Pages:
Author

Topic: Magos Scam mi Cikti ? - page 2. (Read 956 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
October 03, 2017, 04:03:48 PM
Herkese gecmis olsun, bizim taraftan yatirim yapan yok saniyorum ama bounty icin emek harcayanlara yazik oldu.Pezolar birde 50 sayfa wp yapmislar.Polat neyseki cevirmemis onu.Anlasilmiyor iste neyin ne olacagi humaniq icinde cok scam dediler ama imzasindaki herolar bile 3 btc odul aldi.Qtum bir kac dakikadami saattemi ne hardcap yapinca onada demedik laf birakmadilar ama durum ortada.
full member
Activity: 171
Merit: 100
October 03, 2017, 03:01:16 PM
geçmiş olsun.Zamanındaki scam cloud mininglerden kazık yiyince , bu tür şeylere uzak duruyorum.İnşallah kullanıcıları daha büyüklerinden koruyacak iyi bir ders olur. ben exchangelerden bile korkuyorum, yarın bir gün onlarında gitmeyeceği ne malum.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
October 03, 2017, 02:59:32 PM
Daha 1.5 ay önceden tehlike çanları çalmaya başlamış zaten:
https://medium.com/crypt-bytes-tech/ico-alert-magos-potential-red-flags-d778488cb95
Ayrıca empatik düşüncenize katılıyor ve buından dolayı sizi kutluyorum, keşke "sadece ben" demesek. Para kaptıranlara geçmiş olsun.

oyle tabi üstad yazik günah iyi kötü bizde ico lara atiyoruz bişiler .. sağlam girdiğim projelerde oldu buna girmiş olsaydim uğraş dur sonra kafayi yerdim heralde yapacakta  bişi yok napacaksin ki kime şikayet ediceksin. adamlar kaybolmuş işte  farkli bir siteye link atmişlar sanirm twitter dan da farkli bi sayfaya yönlenmişler de aintoken mi acayip bişi ama cok gereksiz olmuş sanki  bide aciklama yapmişlar tokenlerin %100 bountylerin %40 dağitildi diye ortalik hala tokenlerini alamayanlarla dolu. napacaz bundan sonra hangi projeye nasil gircez  nasil karar verecez bilemiyorum.
Benim kısıtlı tecrübelerimden anladığım şu, ico ve bounty işlerinde (sonuçta patlayan bountyde para koymuyoruz ama başka bir yerden para kazanma fırsatını kaçırmış oluyoruz, o da zarar yani aslında) ekip temel unsur, daha önce projeler yürütmüş, belirli bir başarı elde etmiş insanlardan patlak çıkma riski çok düşük oluyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
October 03, 2017, 02:43:59 PM
https://medium.com/crypt-bytes-tech/ico-alert-magos-potential-red-flags-d778488cb95
Ayrıca empatik düşüncenize katılıyor ve buından dolayı sizi kutluyorum, keşke "sadece ben" demesek. Para kaptıranlara geçmiş olsun.

oyle tabi üstad yazik günah iyi kötü bizde ico lara atiyoruz bişiler .. sağlam girdiğim projelerde oldu buna girmiş olsaydim uğraş dur sonra kafayi yerdim heralde yapacakta  bişi yok napacaksin ki kime şikayet ediceksin. adamlar kaybolmuş işte  farkli bir siteye link atmişlar sanirm twitter dan da farkli bi sayfaya yönlenmişler de aintoken mi acayip bişi ama cok gereksiz olmuş sanki  bide aciklama yapmişlar tokenlerin %100 bountylerin %40 dağitildi diye ortalik hala tokenlerini alamayanlarla dolu. napacaz bundan sonra hangi projeye nasil gircez  nasil karar verecez bilemiyorum.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
October 03, 2017, 02:36:49 PM
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
October 03, 2017, 02:19:41 PM
magos ico su vardi devam eden  bounty için de twitterine katilmiştim bugun baktim adamlarin ne sitesi kalmiş ne twitteri kalmiş. üstelik bitcointalk taki local de acilan başlikta reserved olarak değiştirilip sayfada kitlenmiş.. benim bounty'i siktir et hadi yazik günah bi sürü de para topladilar milletten  nasil olacak şimdi bu iş  ? bilgisi olan yada bizlerden projeye katilan varmi merak ettim.
Pages:
Jump to: