Pages:
Author

Topic: Matic Network (Matic) - Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma - page 3. (Read 1720 times)

jr. member
Activity: 230
Merit: 9
boğa  gelince birilerinin eline vermeleri gerekiyor bunu için x x ler havada uçuşacak coinde tahminim 600  satoşhi . size ucuz gelebilir   ama birilerine vermek için yükseltmeleri gerekiyor
full member
Activity: 602
Merit: 118
Matic şuanda habire gidiyor ama binancenin millete gel gel yaptığını düşünüyorum. Piyasa ortamı belli ve geldiği nokta belli. Ben asla borsaların ieo sunu almadım şimdiye kadar eğer bir gün alırsam kısa sürede satarım. Elde kalma durumu var dikkatli olmak lazim
member
Activity: 314
Merit: 19
ne boka yaradığını anlamıyorum bu coinin. tamamen borsa eliyle oluşturulmuş. merkezli. ama çok iyi kazandırmış. keşke zamanında araştırmış olsaymışım..
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
80 satlardan girip ufak bir karla ayrılmıştım, sonra 50 sat'ın altına indi, şimdi 280'i geçti Cheesy dalga dalga yayılsa da şu pump/dump olayları elimizi attığımız altın olsa cümleten...
member
Activity: 476
Merit: 75
Matic in fiyatlanması ve Çinli yatırımcılarında IEO ya katılabilmelerine olanak sağlamaları 7 gün sonraki Launchped için ciddi bir katılım olacağına işaret ediyor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
agzımıza sıctın matic.
0.00028 bnb den sattık çıkar çıkmaz 0.00065 bnb su anda.
125 bnb fazla alabirmişim.

o kadar gel konus baslıkta balinası yok ucabilir diye sonra git 2X den sat.kafamı skeyim ne diyim.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Binance izin vermeden hiçbir coin uçmaz.Yeni ieo'nun başarılı olması için matic'i pumpladılar.Duvarları çektiğinde binancenin botları uçar gider coin.Matic de olduğu gibi.
full member
Activity: 770
Merit: 103
buradan daha da yükseleceğini sanmıyorum. ilerleyen zamanlarda o da hızlı bir şekilde çakılacaktır. mulaka stop koyarak ilerlenmeli yoksa çok kötü terste bırakabilir dikkatli olmak lazım
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Fiyat iyice tırmanmış 201 satı görmüş sonra 167 sata düşmüş.Baya oynak bir coin.Stopsuz zaten girilmez girilirse öylece elde kalma ihtimali yüksek.Piyasa düşerken pumplanması da ilginç ama güzel.Altcoinlerde pump olması yatırımcı çekebilir altcoin piyasasına.Hareket her zaman iyidir. Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Ortalama bu suply'deki (10 milyar) coinlerin değeri 0,015 0,07 0,023
İco değeri 0,0026 olan bu coin ise, binance'tan aldığı hacim ve hype ile en az 5x ortalama 10x, en yüksek 15x'e kadar çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Şuanda dolar bazında 5,4x fiyatına çıkmış durumda. Dolayısıyla analizimizin ilk adımı tutmuş görünüyor Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
ieo da aldıklarımı azıcık bekletseydim 85 bnb daha fazla alacakmışız.
balinası yok dedik satılmaz erken deidk yinede sattık işte ,bile bile lades.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Fiyatı aynen çok oynak bir coin.Riske girmeye değmez gibi görünüyor.Diğer ieolar gibi bununda sonu pek iyi olmayacak gibi gözüküyor.Yatırım olarak 10/1 fiyatında sağlam altcoinler varken riske girmek pek mantıklı gelmiyor.İlla alıp dursun diyorsanız stop koymayı unutmayın.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
fiyatı aşırı derecede oynaklık gösteriyor bu iconun ama hemen herkes olumlu yorumlar yapıyor ben uzak kalmayı tercih edenlerdenim.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Altcoinlere vuran pump MATIC e de vurdu. Bence daha da gider. Benım bnb icolarında bir taktiğim var, genelde çok ufak yatırım yapıyorum risk olduğu için, 2. si de,  diyelim 100 dolar para yatırdın, borsada listelendiği anda 2x yaptı 200 dolar oldu. gidiyorum 100 dolarlık bozuyorum. Yatırdığımı alıyorum, sonra diyorum ister 1 dolar olsun ister 50 dolar olsun, bana farkmaz. Onu tutuyorum.

ya da diyelim BNB olarak yatırım yaptık. 15 tane BNB harcadık,  IEO ya girdik, 25 tane BNB oldu, 15 tanesine karşılık bozuyoruz, kalanı gene token olarak kalıyor. ya da 20 tane bozarsınız kar da edersiniz, 5 tane yatırım olarak kalır.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
MATIC falan kalmadi elde, hepsini verdim. Elinde hala tutanlara bol kazanclar. Ben artik yeni oyunuma bakiyorum: Harmony:)
Umarim bu sefer de en az bir ticket alirim... Binance en azindan heyecan katiyor piyasaya, o da olmasa ne yapardik:)
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bir şekilde hala satmayan varsa çok pis pump lanıyor şu an. usd de 3x i geçti.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Binance Loto Sistemine geçtiğinden beri artık İEOlara katılım yapmıyorum Çünkü çekilişte çıkma olasılığı çok düşük.
Ticket sistemi kadar mantıklı bir sistem yk bence en azından balinaları engellemek için başka bir seçenek yok maalesef
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
oynaklasmaya basladi bizim MATIC... 170lerden 200 üzerine atti kendisini:) birisi saglam mal mi aldi ne:)
200 dedigim = 0,0002 BNB / MATIC... bakalim 200 altina sarkacak mi yine, yoksa ben kuzeye dogru gidiyorum, tutmayin beni mi diyecek:)
merakla bekliyoruz, elimizde MATIClerimiz ile:)

Matic delist edilmediği sürece para kazandırır gibi gözüküyor. 1-2 gündür fiyatı çakılıyor o yüzden herkes batacak edecek diye direk konuşmaya başladı. Hatta BNB için bile 1-2 gündür batacak edecek diye konuşan baya insan var bu düşüşün etkisiyle.  Önemli olan zaman zaman sürüden ayrılıp,  ayrı hareket edebilmek.

Bu koinde şu an bilina yok doğru düzgün.  Toplu alım oldukça fiyatı ufak ufak yukarı atar. alım geldikçe artar çünkü karşıda malı yığacak bir balina, fon vs yok.  Token toplayacak kim varsa anca ufak yatırımcının elinden toplayacaklar tokeni.

Ha şu olur mu dersen, Belki hiç bir balina, ya da büyük yatırımcı bu token ile ilgilenmez yatırım yapmaz, al sat yapmaz,  topla yükselt sat yapmaz. o zaman da yükselmez.  Ama binance gibi yerde illa 1-2 balina yatırımcı kaşınır duramaz bundan da toplar kenara.   Toplarken de mecbur küçük yatırımcıdan alacak.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Düşüş eğiliminden çıkıp yatay harekete geçmiş. Dün 0,005 dolardı, bugün de bu fiyatlarda devam ediyor. Ufak düşüşler olsa da yerini korumuş. Ayrıca hacminde de artış var. İlk birkaç gün önemli IEO'lar için. Eğer bu fiyatlardan devam ederse, daha da yükselebilir.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
oynaklasmaya basladi bizim MATIC... 170lerden 200 üzerine atti kendisini:) birisi saglam mal mi aldi ne:)
200 dedigim = 0,0002 BNB / MATIC... bakalim 200 altina sarkacak mi yine, yoksa ben kuzeye dogru gidiyorum, tutmayin beni mi diyecek:)
merakla bekliyoruz, elimizde MATIClerimiz ile:)
Pages:
Jump to: