Pages:
Author

Topic: Mark Zuckerberg: "10 sene içinde toplantılara ışınlanarak gideceksiniz" - page 2. (Read 299 times)

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Nicola teslanın yaptığı cok fazla ışınlanma deneyi var bunlar başarılı oldumu veya olmadımı bilinmiyor.belkide çok yaklaştı,tesla reis. suanki teknolojiyle belkide mümkünleşebilir.

Nasıl tak diye burdayım dicez sonra birbirimize,benimde aklıma goradaki şu sahne geldi Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=3OzR7UxzN70

sr. member
Activity: 714
Merit: 335
mizah gücümüzün ne kadar yüksek olduğunu bir kere daha bu paylaşımlar altında görmüş olduk arkadaşlar güldürdünüz ya allah razı olsun sizden özellikle ziya karikatürü çok iyi olmuş  Cheesy
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Işınlanma gelirse vergisi çok olur ben istemiyorum gelmesin Cheesy

Hep kilo aldırmak için geliyor bunlar. Bizleri yürüyerek bile göndermemek için Cheesy

A.R.O.G. daki gibi Deminden şimdiye gelmek gibi olmaz umarım Cheesy
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
Atmaa Ziyaaaa derler adama Cheesy Tamam hayal edebiliyorsan yapacak güce muktedirsin derlerde bu biraz fazla ve erken olmadı mı şu zamana kadar ki teknolojinin gelişme hızının katlanarak artması gerekir yani 10 sene içinde bunun olabilmesi için.

Yapmadan da duramazdım bunu  Grin Grin Grin

Source: ME Cheesy
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Bugüne kadar bir çok ışınlanma teknolojisi denendi meşhur efsanevi gemi deneyi falan. Biraz merak salıp araştırmıştım bu konuyu aslında cansız şeyleri ışınlamanın çok zor olmadığı söyleniyor yani şu şekilde. Cismi ışınlamak için önce yüksek bir enerji ile atomik parçalarına ayırmalısınız sonra da gideceği yerde bu parçaların tekrar birleşmesi gerekiyor işte bu ikinci aşama çok zor, özellikle canlı maddeleri aktarmak imkansız hale gelebiliyor. Ama bilim bu zamanın birinde neden olmasın ?
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Ruh gibi bir varlığı kabul edersek böyle bir şeyin olmayacağını söylemek zor olmaz. Ha ruh diye bir şey yoksa belki olabilir ama yine de aklım mantığım almıyor. Mark zaten bu işle ilgilenen biri değil. O yüzden bu söyleminin popülerite yaratmak dışında herhangi bir haber değeri de yok.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Hatırlıyor musunuz arkadaşlar 1970-80 filmlerinde 2020 de uçan arabalar ışınlanmalar uzay teknolojileri falan olarak gösteriliyordu 2021 e girdik hala el yıkama derdindeyiz aq  Grin Zuckerberg biraz topluma umut aşılıyor galiba yoksa mantıklı değil bu açıklama bence de daha aşı bulamıyoruz lan koskoca dünya olarak
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
şuan fiziğin bu kadar ilerlediğini sanmıyorum einsteinin hediyesi quantum fiziği üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde ancak ışınlanma teknolojisi gerçekleşir bana şuan uzakmış gibi geliyor
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Önceden bir yerde okuduğum bir yazıda şöyle diyordu. İleriki yıllarda Türkler dünyanın hakimi olacak diyordu çünkü herkes uzaya gidecek bir Türkler kalacak dünyada gibi esprili bir söylem ama gerçeklik payı var çünkü teknoloji yatırımız yok denecek kadar az biz gidelim S-400 alalım anca.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Yok abi o kadar da değil. Bildiğin kahveci dayı söylemi bu. Işınlanma yapıldığı anda klonlanma gibi şeyler de yapılabilir. Bu da benim mantığıma baya ters oluyor.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Facebook CEO’su Mark Zuckerberg milyonlarca insanın merak ettiği ışınlanma teknolojisinin hayatımızla buluşacağı tarihi açıklayarak, " 10 sene içinde toplantılara "ışınlanarak" gideceksiniz" dedi. Işınlanma teknolojisinin hayatımıza gireceği tarihe ilişkin açıklamalarda bulundu. Mark Zuckerberg, The Information'a verdiği röportajda "Sosyal deneyimlerin kutsal kasesi, bir başkasıyla birlikte bulunduğunuz hissini verebilmesinde yatıyor" dedi. Zuckerberg, geleceğin enformasyon platformunun sanal gerçeklik olacağını ve bu kapsamda artırılmış ve sanal gerçekliğe yatırım yapmanın mantıklı olduğuna inandığını söyledi.
"UÇAKLAR, ARABALAR DEVAM EDECEK"
“2021'deyiz, bitleri (veri depolamada en küçük dosya birimi) hareket ettirmek atomu hareket ettirmekten çok daha kolay” diyen Zuckerberg, “Tabii ki arabalar, uçaklar, tüm bunlar var olmaya devam edecek. Oysa daha fazla ışınlama gerçekleştirdiğimizde sadece yolculuğu ve bireysel olarak bizi yavaşlatan türden şeyleri kişisel olarak ortadan kaldırmakla kalmıyoruz, bunun aynı zamanda toplum ve genel bakımdan gezegen için de daha iyi olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Zuckerberg, sanal gerçekliğe geçişin, dünya için de iyi olacağını, karbon salınımının ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi. Zuckberg açıklamasında "10 sene içinde toplantılara "ışınlanarak" gideceksiniz"

Bu ışınlanma olayının olcağını ben sanmıyorum akla mantığa aykırı geliyor en azından benim için öyle.

Kaynakhttps://www.mynet.com/facebook-ceo-su-mark-zuckerberg-10-sene-icinde-toplantilara-isinlanarak-gideceksiniz-110106752218
Pages:
Jump to: