Pages:
Author

Topic: Leonar76 Fon katılımcıları Kayıp Listesi (Toplam 26,2612605 BTC ) - page 2. (Read 3992 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle durumların böyle olmasını bende istemezdim, yaklaşık 4 aydır hep birlikte bir çalışma yaptık, her zamanda ödeme günlerinde ödemeleriniz yapıldı, suan mevcut durumuda hep birlikte uzlaşacağımıza inanıyorum, takdir edersinizki suan meblağ yuksek, onumuzdeki haftaiçi , salı çarşamba gibi bende listemi yapacağım ve bunun üzerinden karşılıklı goruselim.  ödemelerin nereye , nasıl yapılacağı konusunda mutabakata varalım. ve bu olumsuz durumu biran önce düzeltelim. iyi haftalar.

Olumlu dönüş ve açıklamanızdan dolayı teşekkürler.
İrtibatta kalalım inş.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle durumların böyle olmasını bende istemezdim, yaklaşık 4 aydır hep birlikte bir çalışma yaptık, her zamanda ödeme günlerinde ödemeleriniz yapıldı, suan mevcut durumuda hep birlikte uzlaşacağımıza inanıyorum, takdir edersinizki suan meblağ yuksek, onumuzdeki haftaiçi , salı çarşamba gibi bende listemi yapacağım ve bunun üzerinden karşılıklı goruselim.  ödemelerin nereye , nasıl yapılacağı konusunda mutabakata varalım. ve bu olumsuz durumu biran önce düzeltelim. iyi haftalar.

Şuana kadar ki en ayakları yere basan açıklama, beklemediyiz
hero member
Activity: 678
Merit: 501
Merhaba Arkadaşlar,

legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
Leonar'a mesaj attım yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına burada da belirtiyorum, aklımın yettiğince fikir vereceğim kendisine eğer leonar da kabul ederse.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Herkese geçmiş olsun.Ne günlere kaldık
legendary
Activity: 1153
Merit: 1001
Coin-Turk.com
1.1280 subat ayı fonunda vardı
member
Activity: 112
Merit: 10
0.63 btc -  aylık %14.5 fonunda vardı benımde mustafa kardeşim.
newbie
Activity: 43
Merit: 0
mfgxxx FON16 Bakiye = 0.1165 BTC
full member
Activity: 154
Merit: 100
Smart : 0.2
Aylık : 0.519
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Bundan sonra ki mesajları alintilayarak cevap yazarsanız mesajı değiştirse bile orijinalini kaldığını göreceksiniz
hero member
Activity: 953
Merit: 504
  burda da anapara+faiz verilecektir kısmı silinerek editlenmiş. Leonar76'nın uzlaşmayacağı ve gideceği kesin gibi. Kendini de anapara koruması vermemiştim diyerek savunmak için bu şekilde birşey yapmaya çalışıyor
sr. member
Activity: 523
Merit: 285
Bu mesaj yoruma kapalı olsun. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Gözden kaçmaması adına mağduriyetle ilgili 3 ana konuya da yazıyorum.

Bu ekran görüntülerinden biri 4 Şubat 2017 tarihindeki konuya aittir. Diğeri de bugün editlenmiş halidir. İlk mesajda açıkça görüldüğü üzere fondaki zararların karşılanacağı sözü verilmiştir.

Bu orijinal mesaj:

Bu da düzenlenerek "ana para koruması yoktur" ifadesi eklenen hali.

legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
FON SMART_01: KATILAN ARKADAŞLAR
————————————————————-
mhanbostanci::::::::::::0.3 BTC
modsa26:::::::::::::::::0.2 BTC
udonmez:::::::::::::::::0.03 BTC
goraset:::::::::::::::::::0.1 BTC
bilimevi::::::::::::::::::1.459 BTC
kalemder::::::::::::::::1 BTC
but3rz:::::::::::::::::::1 BTC
CanErik::::::::::::::::::2.596 BTC
Hartmania:::::::::::::::2.176 BTC

SMART FON TOPLAM : 8,861 BTC

FON16 DEVİRLER

CanErik::::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.208 BTC
udonmez::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.0563 BTC
d_ragon:::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.416 BTC
needmoney::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 2 BTC
goraset::::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.1 BTC
kalemdar::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.54 BTC
mfgxxx::::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.1165 BTC
cnkt::::::::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 2.23 BTC
bulutsuz::::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.587 BTC
emreunsal10:::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.541 BTC
koinsever::::::::::::::::::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.22 BTC
xRaVeNx:::::::::::::::::::::::::::::::::FON 16 =0,199 BTC
cekirge07::::::::::::::::::::::::::::::::FON16= 0,40 BTC

FON 16 TOPLAM : 7,6138 BTC

Şubat ayı fonu

mstfprcn:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::FON-AY-SUBAT Devir Bakiye = 2 BTC
mhanbostanci::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::FON-AY-SUBAT Devir Bakiye = 0.1 BTC
quwera:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::FON-AY-SUBAT Devir Bakiye = 1.128 BTC
yalcin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::FON-AY-SUBAT Devir Bakiye = 0.05725 BTC
modsa26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::FON-AY-SUBAT Devir Bakiye = 0.519 BTC
noob1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::FON-AY-SUBAT = 0,05 BTC
saulzaents:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::FON-AY-SUBAT = 0,25 BTC

ŞUBAT FONU TOPLAM : 4,10425 BTC

Fonlardan toparladıklarım bunlar. Eksikler varsa eklenebilir

Bana ait olan bilgi doğrudur.
Edit: Fon 15 den 0,139 Devir yapılıp Fon 16 içinde 0,06 Btc daha gönderilmiştir.
newbie
Activity: 34
Merhaba;

Benim de FON-AY-SUBAT'ta 0.05725 BTC vardı  Undecided
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Benim de fon 16dan 0.541 btc var
newbie
Activity: 5
Fon 16 icin 0.4 btc

Not: Hayatimda ilk defa bir arkadasimin tavsiyesi uzerine girmistim ve boyle bir durumla karsilastim. Inanin ne yapacagimi bilemiyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

CanErik:::::::::::::::::FON16 Devir Bakiye = 0.208 BTC
CanErik:::::::::::::::::FON SMART_01 = 2.596 BTC
Toplam: 2.804 BTC

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 523
Merit: 285
Bireysel haftalık fon yatırılan 2 Btc. Beklenen 2.07. son ödeme tarihi 14.02.2017
newbie
Activity: 29
FON_SMART - 1.459 BTC  Sad
Pages:
Jump to: