Pages:
Author

Topic: MANGIR diye yerli bir coin duyarsanız dikkatli olun! Canlı şahidim - page 4. (Read 1181 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Ulan bizdeki vizyonsuzlukda kimsede yok ha eski turkce osmanlica hangi dil bulursak para anlamina gelen kelimelerle coin basiyoruz.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Türk halkı çok çabuk kandırılıyor maalesef piyasayı bilmeyen kişileri çok para kazanmak için atlıyorlar hemen. O yüzden çevrenizdekileri uyarın dikkatli olsunlar her projeye inanmasınlar.
member
Activity: 392
Merit: 10
Şu forumda bir çok Türkçe proje konuşuldu ancak bir tane dolandırıcı olmayan hakkında ponzi vs. denilmeyen bir proje olduğunu şu gözler maalesf göremedi. Yazık yav .(
full member
Activity: 406
Mangır nedir ya resmen scamım ben diyor isimden bile, insanları komple soğuttular ekipte Türk varsa direkt soğuk bakıyor millet bunun gibiler yüzünden, umarım böyleleri yok olur da gerçekten iş yapan birileri çıkar.
full member
Activity: 420
nereden buluyorlar bu coin isimlerini çok arıyorlar mı düşünüp güzel bir isim bulsunlar nerede boş isim varsa hep türkiye yerli coinlerinden çıkıyor ilginç şekilde
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Bu coinde nerden cikti şu an ilk defa duyuyorum böyle bir coini de ancak bizim Türk insani yapardı bildigin rezalet ülkemiz adına güzel şeyler yapacaklarina ülkemizin kötü örnek olmasına sebep oluyorlar bu coine inanmayın scam bir coin olduğu çok belli dikkatli olun
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Benim asıl anlamadığım Erkin Şahinöz nasıl bu adamlara referans olabiliyor?? BU adam boş bi ekonomist değil. Boş bi blockchain savunucusu değil. Boş bi btc savunucusu değil. Bunlara nasıl referans olup konferansının arkasından sahneye davet edebiliyor anlamadım.............................
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Aminacoin bundan daha yaratıcı bir fikirdi en azından white paper de insanlar ne duymak istiyorsa onu anlatıyordu bu nedir lan böyle Cheesy
full member
Activity: 322
Merit: 102
o site nedir arkadaş özellikle uğraşmış olmaları lazım bence yoksa bu kadar kötü site yapmanın başka bir açıklaması olamaz yani.
full member
Activity: 546
Ekipte o kadar mühendis vs. var, hatta yüksek bilgisayar mühendisi var insan utanır o siteyi yayınlarken. Tasarım ilkeleri renklendirme kullanışlılık diye birşey yok büyük ihtimalle gırgırına dalga geçilmek için yapılmış bir site belki ekipte insanlar gerçek değil ya da haberleri yok.
member
Activity: 448
İsme baksana hayır yok zaten bunu görünce uzaklaşmak lazım olduğu yerden gidin kaliteli bişeylerle uğrasın çar çöple zaman kaybetmeyin
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
Bu tarz siteler yapıp insanları kandıracaklarını düşünüyorlar, ne kada çocukça hazırlanmış bir site. Ya bi düşünün arkadaş, bu arayüzle kimi kandıracaksınız siz, insanlar hiç inanır mı size be? Tabi ki inanır arkadaşlar, burası Türkiye Smiley Dikkatli olun arkadaşlar, uyarın insanları.
member
Activity: 504
Merit: 11
Evet, siteleri gerçekten berbat. Daha başlığı görünce anladım zaten  Roll Eyes

Gerçekten isterdim ki, bir Türk projesini burada hakkıyla tanıtalım. Ama bu projenin görünen yüzü bu ise görünmeyen yüzü kim bilir nasıldır.
Konunuzu 426 kişi okumuş ve elbette herkes merak edip bir kez siteye tıklamış ve incelemiştir. Yani durum bizim tarafımızdan olumsuz görülse de adamların sitesine gerçek ziyaretçi gönderdik ve şu an da onların reklamını yapıyoruz.  Smiley

Ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
Neyin ICO'sunu yaptıklarını anlamadım. Bir ürün bir servis yok ortada. Kendi havadan yarattıkları parayı satıyorlar sadece. ICO'nun ne olduğunu anlamamış bu arkadaşlar.
Ayrıca projenin Github linkinin olmaması ilginç. Sebebi de Cryptonight projesini forklayıp 1 saat içinde coin yaratmış olmaları. Whitepaperda yazan , "şu kadar satır özgün kod yazdık, Türk mühendisler blablaba" zırvalarını geçiniz efendim. Cryptonight'ı forkladınız, konfigürasyon dosyasındaki parametreleri değiştirdiniz ve coin çıkardınız.

Bitti, bu kadar yaptığınız.

edit: Şöyle bişey buldum. Olayı saadet zincirine bağlamayı da ihmal etmemişler. https://www.youtube.com/watch?v=_xcRSusuoZg
Hedef kitle belli zaten, burdaki insanları değil, kriptoparayla tanışmamış, tokatlanmaya alışık halkı hedefliyorlar.
full member
Activity: 434
Objektif açıdan yaklaşmaya çalışıldığında site gerçekten çok kalitesiz, hizmetin hiç bir önceliği yada artısı yok üstüne bir de sizin bahsettikleriniz ile uzak durulası bir ıco olduğu açık. 2017 de ıcoların %49 u scam çıkmışken ve sadece %34 ü piyasa tutunabilmiş iken tedbiri elden bırakmamak gerek.
full member
Activity: 252
Merit: 103
ahahah bunu çıakranlar kesin çingene mangır diye coin ismimi olur yaa Cheesy neyse dediğin gibi acayip bağrıyo biz scamız diye ama iyi para kaldırırlar tahminimce baksana konferans fln bile verdiklerine göre kesin çıkar yatırımcı
full member
Activity: 588
Merit: 104
milletin artık kripto paralara bakış açısı değişti zaten. yani o bir kaç öncesinin kesin almalıyım, alırsam 3 aya milyonerim havaları artık yerini elimdeki parayıda kaybetmiyeyime dönüştü. bitcoin 20k dan 6k ya düşünce herkesin aklı başına geldi  Cheesy
member
Activity: 378
Merit: 11
Web siteleri muhteşem bunlar kimi kandırmaya çalışıyorlar anlayamadım, kim yer bu adamların scam olduğu bas bas bağırıyor, arada bizde çıkalım dur bir iki sazan denk giterebilirz belki demişler gibi
full member
Activity: 700
Merit: 134
Böyle bir siteye para kaptıracak adam varsa bırakın dolandırılsın, diyecek söz bulamıyorum Cheesy görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok, sizi tokatlayıp ortadan kaybolacağız görüyorsunuz (:
Konu çok faydalı olmuş yalnız. Belki yatırım yapmayı düşünen biri olursa googleda aratır bu sayfayı bulur, yatırım yapmaktan vazgeçer
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Piyasa şu sn çok iyi projelere dahi temkinli yaklaşmayı gerektirecek durumdayken, önceki yerli projelerden sonra ismiyle dahi tuhsf hörünen bir yerli coin. Bir müddet yeni ico çıkarmssalarda şu an piyasada olanların tam olarak ne olduğunu anlayabilsek ve elekten geçirsek, ortalık gereksiz kripto paralardan arınsa daha iui olacak sanki. Artık çıkarmış olmak için uyduruk icolar yapmsya başladılar. Mangır coinide incelemedim henüz.
Pages:
Jump to: