Pages:
Author

Topic: Livecoin borsasının yaptığına ne demeli? - page 2. (Read 437 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 1
bu yapılan karşı livecoin nasıl savunulur anlayamadım açıkçası ben. eleman kendinin olmayan malı transfer etmiş.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Livecoine hak verenler kafayımı yedi?
Arkadaş bu adrese atmış olsa ve o adreste sonsuza kadar kalsa livecoin sonuna kadar haklı ancak o coine ulaşabiliyorlarsa ve o coin bir kullanıcı adresiyse o coini kullanıcıya vermeleri gerekir buna etik denir. Şuan livecoinin yaptığı hırsızlık.
İsterlerse 90 puntoyla yazsınlar bu onları haklı cıkarmaz. Ha o coine ulaşamıyorlarsa kullanıcı livecoine hiçbirşey diyemez. Ama bu durumda o coinleri kullanıcıya vermeleri gerekir.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Hesabınızdan hiç çekilmemiş olsa yine bir sorun yok gibi ama böyle başka bir yere transfer edilmesi çok iyi gözükmüyor. Keşke hiç mail yazmadan bekleseydiniz en azından bir umut belki ebtc borsaya girerdi ve hesabınıza işlenirdi. Elbette böyle olacağını bilemezdiniz bu nedenle çok geçmiş olsun, cana gelmesin diyelim. Benzer bir hatayı poloniex de yapmıştım airdrop için yanlışlıkla poloniex eth adresimi vermiştim ama bir sorun olmadı çünkü airdrop yapan token iki gün sonra etherdelta üzerinden ne var ne yok satıp kaçtı.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Adreslerine gonderilen tokenlerinde kontrolu Livecoin'in elinde, istedigini yapabilir.

Terms of service yani kullanım hakları nedeniyle yasal olarak bu yaptıkları doğru ama etik olarak doğru değil. Borsanın burada yapması gereken, belli bir ücret karşılığında kullanıcıya tokenlerini iade etmek ya da tokenleri iade etmeyip kendisinin de başkasına ait olan tokenlere dokunmaması. Burada olan şey, borsanın kullanıcıya iade yapmayıp kendine ait olmayan tokenlere iki yıl sonra el koymasıdır. Bu nedenle, her insanın hata yapabileceğini düşünerek borsanın yaptığı tutumu çok yanlış buluyor ve güvenilmez olarak değerlendiriyorum. Ayrıca, borsa sadece bir hizmet sağlayıcıdır dolayısıyla borsa üzerinde bana tanımlanan bir adresin içindeki herhangi bir kriptoparaya dokunulması onların hakkı değildir.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Airdropların ilk zamanları sizin gibi aynı hataya düşen baya bir kişi vardı. Şimdi borsanın durumuna gelirsek eğer iş onlarda bitiyor sonuçta. İster yollar ister yollamaz yani bununla alakalı bir kural yok. Tamamen iyi niyet ile alakalı bir durum. Umarım geri gönderirler tokenlerini ama o iş biraz sıkıntı gibi duruyor.

Jopen'in de dedigi gibi, Livecoin'i daha once kullanmis birisi olarakta malesef boyle bir durumda Livecoin'i destekleyecegim. Cunku Deposit tusuna basildiginda zaten kocaman bir yazi ile "nolur buraya token gondermeyin" diyor, buna ragmen eger token gonderip kaybettiyseniz malesef yapacak cok birsey yok. Adreslerine gonderilen tokenlerinde kontrolu Livecoin'in elinde, istedigini yapabilir.

hocam diyelim gün geldi ebtc livecoinde listelendi. o zaman benim adresegelen ebtc ler görünmez mi? ben satamaz mıyım?
ben zaten hata yaptığımı kabul ediyorum. ilk airdrop deneyimim o oldu. airdrobun ne olduğunu bile bilmiyordum. yine de kendi cüzdanlarına çekmesi etik değil. bıraksın kalsın o vakit ya da benle iletişime geçseler yine olurdu. netice de koskoca borsa 50-60 dolara mı kaldı?

Bu durumu Livecoin'e danismak lazim, eger bir gun gercekten eBTC borsasi acilirsa, belki izin verebilirler.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
hocam ilk olarak sahip olduğun token sayısı 4914 değil, 2457 olacak. ebtc, sözleşme adresini değiştirdiği için herkesin adresine tokeni göndermiş. (swap diyek.)
tamam, sizin hatanız olmuş ve livecoin "uğraşamam gardaş sizle" demiş. bakın buna ben bir şey demiyorum. sanırım zamanında biraz para ödenerek bir şekilde ebtclere ulaşmanız mümkün olurdu diye düşünüyorum. bunun dışında livecoin'in daha sonra yaptığı hareket gerçekten ahlaksızca. transfer edilen tokenler nereye gönderilmiş biliyor musunuz? yakma makma vs yani yok olması için bir yerlere ateşledilerse helal olsun adamlara derim.

not: ben bu olayı daha önce okumuştum hadi bakalım.
jr. member
Activity: 47
Merit: 11
Airdropların ilk zamanları sizin gibi aynı hataya düşen baya bir kişi vardı. Şimdi borsanın durumuna gelirsek eğer iş onlarda bitiyor sonuçta. İster yollar ister yollamaz yani bununla alakalı bir kural yok. Tamamen iyi niyet ile alakalı bir durum. Umarım geri gönderirler tokenlerini ama o iş biraz sıkıntı gibi duruyor.

Jopen'in de dedigi gibi, Livecoin'i daha once kullanmis birisi olarakta malesef boyle bir durumda Livecoin'i destekleyecegim. Cunku Deposit tusuna basildiginda zaten kocaman bir yazi ile "nolur buraya token gondermeyin" diyor, buna ragmen eger token gonderip kaybettiyseniz malesef yapacak cok birsey yok. Adreslerine gonderilen tokenlerinde kontrolu Livecoin'in elinde, istedigini yapabilir.

hocam diyelim gün geldi ebtc livecoinde listelendi. o zaman benim adresegelen ebtc ler görünmez mi? ben satamaz mıyım?
ben zaten hata yaptığımı kabul ediyorum. ilk airdrop deneyimim o oldu. airdrobun ne olduğunu bile bilmiyordum. yine de kendi cüzdanlarına çekmesi etik değil. bıraksın kalsın o vakit ya da benle iletişime geçseler yine olurdu. netice de koskoca borsa 50-60 dolara mı kaldı?
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449

Ayrıca etik davranmamışlar senin cüzdandaki tokenleri başka bir adrese göndermeleri. Eğer transfer edilmeseydi borsanın kuralı derdim bu transfer ile bile ne kadar etik davranmadıkları belli.
jr. member
Activity: 47
Merit: 11
merhaba arkadaşlar 2017 yılı eylül ayında ebtc nin airdrobuna katıldım. cüzdan adresi yerine (bilmedğim için)  livecoin deki ethereum adresimi verdim. 2457 adet ebtc geldi ve ben daha sonra hata yaptığımı öğrendim ama olan oldu. cüzdan da tuttuğum için daha sonra bana 2457 adet daha yollamışlar. toplamda 4914 adet olmuş oldu. daha sonra aklıma geldi livecoin destek ekibine ethereum adresimin private key ini verebilirmisiniz yanlışlıkla gelen ebtc lerimi alacağım dedim. onlar da veremeyeceklerini söylediler ve üzerinde durmadım. netice de hata benim hatam.

gelelim meseleye. dün acaba ne olmuş diye cüzdan adresini ethplorer a yazınca benim o adresten 2457 adet ebtc nin transfer edildiğini gördüm.

adres bu:    0xcf1e190dc62910472acc79b4cd30f47a8fe62477

isteyen arkadaş kontrol edebilir. bugün supporta mesaj attım. durumu anlattım.
benim attığım mesaj aşağıda translate kullandım malum ingilizce yeterli değil.

Hı support
This is my eth deposit adre
0xcf1e190dc62910472acc79b4cd30f47a8fe62477

2 years ago i joined ebtc airdrop. And i give this adres. Arter that ebtc received this adres
0xcf1e190dc62910472acc79b4cd30f47a8fe62477
18-09-2019

2457 ebtc was taken from this address. private key of this address i have only you. you have shaken my trust in this matter. you can check the ethplorer by yourself. Give me back my ebtc. otherwise, I'll open a title in bitcointalk and let everyone know what you've done
Send me ebtc this adres

0x5a28be0c2bb51163de498Bc6be83D4f143e6b631

I wait one day

Bana attıkları mesaj.

Hello.
We can not credit any other tokens to the ETH deposit address. There is such a warning in the deposit form: "I understand that sending any other asset except of ETH to this address will cause complete loss of my transaction."
https://prnt.sc/pkhnt9
We can not process your transaction, your funds are lost.

MESELE EBTC MESELESİ DEĞİL. ZATEN ŞUAN DOĞRU DÜZGÜN EDERİ YOK. EĞER DOĞRU ADRES VERMİŞ OLSAYDIM 2018 MART GİBİ İYİ EDERİ VARDI. HATTA ŞUAN KUCOINDE BİLE LİSTELENİYOR.

LIVECOIN IN BU YAPTIĞINA ( ÇALIŞANINA DESEK DAHA DOĞRU OLUR) NE DEMELİ? NASIL GÜVENELİM Kİ? SAĞOLSUN 2457 ADET BIRAKMIŞ.

diyelim ki ebtc bir gün geldi ve bu livecoinde listelendi malum ethereum tabanlı token olduğu için benim verdiğim adreste görünmez mi? globalde başlık açmayı düşünüyorum ama önce bu başlığı livecoin ekibine yollayacağım.
şimdi deneyimli arkadaşlara soruyorum ne yapmalıyım. mesele burada borsanın yaptığı. yukarıda 18-09-2019 da transfer edilen cüzdana epey token gelmiş. adresi verdim isteyen arkadaş ethplorer. io dan kontrol edebilir. tx id vs orada var zaten
uzun oldu kusura bakmayın.

Pages:
Jump to: