Pages:
Author

Topic: LibreOffice bitcoin ile bağış kabul etmeye başlamış - page 3. (Read 454 times)

member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Yenilikçi olduklarını göstermişler. Yıllardır gerçekten iyi bir alternatif sunuyorlar ve başarılı şekilde ilerliyorlar. İstedikleri verime ulaşırlar umarım bu verdikleri kararla.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Yıllardır excel yerine kullanırım çok severim kendisini Smiley böyle bir uygulamaya geçmesini ben çok sevindirdi taşasın .ods ler diyorum umarım daha başarılı olabilirler ve exceli tarihten silerler.
member
Activity: 378
Merit: 14
Severek kullandığım ücretsiz bir Microsoft office alternatifi. Şu ana kadar  bana hiç MS office programını aratmadı. Böyle bir bağış işine girmeleri iyi olmuş onların açısından, ilk fırsatta kendimce bağışta bulunmayı düşünüyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Açık kaynak kodlu Ofis çözümü olan Libre Office projesi Bitcoin ve Bitcoin Cash ile bağış toplamaya başlamış.
Bilmeyenler için The Document Foundation vakfı tarafından geliştirilen bir özgür ofis çözümüdür.

LibreOffice, güçlü bir ofis takımıdır: Temiz arayüzü ve güçlü araçları, yaratıcılığınızı en üst seviyeye çıkaracak ve üretkenliğinizi arttıracaktır.
LibreOffice, pazardaki en güçlü Özgür ve Açık Kaynaklı Ofis yazılımını oluşturmayı sağlayan birçok uygulama içermektedir: Writer; kelime işlemci, Calc; hesap tablosu uygulaması , Impress; sunu, Draw; çizim ve akış şeması uygulaması, Base; veritabanı ve veritabanı ön ucu ve Math matematik yazılımı..
İhtiyacınız olan tüm bileşenleri ve fazlasını içerir. MAC, Linux ve Windows lara kurulabilir. Efektif ve güzel bir çözümdür.

https://tr.libreoffice.org/bagis-yapin/ adresinden sizde destek olabilirsiniz.

Pages:
Jump to: