Pages:
Author

Topic: legal sau nu prea? - page 3. (Read 6859 times)

legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
July 11, 2015, 01:54:30 PM
100% provin din niste activitati nu tocmai legale
Ai grija daca ei sunt multumiti cu mai putin de 80% din suma. Nu are logica sa speli bani atat de scump. BTC poti sa speli cu un comision de 4-5% daca ai nevoie.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
July 11, 2015, 12:36:34 PM
Intr-adevar,experienta nu am,tocmai daia m am gandit sa cer niste pareri...teapa nu este 100%...problema este alta...eu dak primesc la mine in contul bancar 20-30 de mii pe luna,nu bate la ochi?K inteleg k tranzactiile cu bitcoin sunt anonime....deci bitcoinii chiar dak sunt procurati prin diverse metode ilegale,eu odata ce ii am si ii skimb la un exchanger,xmlgold de exemplu,nu am nicio problema...teoretic,decat cu fiscul de la noi in cel mai rau caz.
hero member
Activity: 819
Merit: 1000
July 11, 2015, 12:23:12 PM
Salut!
Am nevoie de un pic de ajutor,sau niste sugestii.
Am gasit la niste tipi sa cumpar btc....De ex pt $1000 btc, eu platesc cash $700.Pana aici totul e ok...iei mai ieftin,vinzi mai scump Smiley .Avand in vedere k il vand la pretul asta,100% provin din niste activitati nu tocmai legale(habar n am de unde provin,eu doar banuiesc,k nu or fi ei idioti sa mi i dea mie la banii astia).Mi au spus k ei imi pot vinde 20,30 de mii pe luna.,..la un calcul simplu,ar fi un castig frumusel pentru mine.Acum,dilema mea este....dak eu vand btc luati de la ei la alti exchangeri sau pe bitstamp sau oriunde,credeti k pot avea probleme??

Tranzactiile sunt anonime deci ar putea sa vanda ei bitcoin-ul sau sa il schimbe in alta moneda..etc, deci per total este TEAPA! ..sau iti vinde ceva ce nu exista..si te vei trezii cu walletul gol..

PS: Dupa intrebarea pusa banuiesc ca nu ai o experienta prea mare in domeniu, deci ai grija sa nu ramai fara bani  Wink
newbie
Activity: 14
Merit: 0
July 11, 2015, 11:06:45 AM
Salut!
Am nevoie de un pic de ajutor,sau niste sugestii.
Am gasit la niste tipi sa cumpar btc....De ex pt $1000 btc, eu platesc cash $700.Pana aici totul e ok...iei mai ieftin,vinzi mai scump Smiley .Avand in vedere k il vand la pretul asta,100% provin din niste activitati nu tocmai legale(habar n am de unde provin,eu doar banuiesc,k nu or fi ei idioti sa mi i dea mie la banii astia).Mi au spus k ei imi pot vinde 20,30 de mii pe luna.,..la un calcul simplu,ar fi un castig frumusel pentru mine.Acum,dilema mea este....dak eu vand btc luati de la ei la alti exchangeri sau pe bitstamp sau oriunde,credeti k pot avea probleme??
Pages:
Jump to: