'havadan' değil,
Sen Bitcoin'i duyalı birkaç ay oldu belki de hiç satın almadın.
Ben Bitcoin'i duyalı yıllar oldu 1 / 1.5 yıldır da bu forumdayım.
Bu sistem de Theymos'un eski üyeleri yeni üyeleri birbirinden ayırdığı bir sistem, beğenmiyorsan forumu kullanmayabilirsin ya da bundan sonra 'etiketlenmediğin' şeylere atlama çünkü ben seni etiketlemedim ve senden bahsetmedim.
Not: Yine yeni bir üyeden eski üyelere şekil şükül sadece telefondan diğer hesabın creange'yi buldum, üstelik kendi yan hesabına üç merit atmışsın yani merit ticareti yapmışsın. İstersen diğerlerini de bulabilirim bundan sonra 'havadan' gibi garip tabirler kullanma.
Leteravian archive
http://archive.is/fxlt4Creange archive
http://archive.is/LJm1WUlan ; Adam site sahibi ve ben sitesini açtığı günden beri takip ediyorum Türk olması ben olduğum anlamına mı gelir be mal !
İspatlamazsan adam değilsin yaz Theymos'a de ki bu adamları bir karşılaştır aynı ip mi, tual görsel verileri aynı mı ,kim bunlar multi hesap mı diye hayır değil derse ama sen kullanma bu forumu bir zahmet
al voltanı... Adam hizmet sunuyor tabiki merit atıcam hatta şimdi sana inat yine atıcam üstelik adama da özel mesaj atıp bu posta eğer varsa bana sMerit atmasını rica edicem var mı itirazın sende hizmet sun sana da atayım ama nerdeeee ! Anca burada boş yorum atarsın post kasmak için .... Bunun yanı sıra hesabımın açılış tarihine bak üşengeç herif aramızda kaç ay var sanki dümbüğe bak yeniden eskiye şekil şukulmuş çapsız herif... Bitcoinden mi ibaret kripto para piyasası btctalktan mı ibaret ? Foruma senden bir kaç ay sonra girdim diye kime bu artistliğin ? Meritleri
havadan değilmiş belki
havadan değildir gelen statün bu güne kadar attığın tüm postlara baktım anca laf salatası laf olsun torba dolsun activity kasayım mentalite bu açılan Topic Sayısı ise sadece 3 ; Bak sayemde uzun bir paragraf yazabildin sonunda foruma yoksa herşeyin tek cümleden ibaret... 1 tane faydalı işin yok şu forumda kalkmış birde bana laf atıyor... Etiketlemedim seni diyorsun ya kimeyse lafın etiketleyeceksin o zaman lafı ortaya koyup gitmeyeceksin yasak kelimesini kullanan herkesi zan altında bırakıyorsun BIRAKMAYACAKSIN !
Ben sana bir şey demememe rağmen ki sana söylemediğimi bir önceki mesajımda belirtmiştim bana bu şekilde bir üslubla yanaştığından dolayı seni itin götüne sokmak görev oldu.
https://etherscan.io/tx/0xe943f5fc141375ff253eb0a58a6da6f2a7e8b13f21c6c0d9315b73e6b5d509e0Şu an hem merit ticareti yapıyor, hem multi kullanıyor, hem başkalarını ticaret yapmakla suçluyor hem de bana küfrediyorsun. Ben ibreti alem olması için yukarıdaki arşivleri ve txid'i bu konuda tutuyorum, seni şikayet etmeyeceğim çünkü herkes multi kullanıyor ama olurda biri şikayet etmek isterse yukarıdaki arşivleri ve bu txid'i göndermesi yeterli.
Not: Bana 'ulan', 'mal', 'adam değilsin', 'üşengeç herif', 'dümbüğe bak', 'çapsız herif' gibi hakaretler kullanıp agresif tavırlar sergilemense üstünden atamadığın 'eziklik psikolojisi' ve 'aşağılık kompleksinden' geliyor. Bu komplekse sahip olduğun seni etiketlemediğim halde mesajımı üstüne alınmandan belli, üzüldüm kimin çocuğuysan ailen için zor olmalı ayrıca seni kınıyorum.