Pages:
Author

Topic: Masterchefturkiye - page 2. (Read 314 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 05, 2019, 11:57:43 AM
program garip ama şöyle bir gerçek var: mutfak!
mutfak, askeriye gibidir. istediğiniz kadar lüks bir restoranda ya da 6994 yıldızlı bir otelde olun mutfak her zaman böyledir. kavgası eksik olmaz. özellikle kadınlar için çalışması en zor olan yerlerden birisi mutfaktır. bugüne kadar 2-3 tane şefle bıçak çekip kapışmışlığım var. birbirine silah çeken şeflerimiz de vardı. ahaha bakmayın tam bir tımarhanelik yer aslında.

yemekler benim de canımı çekmiyor ama güzel bir kız vardı. o elenince izlenmez oldu:) şaka lan ne izleyeceğim.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
November 05, 2019, 11:49:21 AM
TV8'in en çok izlenen yapımlarından biri. Geleneksel Türk aile yaşamı için ilgi çekici bir konu, yarışmacıları da farklı tiplerden seçtikleri için izleyici kitlesi oldukça büyük. Herhangi bir ortama girdiğinizde Masterchef hakkında konu açarsanız mutlaka takipçisi olan birkaç kişi çıkar.
Nelerin talep göreceğini, insanların nelerden hoşlanabileceğini bildikleri için başarılı bir yarışma programı ortaya çıkarabiliyorlar. Ben tercih etmesem de etrafımda çok kişi yeni bölümleri kaçırmadan izliyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
November 05, 2019, 07:44:27 AM
Dün 10 dk izledim çiğ köfte yapıyorlardı. Canım acaip çiğköfte istedi bazılarınınki çok kötüydü ama birkaçınkinin görüntüsü çok iyiydi lezzetide öyledir tahminim. Dayanamayıp kanalı değiştirdim. HAricinde arada sırada kısa kısa izliyorum ama komple akşamı gömmek için gereksiz.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
November 05, 2019, 07:02:42 AM
Bunun Amerikada yayınlanan orijinali daha güzel ülkemizde biraz ilgi çekmek için çok sert davranıyorlar hatta bazen acun bile şaşırıyordur duruma Smiley geçen senelerde psikopat murat vardı hani şu papağana işkence edip öldüren embesil işte o da bu programda parlamıştır. Masterchef kısa ve daha az yarışmacıyla daha güzel olur diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
November 05, 2019, 05:46:59 AM
İlk bölümleri keyifli oluyor ama gün geçtikçe daha da sertleşiyor ve bağırıp çağıran insanların dolduğu bir program haline geliyor. Formatına orijinalinde de sertlik var, sonuçta mutfakta çalışan herkes oldukça gergin ve sert bir ortamda çalışıyor ama televizyonda bu kadar kavga dövüş olan bir programı izlemek bana da keyif vermiyor. Yoksa jüridekiler falan normalde gayet keyifli insanlar Smiley
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
November 05, 2019, 03:44:30 AM
yemeğe canın çekebilir ama bu tv8 in yapğtığı programları izleyemiyorum çok zorlama geliyor hocam Cheesy

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
November 05, 2019, 03:42:39 AM
Her pazartesi akşamı  olduğunda ve bunu takip eden iki akşam daha acaba bu akşam canımız ne çekecek diye açıyorum malum kanalı.Yahu bi tek benim canım çekmiyor değil mi orada ne yapılırsa.Hatta bi kaç tanesini de kalkıp yapmışlığım vardır  Grin peki siz kimi tutuyorsunuz ? ben somer şefi tutuyorum  Grin

Kanalda o programı görünce hemen geçiyorum. Bence çok saçma bir program bir kere öğrenciler bana hocam yaptırdığı birşeyi mi yemiş birisi öyle birşey bir kere dahi olsa izlemedim. Belki de on yargım vardır. Beni sarabilecek bir program değil yanlis anlama olmasın
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
November 05, 2019, 03:33:47 AM
Her pazartesi akşamı  olduğunda ve bunu takip eden iki akşam daha acaba bu akşam canımız ne çekecek diye açıyorum malum kanalı.Yahu bi tek benim canım çekmiyor değil mi orada ne yapılırsa.Hatta bi kaç tanesini de kalkıp yapmışlığım vardır  Grin peki siz kimi tutuyorsunuz ? ben somer şefi tutuyorum  Grin
Pages:
Jump to: