Pages:
Author

Topic: Mail Adresim Çalındı ( SOYULDUM ) - page 2. (Read 3837 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
April 25, 2017, 11:55:20 AM
gmail hesabımı kurtarıp 2fa ve 2 adımlı sms doğrulaması yaptım artık sanırım riski 0a düşürmüş oldum ve bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacam.

ama bittrex ve poloda hesaplarımın withraw ve deposit kısımları devre dışı durumu anlatan detaylı mail attım cevap bekliyorum.

Demek 3 exchange de ayni email hesabini kullaniyorsun ve bu bir gmail hesabi..  Bak direk kendin buradan kotu niyetli kisilere ipucu veriyorsun.

2fa ve smsi geçerse bitcoin adressini göndersin kendim vericem zaten Smiley
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
April 25, 2017, 11:06:18 AM
gmail hesabımı kurtarıp 2fa ve 2 adımlı sms doğrulaması yaptım artık sanırım riski 0a düşürmüş oldum ve bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacam.

ama bittrex ve poloda hesaplarımın withraw ve deposit kısımları devre dışı durumu anlatan detaylı mail attım cevap bekliyorum.

Demek 3 exchange de ayni email hesabini kullaniyorsun ve bu bir gmail hesabi..  Bak direk kendin buradan kotu niyetli kisilere ipucu veriyorsun.
2fa ve sms dogrulamayidq gecip hesabi elde etme sanslari varmi?
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
April 25, 2017, 10:49:26 AM

sr. member
April 25, 2017, 10:45:34 AM

sr. member
Activity: 532
Merit: 250
April 25, 2017, 10:01:23 AM
Hepimizin başına gelebilecek bir durum şifrenizi zorlaştırın başka sitelere aynı şifreyi girmeyin 2fa yapın vs..
hero member
Activity: 953
Merit: 504
April 25, 2017, 09:06:14 AM
Geçmiş olsun. Mailinize 2 aşamalı doğrulamayı aktif edin bundan sonra.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
April 25, 2017, 08:50:36 AM
Ben burada tek hatali seni goruyorum, ve su anda bile hata yapmaya devam ediyorsun, su anda bu mesaji okuyan herkez senin koinim polo ve bittrexte ayni email adresini kullandigini biliyor, bundan sonra saldiri orani artacaktir.
sr. member
Activity: 322
April 25, 2017, 08:47:32 AM
poloda ve bittrexde 2fa şifrelemeyi nasıl aktifleştiriyoruz. Ben deniyorum deniyorum code yanlış diyor.

Bilen bir arkadaş anlatabilir mi?
bendede sureklı oyle dıyor ama deneyın ,eskı kodu deneyın zamanı geçsede
sr. member
Activity: 378
April 25, 2017, 08:29:19 AM
poloda ve bittrexde 2fa şifrelemeyi nasıl aktifleştiriyoruz. Ben deniyorum deniyorum code yanlış diyor.

Bilen bir arkadaş anlatabilir mi?
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
April 25, 2017, 07:53:47 AM
Hesabında telefon adresi olmaması büyük cesaret valla ne diyeceğimi bilemedim.
Mail kurtardıysan ve hesaplarda bi eksilme yoksa geçmiş olsun.
İki borsaya başından geçenleri detayları yazarsan sorun çözülecektir.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
April 25, 2017, 07:44:23 AM
sistemine sızacak bir açık verdin mi hiç senin bitcoin ile uğraştığını bildiğin birine. Dosya yollama indirme veya gösterdiği adrese gidip mailini girdin mi? Bunları hatırlamaya çalış, yoksa böyle bir durum yakınlarından şüphelenebilirsin. Bir de koinim, polo ve bittrex te hesabın olduğunu gösteren mailler var mıydı mail kutunda? Yoksa orada hesabın olduğunuda tahmin edemezdi. Bu şekilde birkaç adımla neyin veya kimin yaptığını bulabilirsin. Bir de o bittrex'e giriş yaptığında hangi ip den girmiş ona bak.
sr. member
April 25, 2017, 07:12:19 AM
Geçmiş olsun tek sıkıntı anladığım kadarıyla koinim de olmuş. Fakat koinimin bu konu hakkında bir düzenleme yapması gerek ben hemen mail atıyorum bunun hakkında hemen bir önlem alın diye. Hee mail atana 2 fa kaldırılamaz kaldırılırsa bile en azından withdraw ban atılabilir 1-2 haftalığına.

sadece polo withraw ban vermiş ama süresi belli değil exchange yapabiliyorum
hero member
Activity: 854
Merit: 500
April 25, 2017, 07:08:22 AM
Geçmiş olsun tek sıkıntı anladığım kadarıyla koinim de olmuş. Fakat koinimin bu konu hakkında bir düzenleme yapması gerek ben hemen mail atıyorum bunun hakkında hemen bir önlem alın diye. Hee mail atana 2 fa kaldırılamaz kaldırılırsa bile en azından withdraw ban atılabilir 1-2 haftalığına.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
April 25, 2017, 06:44:08 AM
Geçmiş olsun, daha kötüsü olabilirdi şimdi nasıl çalındığını düşünmeniz gerekir.Virüs mü var bilgisayarınızda tanıdığınız biri mi yaptı v.s
hero member
Activity: 662
Merit: 501
April 25, 2017, 06:39:06 AM
Geçmiş olsun diyelim o zaman bunu yapan büyük ihtimal sizi yakından tanıyan biridir..
brand new
Activity: 0
Merit: 0
April 25, 2017, 06:06:19 AM
2. bi mail adresi girmemiş miydiniz?eger telefon onayı yoksa ve 2. mail adresi yoksa kendi hesabınızı hacklemek dısında baska bir sansınız kalmıyor ama hesabı alan kişi birde hesabı telefonla onayladıysa hesap komple gitmiş diyebiliriz.
Geçmiş olsun

kurtarma e postası vardı ama o e postaya girdiğimde şunlar şunlar değiştirildi diye mail gönderilmiş zaten alan kişi yapacağını yapmış yani şuan da ne yapacağımı bilemiyorum bittrex de 0.5 poloda 1.1 Sad

Polo yu kurtarırsınız muhtemelen. Ama bitrex zor görünüyor.. Ayrıca 2fa nın kırılması bitrex te ciddi güvenlik açığı olduğunu göstermekte..

Bu arada mailinize gelen son 5 eposta  ve son şifreyi doğru girerseniz mailide kurtarma şansınız var..

sr. member
April 25, 2017, 06:33:08 AM
2. bi mail adresi girmemiş miydiniz?eger telefon onayı yoksa ve 2. mail adresi yoksa kendi hesabınızı hacklemek dısında baska bir sansınız kalmıyor ama hesabı alan kişi birde hesabı telefonla onayladıysa hesap komple gitmiş diyebiliriz.
Geçmiş olsun

kurtarma e postası vardı ama o e postaya girdiğimde şunlar şunlar değiştirildi diye mail gönderilmiş zaten alan kişi yapacağını yapmış yani şuan da ne yapacağımı bilemiyorum bittrex de 0.5 poloda 1.1 Sad

Polo yu kurtarırsınız muhtemelen. Ama bitrex zor görünüyor.. Ayrıca 2fa nın kırılması bitrex te ciddi güvenlik açığı olduğunu göstermekte..

Bu arada mailinize gelen son 5 eposta  ve son şifreyi doğru girerseniz mailide kurtarma şansınız var..

Maili nasıl kurtardım gerçekten anlamadım ama kurtardım Cheesy adam maile girmiş direk koinime mesaj atmış cep telefonumu kaybettim 2fa yı kaldırın diye sonra gitmiş polo ve bittrex e de bu mesajları atmış ve bittrex te sembolik olarak şifreyi değiştirebilmiş ama poloda şifreyi değiştirememiş ve gönderdiği maili alan poloniex soğuk kanlı davranarak sadece hesabın withraw falan yapmasını devre dışı bırakmış bittrex 2fa yı kaldırmamış sadece şifreyi sembolik olarak değiştirip 2fa istemiş şuan bittrexe girmiş bulunmaktayım hiçbir sorun görünmüyor herşey öylece duruyor ancak polo ya attığı mesajla devre dışı bırakmış umarım polonun kafası karışmaz :S çünkü bende mail ve mesaj yağmuruna tuttum bunları mailim çalındı diye

zeki adam bak benim mailim çalındı diye mesaj atacağımı biliyor gitmiş oda telefonum çalındı diye mesaj atmış aklı sıra 2fa yı kaldırtacak buna sadece koinim kanmış Wink

Teşekkür ederim buda bi tecrübe oldu ama kötü bi tecrübe konu kilitlenebilir...
sr. member
April 25, 2017, 06:02:46 AM
Geçmiş olsun

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
April 25, 2017, 05:59:50 AM
Geçmiş olsun
sr. member
April 25, 2017, 05:55:57 AM
Geçmiş olsun..

Gmail hesabınız telefon onaylı değilmiydi?

hayır Sad
Pages:
Jump to: