Mevcut stok: Farkli rutbelere sahip, legendary dahil olmak uzere ~5-50+ smerit sahibi ~20+ hesap bulunmaktadir.
+Sartlar;
-en az 3 uygun kalitede ve yeterli uzunlukta forum mesajina sahip olmalisiniz. 150+ karakter ustu olmasi sarttir.
-mesaj basi en fazla 3 merit verilir.
-Asil hesabini kullanarak pm atanlar uye hesaplarinin karsilikli guvenligi icin kabul edilmeyecektir. yeni ve farkli agda olusturulan bir hesaptan ulasabilirsiniz (konuya telegram id eklenecektir)
**Eklemeler yapilabilir.
*Simdilik sadece Jr.Member uyelere merit hizmeti yapilmaktadir. (merit kaynagi olacak kurulacak hesaplarimiz kabul edilene kadar)
Coklu alimlarda fiyat tekliflerine acigiz ve islemler karsilikli guvenin olusmasi icin parca parca gerceklestirilebilir.
Guncel fiyat:8$ (degerinde ethereum ve turevi token)
& Simdi ve gelecekteki islemlerin guvenligi icin referans olsun diye kullanacagimiz ethereum adresi sabit kalacaktir("0x5182a7F87f87887F3123e912f8B4a0e6B5CBC5c9")
*Hesabin banlanmasi veya meritlerin bir bug vs dolayisiyla kaybolmasi durumunda eger baska bir neden yoksa sorunu telafi icin ayni seviyede bir hesap garanti olarak verilecektir.
+++ suanda sadece merit satmaktayiz ileride alim islemleride yapabiliriz.
yani simdi ben Jr olsam 3 Msjıma senden merit satın alsam , şu yukardaki adresede XX Usd. atsam , senden aldığım meritlerin + oolacağından - gönderdiğin üyeliklerin isimleri yukarda açıkca belli olacağından o 3 msjda mod'lara bildirsem senden gelen meritler dogrultusunda bu hesaplarını askıya aldırabilirmek isteyenler olacaktır.
bunu bir yol olarak görmeyin ama yapmak isteyen çıkacaktır.
buna karşılık benim satın almam tamamlanmayacak ve sana gönderdiğim paranın karşılığında bana nasıl feedback vericeksin iade mümkün mü //
hesabımız banlanırsa yeni hesap vericez derken elinizde bir sürü hesap var ve onlardan kendimiz secebiliyormuyuz ?
bakalım bu merit işi ne kadar güvenilir olacak
Ileride ayni twitter takiplesme sistemi gibi ama blockchain tabanli calisan bir uygulama veya site gelistirmeyi dusunuyoruz. Suan durumun acikliga kavusmasini ve biraz zaman gecmesini bekliyoruz.
Burada isteyen uyeler belli bir ucretle kendi urettigimiz smeritlerin bir kismini yada +merit isteyenler baska uyelere merit dagitarak ayni miktarda smerit alabilecek. Baslangic asamasinda sadece Jr.member uyelere hizmet verilip sistem oturunca daha ust rutbelerde dahil edilecektir.
Orn: Birine +4 smerit gonderdiginizde sistemde +4 merit alma hakkiniz olacak ve islemler mesaj idleri uzerinden belli bir algoritmaya gore mesajlara dagitim yapilarak gerceklesecek. Ayrica +4 meriti alan uyenin kendiside +2 smerit kazandigindan sistem icindeki baska bir rastgele uyenin mesajina bu verilebilecektir. Boylece teoride olusturulmus olan kominite veya klanin muritleri icinde meritler dolasacagindan bir bakima +staking gerceklesmis verimlilik orani arttirilmis olacak.
Sistemdeki meritlerin bir kismi anonimiteyi korumak adina forumdaki alakasiz kisilerin hesaplarina dagitilacaktir. Boylece guvenligi saglamayi amacliyoruz.
tor network calisma prensibine benzer sekilde honeypot(asil kaynaktan saptirma amaciyla)+ surekli degisen middle relay ve exit node kullanmayi da dusunebiliriz. Boyle bir durumda kaynak yerine sadece en fazla cikis hesaplari banlanacaktir ve bunun yerine yenileri kurulabilecektir.
Ayrica merit node(forum deyimiyle merit source) olmus veya olmayi bekleyen hesaplarimiz var. Bunlardan her 1 tanesinden 30 gunde 1 defa maksimum 8125 smerit olmak uzere mining yapilabilecek.
Halihazırda her rutbeden hesaplarimiz oldugundan ve bunlari kendimizde kastigimizdan endiselenmeyin
Mevcut durumda inanin bana bir uyenin ozellikle local bolumde memberdan ust rutbelere atlayabilmesi neredeyse
imkansiz uyelerin ellerindeki meritler tukendiginde bunu sizlerde farkedeceksiniz.