Maymuncuk seti ile kısa sürede kilitleri anahtar olmadan açmayı öğrenebilirsiniz.
Beraberinde göndereceğim şeffaf asma kilidi kullanarak kısa sürede nasıl kullanacağınızı öğrenebileceksiniz.
Ben bu asma kilidi 5 saniyede açabiliyorum. Şuanda pek çok asma kilidi bu seti kullanarak 5 saniyede açabiliyorum.
Bazı kilitlerin sistemi daha farklı olduğu için onları açmak biraz daha zor oluyor.
Kapı kilitlerinin de çoğunu bu set ile açabilmek mümkündür. Mul-t-lock vb. pahalı kilitleri henüz açamadım.
Onların sistemleri çok farklı. Ama piyasada çok kullanılan YUMA - KALE vb. markaların hemen hemen pek çoğunu açabilirsiniz.
Tabi ki karmaşık kilitlerin nasıl açıldığını anlamak için biraz pratik yapmanız gerekiyor.
Elimde iki set bulunmakta. Hiç kullanılmamış kutusunda olan set için 200 TL istiyorum.
Kullanılmış olan set için ise 150 TL istiyorum. Dilediğinizi seçebilirsiniz.
Filmlerde kapıları anahtar olmadan nasıl bu kadar çabuk açıyorlar diye merak ederek satın aldım.
Gerçekten işe yarıyor. Dileyene whatsapp'tan görüntülü arama yaparak kilidin nasıl kısa sürede açıldığını gösterebilirim.
0536 428 74 31 den ulaşabilirsiniz.
http://market.igotek.net/maymuncuk-cilingir-araclari