Pages:
Author

Topic: LİSK takip - page 11. (Read 30834 times)

hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
July 23, 2016, 11:20:51 AM
Hocam bu liskleri nerde saklıyorsunuz. Poloda mı yoksa cüzdanda mı? Bize ne önerirsiniz?

alsat ile artırmaya uğraşmayacaksan cüzdan da tutman daha hayırlı olacaktır. Smiley

önerdiğiniz veya kullandığınız bir cüzdan var mı?
arkadaşım önceki sayfalarda da sordun ve cevapladık neden sürekli aynı şeyleri soruyorsun liskin şuan tek walleti var oda web wallet login.lisk.io

abi kusura bakma :-) oraya gönderdiğimiz liskleri daha sonra poloya gönderebiliyor muyuz?lisk.io nun kullanımını anlayabilsem sormayacağım defalarca :-) Hiçbir türkçe anlatım bulamadım.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
July 23, 2016, 11:17:53 AM
Hocam bu liskleri nerde saklıyorsunuz. Poloda mı yoksa cüzdanda mı? Bize ne önerirsiniz?

alsat ile artırmaya uğraşmayacaksan cüzdan da tutman daha hayırlı olacaktır. Smiley

arkadaşım önceki sayfalarda da sordun ve cevapladık neden sürekli aynı şeyleri soruyorsun liskin şuan tek walleti var oda web wallet login.lisk.io
hero member
July 23, 2016, 11:08:26 AM

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
July 23, 2016, 11:03:25 AM
Dün 652 Lisk vardı elimde. Ethere çevirdim dün. Bugün sattım Etherleri 704 lisk aldım. Kısa günün karı bu olsa gerek  Smiley

bende o sekilde elimdeki 28.5k lsk yi 48k yaptim son 2 haftada.
Baya bi yüksekten almistim 7.5k ile 6 k arasinda.
Bu sekilde en azindan zarardan kurtulmus oldum.
Bu seklde devam ederse ICO dan girenler kacacaktir. Buda bizlere yarar.

19-20 btclik lisk yatırımı. Saglam risk almıssınız.kısa surede 25-30 btc yi gorecektir.bende 1 btc lik tutuyorum arada al sat yapıp adedi sabit tutup karı kenara ayırıyorum
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
July 23, 2016, 10:43:56 AM

hero member
July 23, 2016, 10:41:29 AM
sr. member
Activity: 453
Merit: 264
July 23, 2016, 10:15:04 AM
Dün 652 Lisk vardı elimde. Ethere çevirdim dün. Bugün sattım Etherleri 704 lisk aldım. Kısa günün karı bu olsa gerek  Smiley

bende o sekilde elimdeki 28.5k lsk yi 48k yaptim son 2 haftada.
Baya bi yüksekten almistim 7.5k ile 6 k arasinda.
Bu sekilde en azindan zarardan kurtulmus oldum.
Bu seklde devam ederse ICO dan girenler kacacaktir. Buda bizlere yarar.
legendary
July 23, 2016, 09:41:39 AM
liskten ether gibi eninde sonunda bir patlama bekliyorum etherde de bu süreç 6 ay civarı sürmüştü bir numarası yok scam demeye başlamıştık artık sonrası malum lisktede şuan aynı tablo mevcut geliştirici ekipten çıt çıkmıyor sidechain smart contrat decentralized apps vs şuan ortada yok henüz bunlar ortaya çıkmaya başladığında fiyata ciddi etkileri olacaktır.

O zaman Lisk'e yatırıma devam...
eklemeyi unutmuşum ytd.  Grin
hero member
July 23, 2016, 09:37:10 AM
liskten ether gibi eninde sonunda bir patlama bekliyorum etherde de bu süreç 6 ay civarı sürmüştü bir numarası yok scam demeye başlamıştık artık sonrası malum lisktede şuan aynı tablo mevcut geliştirici ekipten çıt çıkmıyor sidechain smart contrat decentralized apps vs şuan ortada yok henüz bunlar ortaya çıkmaya başladığında fiyata ciddi etkileri olacaktır.

O zaman Lisk'e yatırıma devam...
legendary
July 23, 2016, 09:35:15 AM
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
July 23, 2016, 08:26:23 AM
60 dan girmistim hala bir hareket yok. Ben aldim daha da dustu. Iyici sikilmaya basladim bu lisk`den. Bir pump gorecegi kesin ama insallah benim sabrim dayanir o zamana kadar. Ciddi bir hacim goremedik henuz arada inis cikislar olsada.

Hocam lisk'i polodan mı alıyorsunuz? Lisk'i lisk.io ya transfer edebilir miyiz? Sonuçta poloda bir gün patlayabilir.

büyük yatırım yapanlar borsada tutmuyordur. 1 btc ve altında yatırım yapanlar genelde borsada tutuyorlar. benim izlenimim bu yönde

Arkadas guzel ozetlemis. Benim genel olarak tum yatirimlardaki sinirimda budur. 1btc ustu degerindekileri kendim saklamayi tercih ediyorum. 1 alti icin polo da tutma riskini goze aliyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
July 23, 2016, 08:04:42 AM
60 dan girmistim hala bir hareket yok. Ben aldim daha da dustu. Iyici sikilmaya basladim bu lisk`den. Bir pump gorecegi kesin ama insallah benim sabrim dayanir o zamana kadar. Ciddi bir hacim goremedik henuz arada inis cikislar olsada.

Hocam lisk'i polodan mı alıyorsunuz? Lisk'i lisk.io ya transfer edebilir miyiz? Sonuçta poloda bir gün patlayabilir.

büyük yatırım yapanlar borsada tutmuyordur. 1 btc ve altında yatırım yapanlar genelde borsada tutuyorlar. benim izlenimim bu yönde
hero member
July 23, 2016, 08:00:31 AM

legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
July 23, 2016, 07:56:26 AM
hero member
July 23, 2016, 07:54:29 AM

Ballısın arkadaş Smiley şansını zorlama ama dikkat et.
ben benzeri şekilde doge - etherum arasında gidip geliyordum. bi gece etherum bir yükseldi elimde doge ile kaldım.

doge'yi satıp yükseleceğini düşündüğün bir coine yatırıp zararını daha kolay kapatabilirsin. Ether bana hep kazandırdı bugüne kadar ama salakça bir düşüncem var Lisk birgün yükselecek diye. Parayı Lisk'e yatırmadan duramıyorum :-)

Eğer Lisk'i bobmarley,  twn, mhanbostanci gibi üyeler takip çerçevelerinde tutuyorlarsa bir potansiyel vardır diye düşünüyorum bende. Ben kendi adıma doge biriktiriyorum bu aralar. Eylülde okullar açılınca yeniden alsat yapma umudundayım. şimdilik pasif olarak 40 altında doge buldukça imza gelirimi doge ye  çevirip bekliyorum. Bobmarley 40 ın altında doge alınır dedi pişman olmayız inşallah

Doge 110'lardan 37'ye düşmüş. Alınabilir bir seviyede şu an. Belki liskten bile daha fazla kazandıracaktır. Şimdi milletin Ether ile işi bitince ya lisk'e ya doge'ya kayacak sermaye. Ama önce etherin aşırı değerlenip insanların satışa geçmesi lazım. O da en erken bir haftayı bulur.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
July 23, 2016, 07:37:58 AM

ben benzeri şekilde doge - etherum arasında gidip geliyordum. bi gece etherum bir yükseldi elimde doge ile kaldım.

doge'yi satıp yükseleceğini düşündüğün bir coine yatırıp zararını daha kolay kapatabilirsin. Ether bana hep kazandırdı bugüne kadar ama salakça bir düşüncem var Lisk birgün yükselecek diye. Parayı Lisk'e yatırmadan duramıyorum :-)

Eğer Lisk'i bobmarley,  twn, mhanbostanci gibi üyeler takip çerçevelerinde tutuyorlarsa bir potansiyel vardır diye düşünüyorum bende. Ben kendi adıma doge biriktiriyorum bu aralar. Eylülde okullar açılınca yeniden alsat yapma umudundayım. şimdilik pasif olarak 40 altında doge buldukça imza gelirimi doge ye  çevirip bekliyorum. Bobmarley 40 ın altında doge alınır dedi pişman olmayız inşallah
hero member
July 23, 2016, 07:31:12 AM

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
July 23, 2016, 07:24:21 AM

hero member
July 23, 2016, 06:55:55 AM
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
July 23, 2016, 05:56:48 AM
46-48 arasına sıkıştı. Ne çıkıyor ne düşüyor. Etherdeki hareketle birlikte lisk ta hareketlenir diye düşünmüştüm ama duruyor hala.
Suan 60k olmasi lazim.etherin atesi sonunce buna donecekler en azindan bir iki balina.

Yükseliş beklentisi var mı şimdi? alalım mı?

Ben 48-49 bandından sattıklarımı yeniden 47 den aldım Smiley
iflah olmaz artık.

Bende suan 60a dogru gitmesi lazım alla alla ne tutuyor diyordum.
Bu sefer sende kazanacaksın dostum. Lisk 60k olacak
Pages:
Jump to: