Pages:
Author

Topic: Merhaba nasıl kar edebilirim tavsiyeler lütfen - page 2. (Read 282 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
bitcoin şuan zaten dip seviyelerde  en alttan alıp beklersen sabır gösterirsen yeteri kadar kazana bilirsin. yada bir miktarını btc de tut bir miktarı ilede alt coinlerde kal.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
sürekli düşen bir piyasa var bu sene kısa vadeli artışlar oluyor, onları yakalaman lazım. bence 6k güzel bir giriş noktası btc için.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu piyasada şu zamanda kar edemezsin
Örneğin dipten aldığını sanırsın bi bakarsın
Aldığın yer boğadaki zirve yer olmuş.
Tüm varlığınızı eritebilirsinizz
newbie
Activity: 47
Merit: 0
Bu aralar dolar düşüşte ama tekrar yükseleceği düşünülüyor kısa vadede daha az zararla daha fazla kar edebilirsin
member
Activity: 138
Merit: 12
Elimde 25 bin türk lirası var uzun vadede yatırım düşünüyorum ama hangi alanda yapacağıma karar veremedim sitede bu işlerden anlayan kişiler değerli fikirlerini benimle paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler hayırlı kandiller

Ana paranın
%15 i ile 9-10 civarindan eos al,(Stop loss - 8.5)
Take profit (20-25dolar 3-4 ay sure)
%10 civari,1.1-1.2 civarindan iota al..(stop loss -9)
TP (2-2.1 3 -4 ay sure)

%3-5 ile 6100 den long btc margin yap.. (stop loss  5900)
Bu kısa vadeli 6700 de TP (1-2 hafta)...

Geri kalan paranı sokma simdilik..
newbie
Activity: 98
grafikleri takip edip surekli takipte olman lazım surekli takipte kalıp yatırım yaparsan kazana bilirsin ama ekonomi piyasa çok kotu suan iyi şanslar kısacası .
member
Activity: 210
Merit: 10
Kar etmek icin grafikleri surekli inceleyip piyasayi surekli takipte kalman gerekiyor. Dogru hamleler onemli. Bunun disinda daha az kar icin hodl yapabilirsin.
newbie
Activity: 112
Doğrudan tavsiye verecek kadar bilgi sahibi değilim ama eğer uzun vadeli düşünüyorsanız altcoinleri inceleyin en beğendiklerinizden birer miktar toplayın.
member
Activity: 154
Merit: 16
Elimde 25 bin türk lirası var uzun vadede yatırım düşünüyorum ama hangi alanda yapacağıma karar veremedim sitede bu işlerden anlayan kişiler değerli fikirlerini benimle paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler hayırlı kandiller
Pages:
Jump to: