Pages:
Author

Topic: Luna - UST Olayı neler oluyor? - page 6. (Read 2040 times)

jr. member
Activity: 84
Merit: 5
May 12, 2022, 09:41:51 AM
kaç adet coin sattılar kaç para topladılar ortalama 3 milyar adet koini 1 dolardan satmış olsalar 3 milyar dolar canlı para var 10 dolardan satmış olsalar 30 milyar dolar yapar dehşet paralar var ortada ve işin ilginci düştükçe daha fazla alıcı geliyor yükselecek umuyla alan var ortalama düşüren var şakasına alan var hatıra için alan var kripto para piyasasında böyle bir şey ilk kez yaşanıyor
full member
Activity: 348
Merit: 119
May 12, 2022, 09:33:00 AM
Fiyat 0.005'in altına indiğinde Binance LUNA'yı delist edecek.
https://twitter.com/binance/status/1524754461956005891?s=20&t=ejJejxL3AJOVSGXVWGnmRw
member
Activity: 77
Merit: 11
May 12, 2022, 09:28:03 AM
Öncelikli olarak herkese geçmiş olsun. do kwon ve arkadaşları iyi dolandırdılar piyasayı.
2m$ UST sattılar cebe attılar. piyasalarda sert satışlar olunca da karşılığı olmadığı için önce lunayı sıfırladılar şimdide ust yi bitirdiler.
algoritmik stabilcoin olayı tam bir ponziydi zaten.
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
May 12, 2022, 09:04:46 AM
Lunanın tanesi 2 centi gördü. Buradan toparlarsa helal olsun ama sanmıyorum. Düştükçe düştü. Ustyi yükseltmek için de luna bastılar o da düştü.

Artık toparlama olayları tamamen hikaye hocam. burada kimse tekrar lunaya parasını güvenip vermez. stabil parası bile hala 1 dolara yaklaşamadı. bir yerde battılar ve toparlamaya çalışsalarda bataklık misali gittikçe içeriye çekecek bu satışlar. kendiyle beraber tüm sektörü batırdılar.
jr. member
Activity: 149
Merit: 6
AMERİKA
May 12, 2022, 08:48:00 AM
16 milyar adet oldu bile. Yaklasık 36 milyar$lık luna sattılar gibi. Peki 36 milyar$lık ust aldımı tabiki hayır alsa cokdan 1-1 eşitlenirdi. bence düdükleme operasyonu kimsede sesini çıkartmıyor YTD umarım düzelir birçok kişinin canını yaktı.
legendary
Activity: 1022
Merit: 1827
May 12, 2022, 08:46:34 AM
Yazık oldu.
Hâla yükseleceğini bekleyip kâr almadan elinde tutanlar varsa eğer geçmiş olsun. Listeleme fiyatı 0.20 olan bir coinin 100 dolara kadar gelmiş olması ve elindeki coinin çoğunu satmayan varsa yatırımcının hatası.
member
Activity: 854
Merit: 50
May 12, 2022, 07:25:14 AM
Teoman'ın dediği gibi ''Derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla''
Bakiyem eridiği için son bir aydır epey stres oluyordum bu son olaydan sonra biraz dengem şaştı benimde ve otomatik neşe geldi.  Grin

Yaza ve sonrasında aralık ayında büyük boğa var arkadaşlar sıkmayın canınızı.

Birazdan biraz daha luna alacağım. Bir ay sonra en az 10 USD'den devam edeceğini düşünüyorum. (Kimseyi etkilemek istemem YTD.)

Yapma hocam ya.. Bak bir arkadaş 23 dolardan LUNA aldı (küçük meblağ), LUNA 0.02 dolara düştü.
Örnek olsun diye vereyim 40.000 dolar ile 10 dolardan Luna alan biri 4000 Adet Luna aldı. LUNA 0.02 doları görünce parası kaça düştü ? 80 dolaar ! hemde yarım günde ! İnthar sebebi resmen.

Bu aralar UST 1'e 1 olana kadar bulaşmamak en doğrusu. Alınırsada 100 dolarlık al at kenara yoksa LUNA'nın ne olacağı belliğ değil. Arz şu an 4 milyar adede çıktı kanımca bu 10 milyar adedi geçer bu gidişle.

EDİT : https://www.coingecko.com/en/coins/terra-luna

Buraya göre Çoktan 10milyar adede gelmiş  Huh Huh Huh
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
May 12, 2022, 05:34:07 AM
Lunanın tanesi 2 centi gördü. Buradan toparlarsa helal olsun ama sanmıyorum. Düştükçe düştü. Ustyi yükseltmek için de luna bastılar o da düştü.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 12, 2022, 05:31:30 AM
https://twitter.com/WatcherGuru/status/1524649983974285312

9 gün önceki bir röportajda, $UST & $LUNA kurucusu Do Kwon, " Coinlerin %95'i ölecek , ancak firmaların batışını izlemek de eğlenceli" demiş.

Luna %99 düştü.

Karma diye bir şey var galiba

Belkide planlı birşeydi.
full member
Activity: 348
Merit: 119
May 12, 2022, 05:27:02 AM
https://twitter.com/WatcherGuru/status/1524649983974285312

9 gün önceki bir röportajda, $UST & $LUNA kurucusu Do Kwon, " Coinlerin %95'i ölecek , ancak firmaların batışını izlemek de eğlenceli" demiş.

Luna %99 düştü.

Karma diye bir şey var galiba
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
May 12, 2022, 04:45:00 AM
Bitcoin satarak kriz başlatmışlarsa UST endeksini koruduktan sonra sattıkları Bitcoin'leri de geri alırlar. Marketi fena dağıttılar çünkü. Nereye kadar gider bu durum belli değil. Ama UST endeksi 0,70'e kadar topladı bir ara. Hoş endeks 1 doları yakalasa bile UST güven kaybetti. Rezervleri satarak endeksi koruyamayacaklar çünkü. Cheesy Marketin içine ettiler resmen bu olayla. FED Luna'nın yanında masum çocuk gibi kaldı. Her şeyi tetiklediler. Dağın tepesinden düşen kar topu gibi çığa dönüştüler.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
May 12, 2022, 03:56:42 AM
bu proje bence bitmiştir, bu saatten sonra toparlaması imkansız. bütün ust ler yakılıp peg sağlansa bile ileride kimse kullanmaz bunu. ölü bir cosmos zinciri olmaktan öteye gidemez.

belki ileride yeni bir proje çıkarıp airdrop yaparak devam edebilirler fakat zarara uğrayan insanlardanda do kwon'a karşı bir atraksiyon bekliyorum. böyleleri için yasal bir süreç başlatılmalı.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
May 11, 2022, 05:28:28 PM
Teoman'ın dediği gibi ''Derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla''
Bakiyem eridiği için son bir aydır epey stres oluyordum bu son olaydan sonra biraz dengem şaştı benimde ve otomatik neşe geldi.  Grin

Yaza ve sonrasında aralık ayında büyük boğa var arkadaşlar sıkmayın canınızı.

Birazdan biraz daha luna alacağım. Bir ay sonra en az 10 USD'den devam edeceğini düşünüyorum. (Kimseyi etkilemek istemem YTD.)
member
Activity: 362
Merit: 14
May 11, 2022, 05:12:12 PM
Boğa sezonunda azımsanmayacak kadar kişi "şu kedi köpek koinleri batsa da şuraya giren paralar diğer koinlere aksa" diyordu. Demek ki neymiş, büyük bir koin batmayı bırak fena halde tökezleyince bile tüm borsa tepe takla oluyormuş.

Forumda çoktandır uzun vade için LTC öneren yok. Bu yüzden elimde uzun vade için tuttuğum LTC'leri Sol, Avax, Luna arasında dağıtmayı düşünüyordum. Bu olaydan aldığım ikinci ders uzun vade için LTC, Dash, BTC, ETH'den şaşmamak lazım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
May 11, 2022, 03:34:59 PM
Resmen marketi sildi süpürdü coinlerin çoğu ico fiyatının kat kat altına geldi. İşin kötüsü hala borsalara çılgınca BTC giriyor...

Demek ki hala birileri bitcoinlerini satacak hocam. piyasa hala kırmızı şekilde ilerlemeye devam edecek anlaşılan. bir süre stabil paralarda beklemek en mantıklısı galiba. çünkü bu düşüş trendi devam ederse çok canlar yanmaya devam edecek. luna neymiş be marketi mahvetti.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 11, 2022, 03:30:48 PM
Resmen marketi sildi süpürdü coinlerin çoğu ico fiyatının kat kat altına geldi. İşin kötüsü hala borsalara çılgınca BTC giriyor...
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
May 11, 2022, 03:24:57 PM
Bugün dikkat ettim kripto ile ilgili ilgisiz tüm arkadaşlarım Luna'dan bahsediyor. Bu bir çeşit reklam sayılır.
Çok dipten girilmiş olsa da pek çok yeni tutucuya sahip oldu aynı zamanda. Toparlayabilirse güzel şeyler olabilir.

Bu akşam olayı biraz daha araştıracağım. Ellerinde yüklü rezerv var ve bu rezervler ile bir çözüm yaratmaya çalışacaklardır.

Böyle reklam olmaz olsun hocam ya piyasayı kan ağlattı adamlar resmen. Şu an bir çok insanın buna bende dahilim cüzdanındaki tutar çok aşağılarda ve bu psikolojik olarak etkiliyor. Ben elindekilere dolara olarak değil coin olarak bakan birisi olduğum için sabır döneminin başladığına inanıyorum. Biraz ilerleyen günlerde alım yapıp sepet ortalamamı düşürmeye bakacağım. Şu luna olayı herkesi tepetaklak etti.
sr. member
Activity: 1274
Merit: 375
May 11, 2022, 01:40:40 PM
Bugün dikkat ettim kripto ile ilgili ilgisiz tüm arkadaşlarım Luna'dan bahsediyor. Bu bir çeşit reklam sayılır.
Çok dipten girilmiş olsa da pek çok yeni tutucuya sahip oldu aynı zamanda. Toparlayabilirse güzel şeyler olabilir.

Bu akşam olayı biraz daha araştıracağım. Ellerinde yüklü rezerv var ve bu rezervler ile bir çözüm yaratmaya çalışacaklardır.

legendary
Activity: 1316
Merit: 966
May 11, 2022, 11:03:39 AM
Twitter’de, forumda, ekşisozluk’te marginle %183718178282 yapan kumarbazlara özenerek asla ama asla gerçekleşmesi mümkün olmayan hayallere kapılmayın.

Finansal ozgurluk 100 metre kosusu değil hayat boyu sürecek bir maratondur.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
May 11, 2022, 10:42:06 AM
Bunlar tası tarağı toplayıp şalteri indirecekmiş gibi bir hava veriyor sorsanız büyük coinlerdendi sıralaması falan iyiydi ama bugün %90'a yakın zarar yazmış (: buraya güvenip para bağlayan olacağını sanmıyorum artık herkes al sat yapayım diye düşünerek yatırım yapar fiyatı yukarıdan almış olanlar maliyet düşürmeye çalışır ama giden geri gelmez Smiley

Coindesk'te yer alan söylentiler doğru çıkarsa bu olayın çok daha büyüyebileceğine emin olabilirsiniz. Kurucunun daha önce benzer şekilde stabil kalamayarak insanların ciddi zarara uğradığı Basis Cash (BAC) projesinin gizli üyelerinden birisi olduğu söyleniyor. Bu haberin şu ana kadar ortaya çıkmamış olması da klasik kripto enteresanlığı.

Luna - UST çevresinde dönen, son bir kaç günde yaşananlar bir filme dönüşse dünyanın en etkileyici filmlerinden birisi ortaya çıkabilir. Hatta bir kaç farklı film bile ortaya çıkarmak mümkün. 0.2'den UST alan birileri olduğu gibi satanlar da vardı. Benzer şekilde 0.6 dolardan Luna alanlar olduğu gibi satanlar da vardı. Nasıl bir his yaşadıklarını tahmin etmek bile istemiyorum.

Son bir kaç günde bazı insanların tüm varlıklarını kaybettiğine eminim. 60$ seviyesine düştüğünde bile almak için can atan insanlar vardı. Aynı şekilde 20$ 10$ seviyesinden aldıktan sonra çok kısa bir sürede varlıklarının hızla eridiğini gören insanlar oldu. Bu piyasada işler ters gittiğinde neler olabileceğini acı bir şekilde öğrendiler.

Para kazanmak böyle birşey olmalı. Vay be
https://twitter.com/OnurSuBrk/status/1524334027834015745

Kumar oynayan binlerce kişiden sadece bir kaçı kazanabilir. Kazananlarında masadan kalkmayı bilmesi gerekli. Bir hesaplama ile kaybetme olasılığımı 1/2³² olarak belirlemiştim ve 32 kere üst üste 50 ve üzeri sonuç gelince kaybettim. Aynı olasılığı her denediğinizde bu çok küçük bir olasılık bile olsa bir noktada gerçekleşir. Hatta ilk denemenizde bile kaybetme olasılığınız var. Bu sporu yapmaya alışık değilseniz rakamlara aldanmayın, photoshop olmayan rakamlar bile insanın ilgisini çekmek için oldukça yeterli.
Pages:
Jump to: