Pages:
Author

Topic: Masternode nedir? (Azıcık Ayrıntılı) - page 2. (Read 1187 times)

full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Masternode yapmasam bile yapılan coinleri almaya sıcak bakıyorum çünkü değerleneceklerini düşünüyorum. Biraz daha araştıracağım bütçeme uygun masternode yapabileceğim şu anda fiyatı düşük bir coin bulursam gireceğim.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
masternodelar madencilikten çokta farklı değiller bazen onların bir aldatmaca olduklarını düşünüyorum. özellikle sırf masternode diye çıkan coinler var. dikkatli olun
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Çok bilgilendirici bir özet olmuş.Teşekkürler kafamdaki bazı sorulara en azından cevap bulabildim.masternode ile çalışan projelerin sayısı artacak gibi görünüyor.
full member
Activity: 378
Merit: 100
kendi blockchaini olan koinler benimde ilgilimi çekiyor. masternod kurulumuda mantıklı iş, biraz uğraştırır ama bence uğraşmaya değer
full member
Activity: 784
Merit: 120
PCN (PeepCoin) ==> DAPS

PCN (PeepCoin) de stake yapılabiliyor.
Yakında swap olacak ve arkasından da Masternode yapılacak.
Bu coinle ilgilenen stake yapan vb. var mı?

Swap olacak PCN (PeepCoin) => DAPS şeklinde 1:1 oranında dönüşecek.
Hemen arkasından da Masternode başlayacak.

https://twitter.com/DAPScoin

Bununla ilgili yapmadım. Bende WIRE (Social Wallet) ile stake yapmayı düşünüyorum ama nasıl olacak daha bilmiyorum Smiley Masternode kurulumunu anladım. Masternode kurulumu yapmak isteyene (WIRE için) yardımcı olabilirim.
newbie
Activity: 1
PCN (PeepCoin) ==> DAPS

PCN (PeepCoin) de stake yapılabiliyor.
Yakında swap olacak ve arkasından da Masternode yapılacak.
Bu coinle ilgilenen stake yapan vb. var mı?

Swap olacak PCN (PeepCoin) => DAPS şeklinde 1:1 oranında dönüşecek.
Hemen arkasından da Masternode başlayacak.

https://pbs.twimg.com/media/Ddz0-I_V4AAASZT.jpg

https://twitter.com/DAPScoin
full member
Konu gayet acıklayıcı ve sade olmuş şahsen riskli bir olanak gibi duruyor.Yenı cıkan coinlere yönelmekte mantıklı durmuyor ki.Tamamen risk adımları atıyor insan.En iyisi kar payı verenlere yönelmek dogru orantıda.

Risk her şeyde var. Mesela madencilik yapacağım deseniz. Bu ay diyelim 1000 dolar kazandıracak diye hesaplıyorsunuz. Ama o ay belkide 400 dolar bile kazanamıyorsunuz. Masternode riski güvenilir altcoini bulmak. Bana göre ve olan olaylara göre POLIS isimli altcoinin masternode olayı riskli. Mesela en güvenilir masternode DASH. Şuan benim yapmak istediğim XSN ve WIRE coinlerinin masternode
full member
hocam elinize sağlık çok sağlam bir konu olmuş, ayrıntıya da girmişsiniz ki bu da oldukça önemli bana göre,   PrivateSend (Masternode Anonim işlemlere sahiptir.) bu kısmı çok net anlayamadım, boş bir vaktinizde 1-2 cümle daha eklerseniz makbule geçer,   

Yapılan işlemin kim tarafından yapıldığı belli olmayan işlemler demek. Örneğin banka kanalıyla bir havale yaptığınızda 1 alıcı gönderdiğiniz kişi birde gönderici yani siz varsınız. Burada iki tarafında kim olduğu biliniyor. Fakat masternode anonim olduğu için işlem yapanın kimliği kim olduğu belli değil demek oluyor. Umarım açıklayabilmişimdir.
member
Activity: 133
Merit: 10
Konu gayet acıklayıcı ve sade olmuş şahsen riskli bir olanak gibi duruyor.Yenı cıkan coinlere yönelmekte mantıklı durmuyor ki.Tamamen risk adımları atıyor insan.En iyisi kar payı verenlere yönelmek dogru orantıda.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Meritim olsa verirdim çok güzel bir konu olmuş. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum. Böyle bilgilendirici ve açıklayıcı bilgilerin yer aldığı konular çok fazla bulunmuyor. Teşekkürler.
full member
Activity: 280
Merit: 102
hocam elinize sağlık çok sağlam bir konu olmuş, ayrıntıya da girmişsiniz ki bu da oldukça önemli bana göre,   PrivateSend (Masternode Anonim işlemlere sahiptir.) bu kısmı çok net anlayamadım, boş bir vaktinizde 1-2 cümle daha eklerseniz makbule geçer,   
full member
Activity: 406
Merit: 101
Masternode ta çok iyi seçim yapılmalı , zirvedeyken phontomx (pnx) aldım , 20.000 taneden 1 node kurdum, dolar cinsinde o zaman 0,23 $ dı , şuan geldiği seviye 0,011 , ekip piyasadan yok oldu gitti , çok büyük zarar
newbie
Activity: 195
Kurulumda yardimci olabilecek birileri var mi? Ben desire icin sadece deneme amacli yaptim cuzdan bir daha acilmiyor. PURE,  Stipend mantikli geldi 24 saatlik hacimleri 100k uzerinde.
member
Activity: 933
Bilgilendirmeler için teşekkürler, masternode projeler mantıklı yatırım araçlarıdır.
member
Activity: 172
Merit: 15
kripto paralar üzerindeki önemi göz artı edilemez ama ben bulaşmayı düşünmüyorum. bence forum ve miningle kıyaslanamaz getirisi
full member
Activity: 686
Merit: 101
Masternode ile alakalı şuan en iyi yatırım fırsatı stakenet galiba, bir türlü elim değmedi yatırım yapmayı ciddi ciddi düşünüyordum. Ama hala güzel bir gelirdeyok işin açığı.
member
Activity: 252
Masternode  coinler bu yıla damgasını vuracak gibi duruyor cüzdan da tuttukca coin gelmesi kazandırması satmaktan ziyade el de tutulmasını sağlayacaktır ve buda değerlenmesi açısından ve kazanım açısında karlı olacaktır o zaman hodl hodl  hodl Smiley
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ln ile kıyaslayınca başlarda masternode mantıklı geliyordu ancak şuan pek olumlu bakmıyorum tabi dash kurabilen varsa o ayrı gerçi o kadar parası olan adam neden kursun oda ap ayrı mesele. Şuan LN kurmaya karar verdim.
member
Activity: 210
masternode konusu oldukça önemli bir konu, bence master node konusuna ağırlık vermek gerekiyor, çünkü piyasada bir çok scam proje olduğu kadar bir çok da sağlam proje var, bunlaru ayırt etmek gerekiyor
hero member
Merit: 502
Bildiğiniz faiz sistemi ve o coinin devamlılığını sağlayacak sistem. Masternode yaptığınız coin sirkülasyondan düşüyor dolaşan coin azalınca fiyatıda artıyor. Riskleri ise aldığınız x miktardaki coin düştüğü zaman masternode aylık veya yıllık kazancınızı bir kenara sallayıp kara kara düşünmenizi gerektiriyor. Riskli iş. Yeni çıkan coinlerde çok daha riskli. Ama denenebilir
Pages:
Jump to: