Pages:
Author

Topic: LİSK takip - page 3. (Read 30834 times)

hero member
Activity: 510
Merit: 500
October 30, 2016, 04:25:12 AM
hep lisk her zaman lisk  Grin battık ama hala almaya devam ediyoruz ico fiyatı yaklaştı iyice
Ya bu deveyi gudecez yada batıp gidicez.
Ama suan lisk almamak sacmalık gibi geliyor bana durmak yok almaya devam

Hahaha  Cheesy Hergün bir önceki günü aratıyor namussuz. Ama halen içimde bir umut var, güveniyorum.
7 Kasım'da ark.io meydanlara inecek, lisk'e %120 bonus veriyor. Belki bir etki, kıpırtı olur.
Lisk için imzasını taşıyorum  Smiley
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
October 30, 2016, 03:26:54 AM
hep lisk her zaman lisk  Grin battık ama hala almaya devam ediyoruz ico fiyatı yaklaştı iyice
Ya bu deveyi gudecez yada batıp gidicez.
Ama suan lisk almamak sacmalık gibi geliyor bana durmak yok almaya devam
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
October 30, 2016, 03:10:24 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
October 28, 2016, 01:19:56 AM
Lisk için pek umut yok gibi görünüyor. Heleki herkesin yükseliş beklentisi ile btc ye geçtiği şu günlerde. Eskisi gibi bir destek de kalmadı sanırım liskin arkasında. Karını yapan yaptı ve geçti. Mesela bir ethereum gibi kitle oluşturamadı sanıyorum.
liskteki kitleden ufak tefek kopanlar oluyor ama bir yandan da payını artıranlar var. Turkler arasında da oldukca fazla lisk tutanlar var.sadece uyku doneminde. cüzdn sahiplerine bakarsanız milyon dolar ustu lisk tutan bircok kişi gorebilirsiniz. tabi son dumplardan sonra bazıları milyon dolar etmiyor.
hero member
Activity: 714
October 28, 2016, 12:45:03 AM
İyi proje her zaman iyi projedir. lisk ve eth karşılaştıran arkadaşlar lütfen etherin ilk çıktıktan ne kadar süre sonra değerlendiğine baksınlar. Lisk şu an için çok kazandırmadı olabilir ancak bu kazandırmayacağı anlamına gelmez. Tabi ne zaman yükselir derseniz yada yükselirmi derseniz onuda bilemem ; o kadar bilebilseydim ; şu an bill gates ile yarışıyor olurdum. Smiley
full member
Activity: 238
Merit: 100
October 27, 2016, 02:41:21 PM
Lisk için pek umut yok gibi görünüyor. Heleki herkesin yükseliş beklentisi ile btc ye geçtiği şu günlerde. Eskisi gibi bir destek de kalmadı sanırım liskin arkasında. Karını yapan yaptı ve geçti. Mesela bir ethereum gibi kitle oluşturamadı sanıyorum.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
October 27, 2016, 09:21:27 AM
Ben biraz aldım. Aldım ama işlemler durdurulmuş çekme yatırma onu sonradan gördüm

cüzdan 2-3 gundur kapalı. aslında dısarıdan lisk sokamayacakları icin acayip pump yapabilirler.satısta hep 4m lisk oluyor bunun 1m unu alsalar fiyattaki ucuş inanılmaz olur.

Cüzdanın kapalı olmasıyla ilgili bir detay var mı? Herhangi bir yerden detaylı bilgi bulamadım.

poloda zaman zaman oluyor.diğer borsalarda lisk deposit acık durumda. dolayısıyla herhangi bir durum yok aslında ama hazır tum altcoinler duserken cuzdanıda kapalıyken abanabilirler, dun hatta o yuzden hareket basladı sanmıstım.

Birçok şey üst üste geldi, btc bekleyen işlemler, lisk deposit-withdraw durdurulması, ark'ın bonusu vs. bende artışı hangisine bağlasam bilemedim.
Umarım dediğiniz gibi giriş-çıkış kapalıyken abanırlar, lisk'e halen güveniyorum.
Bu arada deposit-withdraw aktif.

https://youtu.be/ucUujPhO7w4?t=4s
hero member
October 27, 2016, 09:13:44 AM
Ben biraz aldım. Aldım ama işlemler durdurulmuş çekme yatırma onu sonradan gördüm

cüzdan 2-3 gundur kapalı. aslında dısarıdan lisk sokamayacakları icin acayip pump yapabilirler.satısta hep 4m lisk oluyor bunun 1m unu alsalar fiyattaki ucuş inanılmaz olur.

Cüzdanın kapalı olmasıyla ilgili bir detay var mı? Herhangi bir yerden detaylı bilgi bulamadım.

poloda zaman zaman oluyor.diğer borsalarda lisk deposit acık durumda. dolayısıyla herhangi bir durum yok aslında ama hazır tum altcoinler duserken cuzdanıda kapalıyken abanabilirler, dun hatta o yuzden hareket basladı sanmıstım.

Birçok şey üst üste geldi, btc bekleyen işlemler, lisk deposit-withdraw durdurulması, ark'ın bonusu vs. bende artışı hangisine bağlasam bilemedim.
Umarım dediğiniz gibi giriş-çıkış kapalıyken abanırlar, lisk'e halen güveniyorum.
Bu arada deposit-withdraw aktif.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
October 27, 2016, 05:36:28 AM

keşke benim liskler içerde Smiley)

Trolbox ta söyleyin uyandırırsınız belki, pump yaparlar Smiley
legendary
October 27, 2016, 04:52:00 AM

hero member
October 27, 2016, 04:42:34 AM

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 27, 2016, 03:55:05 AM

keşke benim liskler içerde Smiley)
legendary
October 27, 2016, 01:38:46 AM

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
October 26, 2016, 04:05:49 PM

Netekim yeniden 27k bandına dönmüş. kısa vadede ucuz görüp 26 dan alanlar 33 den satıp kısa günün karı yaptılar.  Smiley
26300 den almayı becerdim ama 33 den satmayı beceremedim. kısmetim bağlı...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
October 26, 2016, 03:59:37 PM
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
October 26, 2016, 12:57:30 PM
Umarım 30 altına sarkıtmazlar tekrar. 30 altı can sıkıcı
hero member
October 26, 2016, 06:26:06 AM
Hazır düşükken biraz lisk alayım dedim, arttı Smiley

Büyük satışlar geldi, 32000'e geri çekildi.
Bence elinizde LISK yoksa şuan girmek tehlikeli
full member
Activity: 208
Merit: 100
October 26, 2016, 06:22:22 AM
Hazır düşükken biraz lisk alayım dedim, arttı Smiley
hero member
October 26, 2016, 06:15:49 AM
son 2 gündür yukarı taşıma çalısmaları var. hergun zirvesini biraz daha yukarıda yapıyor. patlama öncesi son donemleri olabilir.

ark diye bir nana çıkıyormuş, onun ilk gün bonusunda lisk ile yatırım yapanlara %120 veriyor. ether ve btc de kabul ediyor amaonlarda %30 bonus , lisk ile yatırım daha karlı her halukarda, yukarı hareketin sebebi bu olabilir. 7 kasımda başlıyormuş icosu.
şuraya linkini koyayım. bountysi falanda var ama ben sistemi çözemedim.

https://bitcointalksearch.org/topic/ark-dpos-ark-protokol-marketsquare-ipfs-staking-on-binance-1649695

probably the reason why lisk went up today  Cheesy

Vesileyle imza kampanyasına giriş yaptım, teşekkürler Smiley

LISK an itibariyle 0.00033000, 24h low 0.00025936
Yükseliş devam ediyor. .
legendary
October 26, 2016, 01:33:06 AM
son 2 gündür yukarı taşıma çalısmaları var. hergun zirvesini biraz daha yukarıda yapıyor. patlama öncesi son donemleri olabilir.

ark diye bir nana çıkıyormuş, onun ilk gün bonusunda lisk ile yatırım yapanlara %120 veriyor. ether ve btc de kabul ediyor amaonlarda %30 bonus , lisk ile yatırım daha karlı her halukarda, yukarı hareketin sebebi bu olabilir. 7 kasımda başlıyormuş icosu.
şuraya linkini koyayım. bountysi falanda var ama ben sistemi çözemedim.

https://bitcointalksearch.org/topic/ark-dpos-ark-protokol-marketsquare-ipfs-staking-on-binance-1649695

probably the reason why lisk went up today  Cheesy

bounty avcısı olduk cıktık zaten. hemen ogrenıyım anlarsam burada yazarım bounty olayını.
https://blog.ark.io/ark-token-exchange-campaign-bounties-e8f3877bca19#.29a215ea0 detaylar burada yazıyor sadece gorunen imza kampanyası var harici ugraş gerektiriyor.
Pages:
Jump to: