--------
Merit hakkında herkesin farklı düşüncelere sahip olduğunu görüyoruz. Beni globalde&lokalde merit ve trust konusunda kötüye kullanma ile suçlayanlar var. Ben de onları suçluyorum! Merit sadece teknik başlık açana verilmez, kaliteli mesaj teknik mesaj değildir. Toplumsal meseleler, sanat, hayatın içinden vs her türlü mesaj meriti hak ediyor. Multileri teknik mesajlar atmak suretiyle beslemek buradaki BİREYLERE haksızlık!
One fun thing related to this topic - theymos told that I would have received Legendary status at lowest possible activity. So, I was just one week away from Legendary rank when merit system was released lol.
Bakın bu mesaja 66 merit verilmiş. Veren de "yargı gücü yüksek" elemanlar...Meta-reputation bu tür mesajlara verilen meritlerden geçilmiyor, onbinlerce merit...Bizde algılarla oynayıp C++ falan yazmamız bekleniyor. Orada insana veriliyor merit...
Ben de multilere değil bireylere merit verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Forumda sen ben o olmazsa geriye sadece multiciler kalır. Sadaka istemiyoruz forumdaki aktivitemizin karşılığını istiyoruz. Multilerin ispatıyla işaretlenmesi gerekiyor ve nötr feedback verilmesi şart! Globalde yapılan budur, Wild West gibi görülmemizin nedeni de bu konudaki gevşekliğimiz...