Pages:
Author

Topic: İlginizi çeken altcoinler ve neden ilginizi çektiler? - page 2. (Read 296 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Hepsi aynı sayılır işlev olarak, hangisini kullanıyorsunuz ona bakacaksınız. Yatırım yapmak için bile böyle olmalı kullanmayacağın coin boşta bekleyecek sen kullanmazsan başkası ne yapsın. Bugün parlatırlar yarın söndürürler sonra yenisi çıkar. Çok farklı şeyler sunmuyorlar sonuçta. Son kullanıcıya göre bakıyorum kullanımı basit mi karmaşık mı buna göre yatırım yapıyorum. Waves platform olarak ilgimi çekiyor henüz yeni yatırım yapanlar fiyatının artmadığından şikayetçi ancak kaçırdığımız bir şey var büyük bir balon oluştu piyasada. Coin'leri boş verin token'ler de bile durum bu şekilde. ICO yapıyorlar yatırım topluyor aradan zaman geçiyor modası da geçiyor kimisi zararına satıyor kimisi kar ediyor sonra kısır döngü başlıyor.

Fiyatı en yüksek olan bitcoin ama kullanamıyoruz. TL ile alabileceğim ve Türk Lirası token'i bulunan waves platformunu kullanmayı tercih ediyorum. Sadece yatırım olarak tutmuyorum elimde. Bugün ve ilerisi için kullanmak amaçlı tutuyorum. Fee ücreti çok az bunun dışında göndermemle alıcı adrese ulaşması neredeyse anlık gerçekleşiyor. Dilersem platform üzerinden WTRY ile takas edip banka hesabıma çekebiliyorum. Daha ne olması gerekiyor kullanım kolaylığı açısından.  
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
datum. biraz yolladılar. kampanyasına falan katılmamıştım sanırım programı indirdiğim için yollamışlar. normalde ilgilenmezdimde baktım kısa zamanda 3x yaptı dedim artık ilgileniyorum

veri güvenliği ile ilgili proje. yol haritasına göre mart ayında alfa sürümü piyasaya çıkacak. buglar giderilmesi adına haziranda da tamamen sisteme girecek.
merkezsiz bulut sistemi gibi birşey sunacak sanırım.

mart ayında bi bakarım birde haziran da ne olacağı belli olur.

sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Benim ilgimi çeken 0x ve oax çünkü merkezi olmayan borsalar çok iyi yerlere gelecek. OAX'in 2019'da çok iyi bir yerde olacağını düşünuyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Ethereum-Mining desteği olması, şu an 2. sırada olması ve 3 yıl önce 10 dolarken şimdi bu kadar yükselmesi ilgimi çekti
member
Activity: 392
Merit: 13
Lamden Tau ve Sirin Labs şuan belli başlı borsalarda ama whitepaperlarını ve amaçlarını ve kapsamlarını okuduktan sonra bende büyük bir hayranlık bıraktı bi kaç ay içerisinde diğer borsalarada girecek ve 10x 20x yapacağını düşünüyorum.ytd
full member
Activity: 434
Merit: 112
doge'yi de gördükten sonra globalde takılıp en fazla konuşulan coine parça parça yatırım yapmayı düşünüyorum. sonrası da hodl. 100 $ lık 10 tane yatırım beni üzmez. sermayemin kalanı ile de kısa vadeli alsat.
member
Activity: 112
Merit: 10
Şimdi burda tek tek yazmak biraz zaman alabilir. Ama hepsinin kendine göre kullanım alanı ve belirlenmiş projeleri var. Bunları düşününce cazip gelen koinler oldu. Ayrıca arkaşalarındaki güçte önemli hangi koinin arkasında kim var bilmek lazım. Bide ne zaman çıkmış neler olmuş analizini yapabilirseniz alt koinler şuan btc den daha fazla kazandırır.
member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
BCN ilk çıktığı zamanlarda nolur nolmaz diye birkac hafta hatırlayamadığım kadar çok kazmistim bayağı uzundu rakamlar Cheesy
Geçenlerde en yuksek seviyesini gördü 0.0....100e kadar geldi poloda 95 civari sattim Cheesy
İlk basta birkac bin TL bile etmiyorken,  simdi katlayışımla Smiley
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Tron - bir anlık yüksek patlayışından sonra dikkatimi çekti

Tron whitepaperı çalmış diye duydum ben
member
Activity: 89
Waves tabiki. Başta kendisine ait merkezi olmayan borsayı (Dex) yapmış olması. Madencilikte "Leasing" mantığını yapmış olması. Kısa süreli kazandırmasa da , saçma sapan coinler artıp giderken uzun vade için evladiyelik coindir Waves. Çünkü proje sağlamdır. Ekipte spekilasyona değil projeye odaklanmıştır. Bu sebepten yavaş artmaktadır. Ama bir gün gelecek marketcap'de ilk 5ten aşağı düşmücek . Şuan proje olarak BTC'nin tek rakibi :p
newbie
Activity: 2
İlk ilgimi çeken altcoinler Tron ve Verge olmuştu. Küçük yatırımla başladığım için kullandığım borsada bulunan en düşük değerli altcoinler olması sebebiyle dikkatimi çekmişlerdi ve ikisinden de %200'den fazla kar sağladım. Şimdilerde Mana'yı sıkı takip ediyorum. 628 satoshi'den deneme amaçlı aldım ve Mana'nın artışına kademeli olarak yatırımımı da artırıyorum.
member
Activity: 308
benim ilgimi çeken coin putincoin Cheesy bu ne abi rusya mı çıkardı bunu. çok saçma birde coinmarketcapta mevcut
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
coinmarkette çapları yüksek olması borsalara sağlam giriş yapmış düüşük koinlere her zaman yatırım yaparım.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Benim ilgimi çeken kriptopara Stratis çünkü Ethereum'a rakip olmak için doğmuş ve işletmelere kullanım imkanı sağlıyor. Ethereum gibi kendi altyapısıyla token yaratılmaya başlanacak ve akıllı sözleşmeler getirilecek, Ethereum'dan farkı ise farklı bir kodlama dili kullanılması. Ben geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum zaten şimdiden yükselmeye başladı Mart'ın sonuna doğru 200 dolar beklentisi var.
newbie
Activity: 98
Tron - bir anlık yüksek patlayışından sonra dikkatimi çekti
newbie
Activity: 37
Güney Kore ve Japonya’nın aşırı talebi nedeniyle değerlenen Ripple, Cardano, NEM ve Stellar Lumens’ten sonra ilk 10’da kendini gösteren yeni bir koin var: TRON.
Ethereum platformu üzerinde yaratılan Tron açık kod kaynaklı Blockchain’i kullanarak dijital eğlence endüstrisini yeniden yapılandırmayı amaçlıyor. Google Play ve App Store gibi aracı kurumları kaldırarak yayıncıların direk kullanıcılarla buluşmasını planlayan Tron, Çin’in desteğini arkasına alarak güçleniyor.

Tron’un kurucusu Justin Sun güçlü iş ağı ile dikkat çekerken, geçtiğimiz günlerde de NASDAQ şirketleriyle yeni anlaşmaların yapılacağının sinyalini verdi.
Son 24 saat içerisinde 2 milyar dolar işlem hacmine ulaşan Tron bu verilerle birlikte Ripple, Bitcoin ve Ethereum’un ardından en fazla işlem gören 4. koin konumuna yerleşiyor.
Pages:
Jump to: