Pages:
Author

Topic: İlk coin sepetim için fikir ve görüşleriniz nelerdir? Bütçe => 6000 TL - page 2. (Read 253 times)

jr. member
Activity: 53
Merit: 2
Orta çaplı bir  sanal madenci (SOMA'yı unutmadık! alın teri ile ölüm pahasına evlerine ekmek götürmek için canlarını feda eden tüm Madencilere ve tüm emekçilere Selam olsun)  olarak ilk coin yatırımımı yapmak istiyorum.Kendime verdiğim sözdür bu ; eğer beklediğimden yüksek bir gelir elde etmem halinde büyük bir bölümünü etrafımda ihtiyacı olan tüm insanlara dağıtmayı hedefliyorum.Bu bağlamda siz değerli bilgi sahibi dostların düşüncelerini bilmek isterim.

Dediğim gibi bütçem 6000 TL.

Kendi araştırmalarım ile vardığım sonuç şu şekildedir ;

1-  2000 TL (Electroneum'a yatırım Ocak ortası veya sonuna kadar bekletmek)

2- 2500 TL ile 4.XX seviyelerinde IOTA alarak uzun vadede beklemek.

3- Geriye kalan 1500 TL ile şu an değer olarak Cent seviyelerinde olan ancak ilerisi için gelecek vaad edebilecek coinlerden sepet yapmak.Bunlar içinde listem sırası ile şöyle :

# Cardano (ADA) => $0,462246 USD

# SHIELD (XSH)  => $0,053098 USD

# Oyster Pearl (PRL) => $0,322464 USD

# SmartCash (SMART) => $0,117081 USD

Ayrıca diğer bir alt seçenek yukardakilerden 1 veya 2 tane alıp kalan ile aşağıdakilerden eşit miktarda alabilmek:

#  Steem (STEEM) => $3,58 USD

#  Waves (WAVES) => $14,88 USD

# Stratis (STRAT)  => $12,20 USD

# NEO (NEO)        =>  $69,71 USD

Durum budur arkadaşlar kafa patlatıp öneride bulunan tüm dostlara şimdiden teşekkürler.

Electroneum doğru bır karar olabilir ama IOTA gereksız yukseldı bence, ona dıkkat edin. Lıstenızde uzun vade dusunuyorsanız bence tek uygun coın waves, dıgerlerının ne olacağı bellı olmaz. Monero ev etheruem alın daha garantı olur

IOTA ile ilgili bir haber okudum BOSH ile alakalı ondan sonra zaten almak istiyordum perçinlemiş oldu.Giriş için evet 4-5 dolar seviyeleri yüksek gibi duruyor ama dediğim gibi Almanlar'ın yaptıkları beni etkiledi Smiley

Monero ve Eth şu an kazdığım 2 coin.Aylık 2-2.5 Ether çıkarıyorum Monero biraz düşük tek bir rig ona çalışıyor.

Waves Ok onu kesin alıcam sanırım.Diğer coinlerden iyi bir kaç tane olmalı aslında ama bakalım =) Sağolun yorumunuz için.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Oyster'e yatırmak çok anlamsız hocam. Ben imza kampanyasına katıldım ve hiç bir şey toplayamadılar. Fiyat diplerdeydi dev bir karar aldı ve her bölüme duvar koydu. Tam tamına 1000 eth'den fazla duvar koydular. Bir katekulli döndü ve 10 eth hacmi olmayan coin bir anda zıplatıldı. Ben karımı yaptım çıktım ama bu saatten sonra girer miyim asla. Oyster kısa sürede fena çakılacak çünkü şişirdiler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Orta çaplı bir  sanal madenci (SOMA'yı unutmadık! alın teri ile ölüm pahasına evlerine ekmek götürmek için canlarını feda eden tüm Madencilere ve tüm emekçilere Selam olsun)  olarak ilk coin yatırımımı yapmak istiyorum.Kendime verdiğim sözdür bu ; eğer beklediğimden yüksek bir gelir elde etmem halinde büyük bir bölümünü etrafımda ihtiyacı olan tüm insanlara dağıtmayı hedefliyorum.Bu bağlamda siz değerli bilgi sahibi dostların düşüncelerini bilmek isterim.

3- Geriye kalan 1500 TL ile şu an değer olarak Cent seviyelerinde olan ancak ilerisi için gelecek vaad edebilecek coinlerden sepet yapmak.Bunlar içinde listem sırası ile şöyle :

Ayrıca diğer bir alt seçenek yukardakilerden 1 veya 2 tane alıp kalan ile aşağıdakilerden eşit miktarda alabilmek:

Durum budur arkadaşlar kafa patlatıp öneride bulunan tüm dostlara şimdiden teşekkürler.

Electroneum doğru bır karar olabilir ama IOTA gereksız yukseldı bence, ona dıkkat edin. Lıstenızde uzun vade dusunuyorsanız bence tek uygun coın waves, dıgerlerının ne olacağı bellı olmaz. Monero ev etheruem alın daha garantı olur
jr. member
Activity: 53
Merit: 2

Pages:
Jump to: