi doğru dürüst yapamıyorlar. sizin sorun güncelleme kaynaklımı bilemem ama ledger in bu son güncellemesinde farklı farklı çok sorun yaşandı. umarım bizim pvk lar emin ellerdedir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
hay sokayim guncellemesine ya. eth btc neo 3 cuzdan var ledgerde guncelleyemiyorum yer yok deyip duruyor. cift seed kullaniyorum acaba ondan mi yer yok diyor?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
bildigim kadari ile firmware guncellemesi sonrasi cihaz sifirlaniyor. buna benzer birseyi okumustum sanki bi yerlerde. ledger manager eklentisinde yaziyordu galiba..

Will I need my 24 words during the update?
No, your seed is not wiped during the process, so you won’t need to input your recovery words. However, make sure your 24 recovery words are properly backed-up and securely stored before starting the update (see: Basic security principles)

Warning: if you have an old version of the firmware (<1.3) then your seed will be wiped and you'll need access to your backup.
https://support.ledgerwallet.com/hc/en-us/articles/360001341553

senin fw versiyonu 1.3 den dusukse sifirlamistir.
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Güncellemeden kaynaklı olabilir. Bildiğim kadarıyla hiçbir virüs Ledger'in kapasitesi kadar küçük boyutta değil bu yüzden virüs bulaşma ihtimali çok ama çok düşük bir olasılık.
sr. member
Birisi kurcalamış ve şifreyi 3 kere yanlış girmiş olabilir mi? Şu ana kadar bilinen ledger nano s'i hedef almış bir virüs yok.

Evde ben tek yaşamadığım için başka biri şifreyi yanlış girip cihazı sıfırlamış olabilir fakat çok düşük bir ihtimal yapacaklarını zannetmiyorum birkaç gün önce 1.4.1 güncellemesini yüklemiştim acaba bu güncellemeden kaynaklı olabilir mi ? 1.4.1 Güncellenmesini yükleyip bu tarz bir şey başına gelen var mı?
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
sr. member
Merhaba beyler bugün Ledger Nano S cüzdanıma bağlandığımda cihazımın sıfırlandığını gördüm cüzdanıma ulaşmam için 24 kelimeyi ve pin kodu girmemi istiyordu yada yeni bir pin kodu ve 24 kelime ile yeni bir cüzdan oluşturmamı istiyor normalde eski cüzdanımın silinmesi için pin kodunu 3 kere yanlış girmem gerekiyordu fakat pin kodunu yanlış girmedim açılır açılmaz cihaz kendiliğinden sıfırlanmıştı ilk defa cihazımın kendiliğinden sıfırlandı bu normal mıdır yoksa cüzdanda bir sorun mu var ? Virüs filan bulaşmış olabilir mi ?
Pages:
Jump to: