Pages:
Author

Topic: medyanın ikna gücü ,vergilerimiz ve şahsi düşüncelerim - page 2. (Read 300 times)

legendary
Activity: 2170
Merit: 1526
depremin olduğu andan beri twitterda gördüklerim ile tv de gördüklerim arasında gram benzerlik yok insanları bu denli yanlış yönlendirmek ne kadar doğru bu sadece deprem konusunda değil her konuda öyle.

biri çıkıyor ölen yok diye açıklama yapıyor bir süre geçiyor ölenler olduğu ortaya çıkıyor ölenlerin sayısı yavaş yavaşl artarken yaralıların sayısı astrınomik artıyor benim mantığım almıyor.

birkaç gün geçiyor bina altında kimse kalmadı diyorlar akşamına canlı yayında hala 3 insan var diyorlar.

deprem oluyor insanlara acısını anlatmaya çalışıyorlar ancak acılarını dertlerini değilde mevcut hallerini anlatmalarını istiyorlar

düşünebiliyormusun deprem vergisi 1999 yılında hayatımıza girdi gel zaman git zaman bir deprem oluyor toplanan bu paraların ortaya koyulması gerekiyor yani depreme adı üstünde devreye girmesi gerekiyor ancak bunun yerine bütün belediyeler kendi imkanlarını ortaya koyuyor bu konuyu da çok normal karşılıyorum ancak halktan eksik talep edilmesi araçlara yüklenmesini çok doğru bulmuyorum. oda yetmiyor tvde aynı halktan yani vergi ödeyen halktan tekrar para talep ediliyor ozaman bu vergileri neden ödüyoruz arkadaş.

tv ciddi paralar toplanıyor tv de bu ciddi paraların toplanmasına ne gerek var abi? ozaman telefonla çözülüyor bu işler neden vergi veriyoruz

deprem bölgesinde devletin hiçbir hazırlığı yok profosörler açıklamak yapıyor deprem olacak diye ne bileyim bu cahil halimle derimki bu konuda bir bilgili adam açıklamamı yaptı bu birimlere derimki kardelim nufus ne 1 milyon en az %20 si kadar ısınma barınma yiyecek gibi hazırlıkları yapacaksın bunu benzer illerde yaparsın kısa sürede yüklü miktarlarda sadece yakın bölgelerden bu eksikler tamamlanmaz mı? çok büyük bir organizasyone eksikliği sizce yokmudur?

çin 15 gün içinde 1000 yataklı hastane yapacağını açıklıyor. depremde günlerce yıkılan binalardan insanlar çıkartamıyorlar tamam ben anlamam bu işlerden ama bu işler hep böyle mi oluyor?

bunu sorguladığında düşman muamelesi görüyorsun.

Ben anlamıyorum bu işten hiçbirşey.  mantığıma uymuyor çok merak ediyorum dünyanın diğer ülkelerinde bu işler bu kadar mı başarısız yönetilir? yada bana mı başarısız geliyor?
Pages:
Jump to: