Pages:
Author

Topic: Lightning Network Beta Sürümüyle Hayata Geçiyor - page 2. (Read 572 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
evet eksikler ufak ufak giderildiği için ileride çok fazla faydası olacak bitcoine bu güncellemenin, çok hızlı olacak inşallah
member
Activity: 336
Merit: 11
Umarim eksikler kapatilmistir. Bu surumle iyilestirmeler yapildigina gore umarim piyasaya da etkisi olur.
newbie
Activity: 13
buda bir işe yaramaz. ileride buda yetersiz derler
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Artık olumlu haberler duymak yeterli değil, Lightining Network’un sorunsuz kullanılmaya başlamasıyla birlikte piyasaya etkisi yavaş yavaş artacaktır. Bitcoin konusunda temel sorunların aşılacak olması iyi bir gelişme olacak.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Lightining Network’un kullanımıyla birlikte Bitcoin bir çok yerde günlük kullanım aracı olarak kullanılmaya başlayacak ve Bitcoin çok dsha fazla gündemde olacak.
newbie
Activity: 20
Buda benim Lightning Network node bilgilerim bana bağlanıp küçük bir miktar fonlarsanız beni çok mutlu edersiniz. Teşekkürler.

PubKey : 03d612b0dd6fe3b18b9387758ff254ab1c48f0381db0a91a1342e9b5431e07ae40
Alias      : centerpoint
URI        : 03d612b0dd6fe3b18b9387758ff254ab1c48f0381db0a91a1342e9b5431e07ae40@35.231.51.200:9735
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Lightning network öncesinde toplayabildiğiniz kadar bitcoin toplamanızı tavsiye ederim bundan sonra bitcoin sadece bir yatırım aracı değil aynı zamanda çok ucuz yollu bir ödeme yöntemi olarak piyasadaki yerini alacaktır.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Lightining Network kripto para yatırımcıların aylardır sabırsızlıkla beklediği beta sürümünü hayata geçirmiş. Bitcoindeki hız ve fee ücretlerine olumlu etkisi olacaktır ve Bitcoinin günlük hayatta ve alışverişlerde kullanımını kolaylaştıracaktır.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bu beta sürümü için çok bekledik, transferler çok yavaşlamıştı hatta bitcoinin pazar payını da etkilemeye doğru gidiyordu iş. Bundan sonra transfer hızıyla ilgili bir şikayet gelmeyecektir.
newbie
Activity: 266
Lightning Network çok akıllıca tasarlanmış üzerinde ciddi emek olan bir proje zaten projesi 2-3 senedir devam ediyordu, gerçektende sonuca ulaşması bizi mutlu etti
hero member
Activity: 894
Merit: 501
İyi de Lightning network zaten aktifleştirilmedi mi? Segwit'ten sonra iyice transfer fiyatlarının düşmesinin sebebi oydu diye biliyorum.. şu an 5 cente btc gönderimi yapılabiliyor, ether bile daha pahalı resmen..
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Lightning Network çok övülüyor, bana kalsa bence de büyük bir adım bitcoin için, ama bazı yanlarında şaibe var, anlaşılmayan noktalar var, körü körüne iran sinamasını övmek gibi övmemek gerekiyor
newbie
Activity: 140
Lightning Network için çok beklendi çıktı çıkıyor derken sonunda piyasaya sürülmüş, artık transferler çok hızlı bir şekilde takılmadan yapılacak. Bitcoinin önündeki en büyük problem hızdı oda çözüldü sonunda.
member
Activity: 294
Merit: 10
Lightning Network bitcoine büyük katkılar sağlayacak, bitcoini hızlıca bir yerden bir yere atmak oldukça güzel olur, fee nin de düşmesi anlamına geliyor bu durum bence
full member
Activity: 238
Merit: 105
Segwit sonrası lightning'den oldukça ümitliyim. Fiyatlar ve gönderimler şimdiden hızlanmıştı zaten. BTC diğer coinlere göre çok yavaş ve pahalı. Ödeme göndermek veya almak için lightning işlemleri çok hızlandıracaktır ve kullanışlılığını arttıracaktır.
newbie
Bitcoin lightning network beta sürümü ile birlikte bitcoinin fiyatlanması yükselmesi umudu şimdilik ortalarda gözükmüyor.Bitcoinin toparlanması için ne yapmak lazım herkes merakla bu sorunun cevabını bekliyor.Ocak aralık ayının sonundan beri sürekli düşüşte ve bir türlü toparlanmıyor.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoinin en azından bu 2 haftalık periyotta lightning network beta sürümün hayata geçmesi fiyata yansımayacaktır.Daha öncesinde yaşadığımız gibi piyasa ayı döneminde programı olan hemen hemen hiç bir Koine prim yaptırmadılar .bitcoinde de durum değişmeyecektir.
newbie
Bu surum kesinlikle gelistirilmeliydi ve harika oldu. Daha guzel gelistirmeler uzun surmeden gelecektir cunku piyasanin buna ihtiyaci var.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Kripto para piyasasının altında yatan teknoloji ve bunun gelişmesi için atılan her adımı önemli buluyorum. Bu işin gelecekte daha birçok gelişmeye ön ayak olması da güzel olur.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Bugün yine benzer bir başlık açılmış "Lightning Network için ilk beta sürüm uygulama yayınlandı" arkadaş fark etmedi heralde. Bu başlıktaki da "hayata geçiyor " kısmını eksik buldu heralde onun için açtı
Pages:
Jump to: