Pages:
Author

Topic: MASTERNODE COİN DENEMESİ - page 2. (Read 1485 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
January 14, 2018, 04:57:58 AM
insanecoinden zamanında yobitte beleş almıştım hala duruyor. Olurda ilerde belki degerlenir düşüncesiyle. Umarım öyle olur
full member
Activity: 322
Merit: 154
January 14, 2018, 04:06:36 AM
Smartcash almadım ama bu şekilde iyi yerlere geldiğine çok mutlu oldum. Hem Venezuela’ya katkıda bulunmak istedim hem de sosyal yardımlarını çok beğendim inşallah daha iyi yerlere gelsinler. Kesinlikle 10000 tane alıp masternode kurucam Smiley

tebrikler hocam, araştırma ruhunuzu gördüm: )

https://medium.com/@joshuarousseau/smartcash-a-unique-self-funding-and-governance-system-built-on-a-privacy-focused-community-c24e0032a962

https://twitter.com/cryptoboater/status/905294736285720576

https://twitter.com/cryptoboater/status/905605301013024768

https://twitter.com/cryptoboater/status/898944355892842496

bu kişinin tweetlerini de ekledim ki yazdığı tarihteki coin fiyatları, bekleme süresi ve kazanilan oranlar ortaya çiksin.

newbie
Activity: 51
Merit: 0
January 13, 2018, 08:35:42 PM
Smartcash almadım ama bu şekilde iyi yerlere geldiğine çok mutlu oldum. Hem Venezuela’ya katkıda bulunmak istedim hem de sosyal yardımlarını çok beğendim inşallah daha iyi yerlere gelsinler. Kesinlikle 10000 tane alıp masternode kurucam Smiley
full member
January 13, 2018, 07:38:57 PM
işi gücü bırakıp masternode işletme modasını dash bizlere hediye etmişti. şu an bir dash masternode kurmanın maliyeti 1.3 milyon dolar civarında. ancak uygun fiyatlı masternode kurup aylık gelir elde etmek isteyenler masternodes.pro sitesinden coinleri, masternode kurmanın maliyeti ve aylık getirilerini takip edebilir. şimdiden alanlar ileride masternode kurmak isteyenlere yüksek fiyattan satabilirler. tabi ki araştırmasını iyice yaptıktan sonra.

ha bu arada smartcash için pump coini diyen arkadaşlara not: masternode launch'una çok az kaldi : )

güzel başlık olmuş. tebrikler.

4 katına cıktı smartcash

inanır mısınız 24 ağustos gününde 10.000 adedi 90 dolardi : )
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
January 13, 2018, 06:11:17 PM
şuan masternode için sisteme dahil edilecek coinler ve dahil olması için gerekenler bunlarıda paylasayım ki o yönde yatırım yapmak isteyenler kendi arssatırmalarını yapabilriler.

CRYPTOWORLDX TOKEN (CWXT)   Need Github

FLAXSCRIPT (FLAX)   Need Dev Support   

WAGERR (WGR)   ONHOLD Per request from CoinDev: Blockchain Launching on the 15th.   

LINDA (LINDA)   Verifying Internal stats   

DAS (DAS)   Due to lack of trading volume. Coin has been delisted   

BRAIN (BRAIN)   Verifying Internal stats

DIGITALPRICE (DP)   Verifying Internal stats   

XIOS (XIOS)   need to recompile wallet   

MEMETIC (MEME)   Syncing Blockchain   

BITCLOUD (BTDX)   Verifying Internal stats   

DASH (DASH)   Verifying Internal stats   

EXCLUSIVECOIN (EXCL)   Syncing blockchain   

RENOS (RNS)   wallet not responding.

SIBCOIN (SIB)   Need Dev Support

HAVECOIN (HAV)   Needs CoinMarketCap Listing   

SOLARIS (XLR)   Rebuilt wallet. Resyncing Blockchain

MADCOIN (MDC)   Final configuration.   

RELIEFPROJECT (TGAO)   

CRYPTO BULLION (CBX)   On HOLD, Waiting for MasterNodes to Activate.   

SMARTCASH (SMART)   Waiting for Masternode

SCORECOIN (SCORE)   Building Server   

PHILSCURRENCY (PHILS)   Needs CoinMarketCap listing

CASTLE (CSTL)   Building Server   

IGNITION COIN (IC)   Needs CoinMarketCap   

STRAKS (STAK)   Building Server   

MNPCOIN (MNP)   On Hold Waiting for BlockChain Launch. Currently Purchasable on the Waves Platfor

GAINERCOIN (GNR)   Building Server & Needs CoinMarketCap Listing   
member
Activity: 113
Merit: 10
January 13, 2018, 04:26:35 PM
işi gücü bırakıp masternode işletme modasını dash bizlere hediye etmişti. şu an bir dash masternode kurmanın maliyeti 1.3 milyon dolar civarında. ancak uygun fiyatlı masternode kurup aylık gelir elde etmek isteyenler masternodes.pro sitesinden coinleri, masternode kurmanın maliyeti ve aylık getirilerini takip edebilir. şimdiden alanlar ileride masternode kurmak isteyenlere yüksek fiyattan satabilirler. tabi ki araştırmasını iyice yaptıktan sonra.

ha bu arada smartcash için pump coini diyen arkadaşlara not: masternode launch'una çok az kaldi : )

güzel başlık olmuş. tebrikler.

4 katına cıktı smartcash şimdiden acayıp ucucak gıbı keşke alsaydık biraz bittrexte olmasıda avantaj
jr. member
January 13, 2018, 02:17:53 PM
Mastercoin kazanç olarak bir şey getirmez önemli olan sağlam bir mn coin bulup zamanında gireceksin mining yapacaksın sonra bir yıl sonra bi bakmışsın köşeyi dönmüşsün.
Masternode bi bakımdan uzun vadeli tutmak için işin bahanesi..

masternode lar ödül yapısına göre iyi kazançlar bırakıyor yapmayın Smiley
masternode lar pos coinlerden daha fazla kazandırıyor, pos coinler bile hala dump pump furyasına rağmen oldukça fazla rağbet görüyorlar.

evet öncelikle roi sine bakmak lazım ve aylık getirisi düşük olalar tercih edilirse zaten kazanç olarak cok fazla miktarlar düşünmemek lazımki o bile güzel kazançtır
member
Activity: 448
Merit: 10
January 13, 2018, 10:22:00 AM
Geçen gün biraz alıp başlayayım dedim. Master node yapamasam da ufak ufak gelir diye Linda aldım ben aldım düştü çıkmasını beklerken düştükçe düştü Smiley . Kaçmadan alayım derken tepeden almış oldum.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
January 13, 2018, 09:18:25 AM
Mastercoin kazanç olarak bir şey getirmez önemli olan sağlam bir mn coin bulup zamanında gireceksin mining yapacaksın sonra bir yıl sonra bi bakmışsın köşeyi dönmüşsün.

masternode lar ödül yapısına göre iyi kazançlar bırakıyor yapmayın Smiley
masternode lar pos coinlerden daha fazla kazandırıyor, pos coinler bile hala dump pump furyasına rağmen oldukça fazla rağbet görüyorlar.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
January 12, 2018, 03:39:11 PM
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
January 12, 2018, 03:35:23 PM
waves için 1k ile masternode kurulacak falan denmişti bir aralar, hala 10k mı acaba bilen var mı
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 12, 2018, 03:22:17 PM
masternode ne demek aslinda nodenin ne demek oldugunu bulsam master usta demek biliyorum ustanode hmm asci ismi gibi oldu.
jr. member
January 12, 2018, 02:52:19 PM
Chaincoini arastirmaya baslayin beyler ekip calisiyor ve yakinda mobil uygulamasi devreye cikacak o uygulamadan MN lerinizi kontrol edebileceksiniz bu fiyat artisida oyuzden ama hala resmi bise yok gidecek yol var

eve ben bir yandan chain coine de bakıuorum sosyal medya baya aktifler devleri iyi calısıyor gibi almak mantıklı olabilir bu fiyatlarda iken
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
January 12, 2018, 10:58:04 AM
Chaincoini arastirmaya baslayin beyler ekip calisiyor ve yakinda mobil uygulamasi devreye cikacak o uygulamadan MN lerinizi kontrol edebileceksiniz bu fiyat artisida oyuzden ama hala resmi bise yok gidecek yol var
jr. member
January 12, 2018, 10:39:25 AM
notsofast etkisiyle mue ve platformun betasını yayınlayan xft'yi de bu listeye takip için ekleyebilirsiniz.

daha önce yazmıştım ama bu başlıkla ilgili olduğu için buraya da ekledim.

güzel eklemeler teşekürler Smiley
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
January 12, 2018, 10:11:18 AM
çoğu masternode projesi dash coinin eski adıyla dark ın clone u olarak başlıyor. fakat çok azı belli bir seviyeye geliyor. masternode coinler iyi talep görüyor hem zaman geçtikçe değerleniyor hem de durduğu yerde kendini arttırıyor.
takip ettiğim mue vardı hatta ekip coinle ilgili güzel projeler ortaya çıkarmışlardı ama mn maliyeti tek başıma karşılayamadım. ortak mn kurulumu gibi bir projeleri vardı websitelerinde ama btc nin yükseliş trendinde takibe aldığımdan eridiğini gördüğümde vazgeçmiştim.

geçenlerde phantomx ve biblepay coinlerini de takibe aldım. aralık başında her 2 sinin maliyetleri de oldukça ekonomiktiler phantomx i tercih ettim x10 bir değer artışı yaşandı coin fiyatında. 2 tane mn kuracak kadar toplayabildim.

keşke biraz daha bütçe ayırsaydım da biblepay den de 1 mn lik yatırım yapabilseydim.
masternode çok keyifli bir sistem. özellikle coinler değer kazandıkça insanın keyfi katlanıyor Smiley

bu arada ilgili coinler için https://masternodes.online/ sitesini de inceleyebilirsiniz.
full member
January 12, 2018, 06:43:30 AM
notsofast etkisiyle mue ve platformun betasını yayınlayan xft'yi de bu listeye takip için ekleyebilirsiniz.

daha önce yazmıştım ama bu başlıkla ilgili olduğu için buraya da ekledim.
newbie
Activity: 48
Merit: 0
January 12, 2018, 04:07:32 AM
sorması ayıp ne kadar dash vardı elinde...
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 12, 2018, 03:02:48 AM
2-3 dolarken Dash, tutup masternode kurmadık. Şimdi ağlıyoruz. Benim en büyük yanılgım vaktiyle elimde bulunan bir miktar Dash' ı satmaktır. Şu piyasada yaptığım hiç bir hataya ağlamadım ama sattığım Dash' lar için göz yaşı döktüm. Benim gibi eşeklik etmeyip, elinde sabırla tutanlara hayırlı olsun.
jr. member
January 12, 2018, 02:47:46 AM
Elerin sağlık konuyu açman ve günceleme çabalarını takdirler karşılıyorum bende benzer yönder bir şeyler yapmak istiyorum. Ancak bu koinlerin uzun vadede devam edebileceklerine inanmam gerekiyor.

tabi bende ço kesin konuşamam tabi bu coinler için ama 2018 yılının masternode coinler için önemli olacağı konusunda oldukça paylasım okudum hep beraber zamanla göreceğiz tabi ben bu kısımda risk almak istedim az da olsa
Pages:
Jump to: