Doğru diyorsunuz hocam. Bizim türklerde fırsat değerlendirme kapasitesi 0. Her zararı tamamen zarar sanıyor.
Bende zararına satış yapmışımdır çok. Ama o parayla başka fırsatlar değerlendirip kar etmişimdir.
Bizim arkadaşlarımız aldığı fiyattan verme derdinde. O 3000e aldı diye bizede o fiyata verecek
Burda satamayıp ağlayıp zırlayanlarıda gördük. İstediği paraya satamayınca tribe giren orospu evlatları bile oldu.
Ben teklifimi yapıyorum ve iyi günler diliyorum. Bana satmadı yada istediğim fiyattan vermedi diye sövecek değiliz. Küsecekte değiliz.
Yani bu verdiğimiz parayı bile çıkarmamız(benim fiyatımda 21 ay). O fiyata satmam diyor. İyi kardeş 48ay bekle o zaman.
Yok coin fırlarsa o olursa bu olursa hikayeleri.. e satma o zaman birader sende kazıp çıkmasını bekle 2 sene.
Hiç yarın bigün kriptoları bitirirler yaptırım gelir senin paranda hiç olur diyen yok
Biz o riski alırken onlara hava hoşsa bizede böyle hava hoş.
Şahsen onlardan alıp 21 ay roi yapacağıma sıfır alıp daha fazla tutarım en azından bildiğim kart olur.
Nolduğu belli olmayan karta o parayı vermekte risk ama bizde o riski icabında alıyoruz.
Yurt dışından 800-850₺ ye 1050ti alıyorum sıfır. Burda niye 700₺ vereyimki. Bunu almıyor mantık işte.