Pages:
Author

Topic: McAfee: Bitcoin’in yaratıcısı hâlâ hayatta - page 2. (Read 318 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bitcoin’in 2020 yılının sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşacağını öngörüyor. diyor Allah aşkına o nasıl tahmin 50k dese o bile absürt gelir bana  Cheesy
Canı sıkılınca uçuk rakamlar yazıyor işte. Yaptığı şeylerin çoğu sallamasyon, yazdığı şeylerin çoğu dayanaksız. Bi popülaritesi var onu kullanıyor.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
 Bitcoin’in 2020 yılının sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşacağını öngörüyor. diyor Allah aşkına o nasıl tahmin 50k dese o bile absürt gelir bana  Cheesy
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bu Mcafee de afedersiniz ama ota boka sallıyor. Açıklayacakmış falan filan. Biraz popülarite kaybetmeye başlayınca hemen sansasyonel açıklamalar Cheesy
member
Activity: 560
Merit: 11
bitcoinin kimin oluşturduğu konusunda tüyo verdi. işte bir grup yazılım ekibi. ama benim emin olduğum yazılımcılar ucunda para yoksa karmaşık kodları yazmalar. onları arka planda milyoner edecek birileri mutlaka olmalı.
copper member
Activity: 168
Merit: 0
Bitcoin yine adından sıklıkla bahsettirmeye başladı Smiley Bitcoini  ben tasarladım diyen daha çok kişi çıkacaktır karşımıza ben merakla izliyorum. Genel anlamda bitcoinin bilinirliğinin arttırılması adına güzel bir işlev görüyor Smiley
member
Activity: 630
Merit: 37
mcafee yine bir şeylerin peşinde gibime geliyor en sonki docademic mtc faciasından sonra bu adamdan aşırı derecede nefret ediyorum yine birilerinden reklam parası almıştır yada gündemde kalmaya çalışıyordur
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
neden bu kadar ısrarlı bir şekilde savunuyor bu adam bir türlü anlamıyorum. para için desek zaten zengindi.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu adam yine popülerlik peşinde. Bir şey bildiğini düşünmüyorum bu konuda. Sadece tahminlerini söyleyecektir...
Ayrıca Bitcoin yaratcısı bu kadar sene gizli kalmışsa, mutlaka devletlerin istihbarat örgütleri tarafından korunmuştur. CIA'in bilmemesine imkan yok! Ve eğer CIA biliyor ve gizliyorsa, McAfee'nin de bunu açıklamaya cesaret edeceğini düşünemiyorum.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
neden bir kahraman yaratma zorunluluğu varmış gibi davranılıyor buna anlam veremiyorum ben. önemli olan kişi değil ortaya çıkardığı.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Sonunda satoshi benim demesine şaşırmayacağım isimlerden biri  Grin Bakalım bu sefer ne yumurtlayacak, hakkaten satoshinin kim olduğunu bilseydi çok önceden açıklardı bence.
member
Activity: 392
Merit: 10
John mcafe nerede ilginç bir ihtimal var onu savunarak popülarite yapmaya çalışan biri benim gözümde. Zaten bu ilginç çıkışları sayesinde hayran kitlesi topladı hep
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Ünlü siber güvenlik uzmanı John McAfee, Bitcoin'in yaratıcısı Satoshi Nakamoto'nun gerçek kimliğini bildiğini ve açıklamak niyetinde olduğunu söyledi.

McAfee, dün kişisel Twitter hesabından paylaştığı gönderilerle bugüne kadar Satoshi Nakamoto‘nun kimliğini koruduğunu fakat artık gerçeği söylemeye ve dünyayı Craig Wright ve kendini Bitcoin’in mucidi ilan eden diğer sahtekârlardan kurtarmaya karar verdiğini ifade etti.

Satoshi Nakamoto’nun yaşayıp yaşamadığını soran meraklı takipçilerinden birine “Evet” yanıtını veren McAfee, Bitcoin’in yaratıcısının içinde 1 milyon BTC bulunan cüzdanına hala erişiminin olduğunu da iddia etti.

Satoshi’nin kim olduğu gizeminin bitmesi gerektiğini ifade eden siber güvenlikçi, Bitcoin’i yaratanın CIA ya da başka herhangi bir hükümet kurumu olmadığını bir grup insan olduğunu öne sürdü.

McAfee, Bitcoin’in yaratıcısının bir grup insan olduğunu belirtirken teknik belgesinin şu anda ABD’de yaşayan tek bir adam tarafından yazıldığını savundu.

McAfee antivirüs yazılımının kurucusu olan McAfee, kripto para alanındaki en etkili isimlerden biri. Ünlü bilgisayar programcısı, Bitcoin’in 2020 yılının sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşacağını öngörüyor.

Kaynak : https://uzmancoin.com/bitcoin-satoshi-mcafee/
Pages:
Jump to: