Pages:
Author

Topic: Limonatalara da zam geldi (Hem de Özel Tüketim Vergisi) - page 2. (Read 481 times)

member
Activity: 170
Merit: 11
Zamkolik olduk aksi durum yaramaz bize hasta eder  Roll Eyes
member
Activity: 392
Merit: 13
yakında hava vergisi gelirse şaşırmam bi o kaldı çünkü vergi alınmayan Smiley
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Benim şaşırdığım konu ise hala nasıl oksijen tüketme vergisi gelmediğidir.
Verginin vergisi alan bir hükümet bunu nasıl atladı şaşıyorum.
Kurumlarını yok fiyatına özelleştirirsen, tarıma, hayvancılığa, üretime gerekli desteği vermezsen verginin vergisinin vergisini dahi alacak konuma gelirsin.
Bunu değiştirmek için attıkları tek adım dahi yok. Yazık ediyorlar bu güzel ülkeye.

böyle güzel topraklar böyle hükümetle vergilerle o kadar kötü hale getirildiki ne turist geliyor ne ülkeye nakit girişi oluyor. sudan vergi alınıyor, ekmekten vergi alınıyor, sıra soluduğumuz havaya da gelecektir.
gerçekten çok yazık ediyorlar
newbie
Activity: 60
Benim şaşırdığım konu ise hala nasıl oksijen tüketme vergisi gelmediğidir.
Verginin vergisi alan bir hükümet bunu nasıl atladı şaşıyorum.
Kurumlarını yok fiyatına özelleştirirsen, tarıma, hayvancılığa, üretime gerekli desteği vermezsen verginin vergisinin vergisini dahi alacak konuma gelirsin.
Bunu değiştirmek için attıkları tek adım dahi yok. Yazık ediyorlar bu güzel ülkeye.
member
Activity: 314
Merit: 10
Zam gelmeyen birşey kalmadı
member
Activity: 240
şöyle düşünüyorum zam gelmeyen ne var aklıma bişe gelmiyor tuhaf değilmi  Huh
hero member
Activity: 661
Merit: 509
özel tüketim vergisinin komple kaldırılması lazım. vergi yükü bizim kadar başka hiçbir ülkede yok ama buna rağmen halkın 4te 1i akkoyunluğa devam ediyor.
member
Activity: 240
Zam gelmeyen ne kaldı şu ülkede  Huh
member
Activity: 476
Merit: 12
ulan taze sıkılmış portakal suyundan alın vergiyi Smiley
limonatadan ne istiyorsuz Smiley
newbie
Activity: 112
abi herşeyi özel tüketime aldılar adam ölüyo o bile özell olcak yakında hayırlsı.
member
Activity: 228
3.5 milyon Suriyeli yi beslemek kolay değil. Şu ana kadar 30 milyar dolar harcamışız. Daha ne kadar sürecek böyle, Suriyeliler ülkelerine gitmedikçe suya sabuna herşeye zam gelir.  50 kuruşa içtiğimiz suyu WC de 1.25 TL ye boşalttığımız ülkede yaşıyoruz, herşey beklenir.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Maalesef ülkemiz vergilerle ayakta duruyor.Neye vergi yokki ama limonata gibi cokta ihtiyaç olmayan şeylere bile vergi koyarak ayakta durmaya çalışıyorsa gerçekten yazık.
member
Activity: 1022
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum arkadaş.ÖTV o kadar büyük bir saçmalık ki sadece insanların donuna kadar almayı amaçlayan bir şey.Özellikle arabalarda inanılmaz vergiler alınıyor.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Sanki bu haber 1-2 ay kadar önce gündeme gelmişti. Hatta arkadaş ortamında otururken bahsi geçmişti, bir arkadaş ev yapımı limonata yapıp instagram üzerinden satsak mı gibi saçma bir düşünce ile gelmişti Cheesy
Bu kadar özel bir ürüne erişmek kolay olmamalı elbette. Sonuçta limonata dediğiniz içeceğin içerisinde hiçbir yerde bulunamayacak malzemeler var, normal bir insan tüketemez  Shocked

Bazı şeyler gerçekten akılalmaz bir şekilde ilerliyor burada (:
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
ÖTV ve limonata.Türkiye'nin özeti ya valla.Şaka gibi ama gerçek.
newbie
Activity: 51
Limonataya OTV. tek kelimeyle acizlik  ulkede okadar savurganlik varken limonataya otv gercekten  butcede buyuk acik var yada yeni gemicik lazim toplanan bu vergilere bak birde verilen asgari ucret,memur ve  emeklilere verilen zamma bak  yuhhhhhhhhhh yani.daha oy vermeye devam edin yakinda cok daha enteresan vergiler cikacaktir hazirlikli olun.
newbie
Activity: 63
neye zam gelmemiş bence birde öyle post açmak lazım Cheesy
member
Activity: 239
Merit: 14
Şaka gibi haber.Allah sonumuzu hayır etsin ..
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bu haberi görünce insanın sinirlenmemesi elde değil kendilerine bakıyorsun sarayda gününü gün ediyor çocukları yatlar katlar ama vatandaşa bakıyorsun limonatasına bile vergi bindiriliyor böyle bir ülke daha gösterin bana var mı eşi benzeri?
newbie
Activity: 50
Limonataya ozel tuketim vergisi kondu hayirli ugurlu olsun. ulkenin bu vergiye cok ihtiyaci vardi. bununla butun aciklar kapatilir yasasin hukumetimiz buyuk bir bsariyka bir acigi daha kapatti. bugun limonata yarin sise suyu obursu gun yolda yurume vergisi. derken ulkemizi kalkindiracaklar yuzde ellibir boyle istiyor ne yapalim.ben yuzde ellibir oldugunada pek inanmiyorum ya afiyet olsun bol  bol limonata icin devletimiz kalkansin. buz gibi limonataaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Pages:
Jump to: