Pages:
Author

Topic: McDonald's Türkiye Katarlılara satıldı - page 2. (Read 312 times)

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Mcdonaldstan daha fazla burger king kullanıyordum ancak fiyatlar o kadar uçuk seviyeye yükseldi ki karnınızı doyurmak için 100 tl gibi rakamlardan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden sürümden kaybetme zamanları geldi. katarlılara yine bir şeyler sattık. bakalım mcdonalds nasıl bir strateji izleyecek.

Enflasyonun hızını düşününce McDonald's fiyatları geriden geliyor diyebiliriz. Son birkaç haftadır zam yapmadılar ve şu anda gerçekten normalden daha ucuz, böyle dönemlerde yiyip zamla dengelendiği dönemlerde bırakmak gayet mantıklı. Özellikle son 6 aydır bu stratejiyi izliyorum.

Sahipliğin el değiştirmesi hizmet kalitesini olumlu etkiler mi emin değilim. Ben çalışma yöntemlerinde bir değişiklik olacağını sanmıyorum sadece bu işten kâr eden isim değişmiş olacak. Bizim gibi ülkelerde lider zincirler hep çok kârlı olmuştur satın alımı yapanlar da bunun farkında olmalı. 54.5 milyon dolara almışlar, net borç da eklenince ortaya 60 milyon gibi bir rakam çıkıyor ki bu McDonald's franchiseı için çok çok uygun bence.
RS7
newbie
Activity: 27
Merit: 0
İyi paraya satmışlar, umarım daha kaliteli hizmet verirler.
Bayadır yemiyorum McDonald's
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
Mcdonaldstan daha fazla burger king kullanıyordum ancak fiyatlar o kadar uçuk seviyeye yükseldi ki karnınızı doyurmak için 100 tl gibi rakamlardan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden sürümden kaybetme zamanları geldi. katarlılara yine bir şeyler sattık. bakalım mcdonalds nasıl bir strateji izleyecek.
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
Tuncay Özilhan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı AG Anadolu Grubu Holding A.Ş, bünyesindeki McDonald's Türkiye'yi Katarlı Boheme Investment GmbH şirketine sattı.

Merkezi Viyana'da bulunan Boheme Investment isimli şirketin sahibinin Kamal Saleh Al Mana olduğu belirtildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada "Boheme Investment GmbH, Viyana/Avusturya'da kurulu bir şirket olup Katarlı bir yatırımcı olan Kamal Saleh Al Mana'nın  iştirakidir. Kamal Saleh Al Mana'nın, Katar'daki McDonald's restoranlarının franchise işletmeciliğini yürütmekte olan şirkette ortaklığı bulunmaktadır" denildi.

Kaynak: https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/turkiye/mcdonalds-turkiye-katarlilara-satildi-1935016
Pages:
Jump to: