Pages:
Author

Topic: Litecoin Kurucusu: Litecoin Satın Almayacağım - page 3. (Read 633 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 4
zaten almaması da iyi, koin kurucuların piyasaya müdehalesi de hiç doğru olmuyor işe yaramıyor
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
bu adam elindeki tüm kriptolara satan değil miydi. öyle bir şeyler hatırlıyorum. yok fiyata etki ediyormuş falan diyerek böyle söylemlerin önüne geçmek için. litecoin satabilir, istediği kriptoyu da alır. bence her ne yatırım yapıyorsa gizli tutmalı.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Bizim insanlarımızın anlamaması normal. adam zan altında kalmamak manüpilasyonla itham edilmemek için girmşyor litecoine. Boğada satması da kendini düşündüğünü gösterir ama asıl amaç yukarıda söylediklerim.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Elimde tuttuğum 10 adet için beklemekten başka çarem kalmadı. Yüksekten girdim ve bekleyeceğim. Uygun bir ışık yakaladığımda vur kaç yapacağım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
almassa almasın bende bir ara alım yapacaktım litecoin ama onun yerine ethereum aldım açıkçası piyasa çok düşükte olsa kafam rahat geleceğe yaptım yatırımımı.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
adam kendi kripto parasını almacağım diye açıklama yapıyor ee insanlar neden güvenip de alsınlar ki o zaman litecoini.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Kendını on planda bu sekılde gosterıyor olabılır yanı ben pek bu habere ınanasım gelmedı.Satın almayacagım gıbı bır ıbareyı  farklı amaclarda kullanmış olabilir.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
zirveden sattı ama hepsini satmamıştır elinde daha yüklü miktarda vardır lite coin
member
Activity: 1106
Merit: 25
Alıp almadığını bilemeyiz. Sonuçta adam şimdiki fiyata göre zirvede sattı sayılır. Almayacağım deyip azar azar alıyordur. Hiç almada olur adam voleyi zaten vurdu. Başka coinler alıp BTC miktarını arttırabilir.
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
güven duygusu verebilmek için adam elindeki bütün litecoinleri satmış , ve almakta istemiyor ( da gerçekten öyle mi ? parça parça alıyor olabilir ? bunda şüpheliyim) söylenilen her söze inanmamak gerek. ama bir yönünü tebrik ederim "Kaybetmeyi göze alabildiğiniz miktarı harcamanız bence iyi" adam bile bunu söyleyebiliyorsa küçük yatırımcılar için helal olsun diyelim.
newbie
Activity: 59
adam neden satın alsın ki raven gibi alt yapısı taş gibi olan coinler mevcut piyasada büyük ihtimalle buna yatırım yapıyorlardır.
newbie
Activity: 53
Litecoin’in kurucusu, altcoinin şu anda 60 dolardan işlem görmesine rağmen Litecoin satın almayacağım diyerek hisselerini geri almayı planlamadığını söyledi.

Litecoin’in yaratıcısı ve Coinbase’deki eski mühendislik müdürü Charlie Lee, CNBC’nin Fast Money programında açıklamada bulundu.

Gelecekteki Fiyat Kriptonun Başarısını Yansıtacak
Görüşmede Lee, Bitcoin ve geleceği hakkında konuştu. Bitcoin fiyatı ile tahmin yapmaktan kaçındı ve “fiyatları tahmin etmenin zor olduğunu” belirtti. Piyasa değerinin, kabul edilme ve karlılık açısından bize ne anlattığı konusunda Lee şunları söyledi:

“Uzun vadede, bize kripto para biriminin başarısını anlatıyor, ama kısa vadede, bize gerçekten fazla bir şey söylemiyor. Örneğin, bu yıl, Bitcoin ve Litecoin çok fazla kabul görmüştür, ancak fiyat %60-70 oranında düşmüştür. Bence bu çok dalgalı ve bu günlerde spekülasyonla ilgili. Ama gelecekte, bunlar kripto paranın başarısını yansıtacak.”

Lee: Litecoin Satın Almayacağım

Lee, Bitcoin hakkında konuşurken Litecoin’e de değindi. Bu yazı yayınlandığı sırada, CoinMarketCap verilerine göre, yedinci yerleştirilen Litecoin 60 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde yüzde dört oranında arttı. Yedi gün içinde ise yaklaşık yüzde dokuz arttı.

Litecoin geçtiğimiz aralık ayındaki zirvede 360 doları görmüştü. Bununla birlikte şu anki fiyattan geri alınabilecekken Lee, Litecoin satın almayacağım diyerek Litecoinlerini geri almakla ilgilenmiyor. Şöyle açıklıyor;

“Ben, Litecoin’lerimi menfaat çatışması yüzünden sattım, bu yüzden yakın bir zamanda ya da sonra yeniden Litecoin satın almayacağım. Bence, ortalama dolar fiyatlarında satın almak her zaman iyidir. İnsanların bunu yapmasını tavsiye ederim. Kaybetmeyi göze alabildiğiniz miktarı harcamanız bence iyi. Evlerini ipotek eden, bütün paralarını coine yatıran ve ardından %80’lik düşüşü izleyen insanlar için gerçekten kötü bir şey olduğunu düşünüyorum.”

Litecoin Zirvesi
Görüşmede Lee, Litecoin’in 14-15 Eylül tarihleri arasındaki ilk zirvesinden neler beklediğini ve insanlara altcoin hakkında daha fazla bilgi edinme şansı sağlayacağını söyledi.

Bu zirveye, teknolojiye, benimsenmeye ve Lightning Network veya yan zincirler yardımıyla nasıl ölçeklendirileceğine odaklanan insanlar dahil edildi. Piyasa fiyatlarının düşmesiyle birlikte insanların bir şeyler yapmak için bir araya gelme zamanlarının geldiğini ekledi.

kaynak : https://koinmedya.com/2018/08/28/litecoin-kurucusu-litecoin-satin-almayacagim/
Pages:
Jump to: