Pages:
Author

Topic: McAfee, Satoshi Nakamoto’nun Kim Olduğunu Biliyor Mu? - page 2. (Read 323 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
İki kişinin bildiği sır değildir, kimsenin bilmediğine emin olabilirsiniz fakat sadece Theymos gibi isimler kim olduğunu ‘tahmin’ edebiliyordur.
member
Activity: 522
Merit: 13
bu herifin adının geçtiği bir konu açmak, prim vermiş olmak bile gerçekten yazık söylediği şey hakkında konuşmaksa zaten abesle iştigal. dün akşam ne yediğini düşünmek bu herifin söylediklerini düşünmekten daha faydalı.
member
Activity: 630
Merit: 37
mcafeenin bu piyaya dair bir bok bildiğini düşünmüyorum adamın tek derdi siktirboktan shitcoinlerden reklam parası alıp reklamlarını yapmak başka hiçbir boka yaramıyor pump dump itemi gibi adam.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Satoshinin kim olduğu bulmak aslında çok zor değil yani Mcafee bir ihtimal biliyor olabilir. Çok fazla seçenek yok Hal Finney yada Nick Szabo olduğunu düşünüyorum. Zaten kendini açıklayacak olsaydı bu kadar beklemezdi yani fake Satoshinin o olmadığını bile buradan anlayabiliriz.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
satoshi'nin kimliğini birçok kişi bilecek ve her ne hikmetse hepsi de ortak bir karar alıp adından hiç söz etmeyecek. mcafee de en az cw kadar saçma birisi. şunu da birisi delist etse kurtulsak.
member
Activity: 574
Merit: 14
bitcoin de ilerde çıkmaza dönüşecek bazı sorunlar oluştuğun da mı gerçek satoshi kimliğini açık edecek. bazıları vardır ki kimliğini gizli tutar ve bitcoin geliştirici ekibi içerisinde çalışır bu da olabilir.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
John McAfee, Satoshi Nakamoto’nun kim olduğunu bildiğini ima eden bir tweet attı. ‘Faketoshi’ Craig Wright’ın %100 ihtimalle Satoshi olmadığını belirten McAfee’ye göre, Bitcoin’in yaratıcısının kimliğini kripto camiasından birçok isim biliyor.

“Yeter artık! Kripto camiasından Satoshi’nin gerçek kimliğini bilen en az bir düzine insan var. Sizi temin ederim ki bu, %100 Craig Wright değil. Craig’in bu saçma iddiası anlaşılmaz boyutta. Bay Wright: Hiç utanmanız yok mu? Gerçekten efendim! Hiç mi utanmanız yok?”

McAfee en son Kasım ayında Wright’ın gerçek Satoshi olmadığını belirtmiş ve “Craig Wright gerçek Satoshi olduğunu iddia ediyor. Gerçeği kimsenin bilmediğine inanarak bunu söylüyor. Size gerçeği söyleyeyim, gerçek Satoshi Craig Wright değil!“ şeklinde benzer bir tweet atmıştı. Buna cevaben “Hayır efendim, onu tanımıyorsunuz.“ yazan bir takipçisine ise McAfee, cevap olarak “Benim isteyip de bulamayacağım hiçbir şey yok. Beni Google’da arat.” demişti.

https://www.haberzincir.com/haberler/mcafee-satoshi-nakamoto
Pages:
Jump to: