Pages:
Author

Topic: Meclis'in koltuk ısıtmalı makam aracı ihalesi yeniden açıldı - page 3. (Read 716 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
evet sıkıntı buymuş. Araçlarındaki koltuklar alttan ısıtmalı olmadığı için yaptıkları işte performans gösteremiyorlar. bak görün bu arabalar gelsin dolar nasıl tepetaklak gidiyor.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
devletin kemer sıkması gerekiyorken adamlar hala lüks düşkünlüğündeler. bunda teknolojik gelişmeye rağmen bu adamlar hala oy alabiliyor.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
neydi itibardan tasarruf olmazdı değil mi? tabiki de altlarında son model arabalar olacak. hatta 10-12 araba da zırhlı olmalı ve korumalar olmalı. alsınlar bakalım nereye kadar yiyeceklerse yesinler.
member
Activity: 392
Bu israf bu debdebe nereye kadar..masayı kuran nasıl kaldıracak görecegiz hep beraber.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Tasarruf tedbirlerini sana bana uygularlar, kendilerine gelince en kral arabalara binerler. Yapacak bişey yok halkımızın yarısı onları istiyor, ekonomi umurlarında değil.
member
Activity: 322
Merit: 16
bunlar kendileri tasarruf etmeyecek lüks içinde yaşamaya devam edecekler ama halktan tasarruf etmelerini isteyecekler. Çok şerefsiz gördüm de bu kadarını görmedim.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Sne çekeceklerdi herkes mersedec çekerken passat mı çekeceklerdi altlarına. Tabi ki ısıtmalı koltuk olacak zevatların bir tarafları üşürse nasıl idare edecekler memleketi? Hollanda başbakanı işe bisikletle gidiyormuş demek bu yüzden kıskanıyorlar bizi. Alman malı mis gibi mercedeslerimizle avrupayı titretiyoruz elhamdurillah.

hayrına şu hollanda başkanına bir mercedes bari gönderelim. Baksana adam araba bile alamıyor işe bisikletle gidip geliyor.
member
Activity: 612
Sne çekeceklerdi herkes mersedec çekerken passat mı çekeceklerdi altlarına. Tabi ki ısıtmalı koltuk olacak zevatların bir tarafları üşürse nasıl idare edecekler memleketi? Hollanda başbakanı işe bisikletle gidiyormuş demek bu yüzden kıskanıyorlar bizi. Alman malı mis gibi mercedeslerimizle avrupayı titretiyoruz elhamdurillah.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Yok olmayacak bu böyle ülke eninde sonunda iflasını verecek olan oldu, bide devam ediyorlar. Tasarruf bireyden başlamaz devletten başlar.
jr. member
Activity: 154
Bu kafayla bu devlet iflah olmaz bu millet de zillet halinde yaşamaya mahkum yazıklar olsun hem tasarruf edileceği söyleniyor hemde lüks harcamalar giderek artış gösteriyor insanlığın bittiği nokta başka bir şey değil. Haram olsun kesinlikle hiç bir hakkımı helal etmiyorum bu devlete.Bu devlette %10 luk kısım lüks yaşıyor devleti yiyor % 90 lık kısım ise sefalet içinde yoksulluk sınırlarının bile çoook altında yaşıyor.. Nerede bu adalet nerede insanlık.
member
Activity: 308
Merit: 11
sadece ısıtmalı ise yanlış yapmışlar bunların ısıtmalı ve soğutmalıları da var. Onları tercih etselerdi. Yaz gününde terlerler falan o terle rüzgar çarparsa hasta olurlar Allah korusun. bir de onların özel hastane masraflarını mı karşılayacağız.
member
Activity: 392
Merit: 11
Olan sana bana olacak onlara mı olacak. Sen bir tane 4 tekeri olan araba almak için 4 sene taksit öder yediğinden içtiğinden kesersin. Onlar senin paranla kıçlarını üşütmemek için opsiyon farkı öderler.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
umarım sadece ön koltuklar ısıtmalı değildir arka ve ön tüm koltuklar ısıtmalı ve soğutmalı olmalı ki ülkemizi durmaksızın ileri taşıyan milletvekillerimiz ve bakanlarımız iklim şartlarından etkilenmeden mükemmel bir şekilde ifa ettikleri görevlerini ifa etmeye devam ederler.
newbie
Activity: 44
%50'den fazlası bunları bu kadar şeye rağmen başa geçirmişse araba da alır yatta alır uçakta. İstemediler mi istediler e bunlarda istedikleri gibi alırlar artık.
newbie
Activity: 70
insanlar yakında yatağa aç girecek ama bazıları yaz ortasından kışın kıçını ısıtmanın derdine düşmüş. umarım zamanı gelir de ne yaptığınızın farkına varırsınız sayın g*t kılı sevicileri.
newbie
Activity: 86
Sanki kendimiz üretiyoruz arkadaş bunlar cari açığı kapatmaya çalışacaklarına daha nasıl açarızın peşindeler yakında da maaşlarını dolar olarak isterlerse şaşmam
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
koltuklar ısınmaya başladığı zaman dolar 2 tl seviyelerine inecekmiş. onu bunu bilmem de benim götümde ayı bağırıyor.
jr. member
Activity: 196
Yani yıllardır ülkeyi çok iyi yönettikleri için, bizim huzur ve zenginlik içinde yaşadığımız için, sokaklarda problem olmadığı için bence hakettiler. Bu kadar çalışmaya az bile.
newbie
Activity: 84
Bu ne demek biliyor musunuz? Bizim götümüz bile sizin yediğiniz içtiğinizden önemli sizden önemli. Zamlar halkın durumu geçim sıkıntısı umurlarında değil.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Vatandasin halini gormezden gelip boylesine luks harcamalar yapmak hangi akla hizmet allah askina.. Bu yasadigimiz donemler bana osmanlinin lale devrini hatirlatti.
Pages:
Jump to: