maskeyle ilgili burada dönen çok fena bir olay var ama burada yazamam. gerçekten tam anlamıyla skandal. gerekli mercilere bildireceklerini söylediler ama olmaz böyle bir şey. anlatsam şaşırmazsınız çünkü burası türkiye dersiniz ama ben üzülüyorum.
İl sağlık müdürlüğü deposundan çalınan 2 kamyon dolusu maskenin itfaye meydanında okutulmaya çalışılırken, itfaye esnafının hırsızları önce öldüresiye dövüp sonra polise haber vermesi olayını diyorsan çok eski haber.
25.000 TL ye maske üretme makinesi alıp, şaşmaz oto sanayide bir depoda üretim yapıp, hatta bu hijyen ile akalası olmayan depoya ışık hızı ile tüm hijyenik üretim sertifikasyonlarını tamamlayan akp li il meclis üyesini mi diyorsun?
yoksa her biri 10 - 15 TL arasında değişen fiyata satılan standart fanila atlet kumaşından yapılmış hiç bir özelliği olmayan yıkanabilir maskelere takır takır üretim onayı onay veren abilere açılan iç soruşturmayı mı diyorsun?
olay çok hocam. bu memlekette arsıza hırsıza namussuza her dönem katmerli kazanç var.
Bu müteşebbis kesim, Osmanlıdan bize mirastır. Atatürk vefat edene kadar bu kesim sessiz kalmış ondan sonra ülkemizde bir tür virüs gibi yayılmıştır.
Bu kesim belli bir siyasi görüşe sahip değildir. Bunlar hangi siyasi görüş iktidarda ise o siyasi görüştedir. son 15 yıldır akp de yuvalandılar.
Ondan önce uzun yıllar anap içindeydiler.
Tek sözüm allah ıslah etsin bunları.