Pages:
Author

Topic: Merit Foruma Neler Getirebilir {{Kişisel Düşüncelerim}} - page 2. (Read 352 times)

full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
Yeni merit sisteminin ne kadar kötü olduğunu düşünenler çoğunlukta olmasına rağmen , özellikle yeni başlayanlar için mutsuz bir durum . Sorunları çok olsa da, yeni gelenler için çok iyi bir şey olacağını düşünmeye başladım .

Gördüğümüz o ki konular çoğunlukla eleştiri/ geçiştirici yada alakasız  olduğu için, sistemin yeni başlayanlar için sağladığı faydalar konusunda farklı bakış açısı oluşturdu ve bunu sizlerle paylaşacağım. Aşağıdakilerden bazıları zaten başkaları tarafından işaret ediliyor , ancak genelde yeni başlayan birisi olduğumdan benim düşüncem bence bu konuda oldukça tarafsızım çünkü sistemin getirecekleri kadar götüreceği şeyler de olabileceğine inanıyorum .

Peki neden sistem aslında yeni gelenler için iyi bir şey olduğunu düşünüyorum?

1. Daha çabuk kavramaya başlayacaklar
Son zamanlarda  herkesin ilgisini çeken bitcoin  borsaya girdikten sonra iyice popülaritesini arttırdı ve çoğu durumda bana ve benim gibi yenilere yeni şeyler öğreten iyi bir  teknolojik gelişme oldu. Son zamanlarda birkaç kişi haricinde burada türkçe kısmında iyi konuları bulmak neredeyse imkansız. İyi bir konu olsa bile genellikle tonlarca anlamsız mesajla altı şişiriliyor gibi geldi ( belki ben bile yapmışımdır ) . Merit insanları, yeni başlayanların bu dünyada ki  ilk adımlarını atmasına yardımcı olacak faydalı ve anlamlı mesajlar vermeye teşvik eedecektir .

2. Daha iyi yazalar haline gelecekler.

Başarı sisteminden önce, yeni üyeler için iyi bir kavram ve adaptasyon süreci yoktu . direk " merhaba harika oo süper katıldım girdim çıktım olmamış kötü kaka gibi kısa mesajlar ile beslenip büyüme hedefi vardı ama simdi  pozitif bir ortam yaratmak için bir teşvik var önceden bunu yapmak için teşvik yoktu. iyi yorum atsalar veya analiz yapsalar bile, genelde tümüne yakını spam altına kaybolurdu . Her zaman istisnalar vardır, ancak genellikle iyi bir yazı yazmak için gereken beceriler deneyim ile doğru orantılıdır bunu yapan kazanır. İnsanlar aslında yazılarının kalitesini yükseltmeye çalışırken, sonunda hayatındaki diğer birçok şey için oldukça önemli olan genel ifade becerilerini geliştirirler.

3. Onların topluluğa kazanmaları içinizde olmaları daha kolay olacaktır.
Daha az spam olduğunda, daha fazla tartışma alanı olacaktır ve bununda bir kalitesi  vardır.  Bu, forum üyeleri arasında dostluklar ve saygı yaratacaktır . Yeni üyeler iyi tartışmalara katılabilir ve arkadaş edinebilir. Bu kesinlikle forumun kendileri için daha sıcak bir mekan olmasını sağlayacaktır.

4. Ödül kampanyalarından daha fazla kazanç elde edebilecektir.

Başlangıçta tam tersi görünüyor. Ödüllere katılan düşük üyeler şu an bunu yapmak için daha fazla zaman ayıracaktır. Başlangıçta bu doğru olmakla birlikte, uzun vadede bundan gerçekten fayda göreceklerdir.
Ödülleri spam gönderenler ve yedek hesap ile beslemek yerine düzgün paylaşımlar ile desteklemek , sıralamada ilerledikçe ödülün daha büyük paylarının keyfini çıkaracaklar.

Değişimden önce, gruplar halinde yükselmek zaman ve çaba harcamaya gerek yoktu . Şimdi, daha iyi paylaşımlar elde etmek için hesap kasmak yerine , kaliteli bilgi göndermeye odaklanacaklar ; ki bence bu çok daha az çaba gerektirir.

diye düşündüm
Pages:
Jump to: